Ugreen GaN X 100w, κριτική: γρήγορη φόρτιση σε μικρό μέγεθος

Ugreen GaN X 100w, κριτική: γρήγορη φόρτιση σε μικρό μέγεθος


Ugreen GaN X 100w Είναι ο νέος φορτιστής που παρουσιάζουμε σήμερα σε ανάλυση ή κριτική του. Μια συσκευή με συμπαγές μέγεθος που φτάνει μέχρι 100 W χάρη σε σας Τεχνολογία GaN (Νιτρίδιο του γαλλίου) που βελτιώνει σημαντικά την απόδοση.

Αυτός ο φορτιστής υποστηρίζει λειτουργίες γρήγορης φόρτισης του Γρήγορη φόρτιση ο Παράδοση ρεύματος. Έχουμε τρία λιμάνια USB Type-C όπου μπορούμε ακόμη και να συνδεθούμε φορητούς υπολογιστές με πολύ μεγάλη ζήτηση ενέργειας και άλλο λιμάνι USB Type-A να έχει μέγιστη συμβατότητα με όλους τους τύπους συσκευών. Όπως θα δούμε στην κριτική αντιμετωπίζουμε ένα προϊόν με καλό design και υλικά, ας δούμε πώς αμύνεται και τι μας προσφέρει σε σύγκριση με έναν παραδοσιακό φορτιστή.

  • Ugreen GaN X 100w μπορεί να αγοραστεί στο Amazon.es από 59,49 € χρησιμοποιώντας το κουπόνι του καταστήματος.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Περιγραφή

Ο φορτιστής Ugreen GaN X 100w Φτάνει σε καλά προστατευμένο χάρτινο κουτί, μέσα βρίσκουμε τον φορτιστή και ένα μικρό εγχειρίδιο με τις ενδείξεις των φάσεων φόρτισης. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες της συσκευασίας.

Από προεπιλογή ο φορτιστής Ugreen GaN X 100w έρχεται σε εμάς με τον σύνδεσμο του ευρωπαϊκός, οπότε στην περίπτωσή μας δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε προσαρμογείς. Το μέγεθος είναι συμπαγές για έναν φορτιστή αυτής της ισχύος που είναι συνήθως το μέγεθος ενός μεγάλου φορτιστή φορητού υπολογιστή. Στο πίσω μέρος έχουμε θέση USB Type-A και τρεις θύρες USB Type-C.

Οι μετρήσεις του φορτιστή είναι 14,4 x 10,6 x 3,9 χλστ και έχει βάρος μόνο 340 γρ, μια πραγματικά συμπαγής συσκευή αν τη συγκρίνουμε με άλλους φορτιστές φορητών υπολογιστών παρόμοιας ισχύος.

ΘΥΡΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Διαθέσιμες θύρες

Στο πίσω μέρος όπως βλέπουμε έχουμε τις διαφορετικές θύρες, ο χώρος μεταξύ τους είναι αρκετά μεγάλος και δεν θα έχουμε προβλήματα σύνδεσης καλωδίων κάθε είδους. Μπορούμε να συνδέσουμε διαφορετικές συσκευές στις τέσσερις θύρες ταυτόχρονα, το φορτίο θα εξισορροπηθεί σε σχέση με τα μέγιστα 100 W.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλες τις θύρες για smartphone, αλλά το USB-A Υ USB-C3 είναι πιο συμβατά σε διαφορετικούς τρόπους φόρτισης Γρήγορη φόρτιση 3.0. Τα λιμάνια USB-C1/C2 μας επιτρέπουν επίσης να φορτίζουμε ισχυρές συσκευές, όπως φορητούς υπολογιστές που είναι συμβατοί με Power Delivery 3.0Δεν είναι πρόβλημα να χρησιμοποιήσουμε το ένα ή το άλλο, δεν θα βλάψει τη συσκευή μας.

Φάσεις φόρτωσης

Στον νέο φορτιστή Ugreen GaN X 100w Έχουμε διαφορετικά συστήματα φόρτισης ανάλογα με τη θύρα που χρησιμοποιούμε, στην παρακάτω λίστα μπορούμε να δούμε τι ισχύ παρέχει κάθε βύσμα.

  • USB Type-C1/2 = 5V 3A / 9V 3A / 12V 3A / 15V 3A / 20V 5A / 21V 3A
  • USB Type-C3 = 5V 3A / 9V 2,5A / 12V 1,88A / 5,9V 3A / 11V 2A
  • USB Type-A = 4,5A 5A / 5V 4,5A / 5V 3A / 9V 2A / 12V 1,5A

Ο φορτιστής ελέγχεται από Έξυπνη προστασία που διασφαλίζει πάντα ότι επιλέγεται η μέγιστη δυνατή φόρτιση του φορτιστή χωρίς να καταστρέφεται η συσκευή, διαθέτει επίσης προστατευτικά υπέρτασης και άλλα συστήματα παθητικής ασφάλειας.

ΤΕΣΤ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Δοκιμές φορτίου

Συνδεόμαστε με Ugreen GaN X 100w ένα smartphone γρήγορη φόρτιση συμβατό με Γρήγορη φόρτιση 3.0 μέσω μιας από τις θύρες USB Type-A του, ο φορτιστής το εντοπίζει χωρίς προβλήματα, φτάνει μέχρι το 18 W φορτίο αιχμής και μέσα 20 λεπτά έχουμε σχεδόν πλήρως το Smartphone μας. Το δοκιμάσαμε επίσης με το Xiaomi Mi Pad 5 που εντοπίζει τη λειτουργία γρήγορης φόρτισης χωρίς προβλήματα.

Φόρτωση από λιμάνι USB Type-C Λειτουργεί επίσης ομαλά και παρέχει τη μέγιστη ισχύ που απαιτεί η συσκευή να χρησιμοποιεί Power Delivery 3.0 σε συσκευές που υποστηρίζουν αυτό το πρωτόκολλο φόρτισης. Αν παρατηρήσουμε ότι σε οποιαδήποτε συσκευή έχουμε φόρτιση κάπως χαμηλότερη από τη μέγιστη που δεν μπορεί να παρέχει ο αρχικός φορτιστής, πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψη ότι το καλώδιο που χρησιμοποιούμε είναι ποιοτικό για να μεταφέρει τη φόρτιση χωρίς προβλήματα.


Θερμική δοκιμή

Κατά τη φόρτωση και χρήση του Ugreen GaN X 100w Ελέγχουμε με έναν μετρητή βύσματος τι ρεύμα παρέχει αλλά και τη θερμοκρασία επιφάνειας που φτάνει. Εάν έχετε λειτουργία υψηλής τροφοδοσίας, θερμαίνεται επιφανειακά, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό, η θήκη έχει σχεδιαστεί για να διαχέει τη θερμότητα και εξυπηρετεί το σκοπό της. Θα νιώσουμε την επιφάνεια μόνο ζεστή στην αφή, ωστόσο, φτάνει σε υψηλές θερμοκρασίες, αν την αποσυνδέσουμε αμέσως φτάνει σχεδόν στο μηδέν.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΟΡΑ

Γνώμη

Μετά τη δοκιμή του φορτιστή Ugreen GaN X 100w βλέπουμε ότι μας προσφέρει ενδιαφέροντα οφέλη και παρά το μειωμένος Μέγεθος μας παρατάει 100 W εξουσία. Έχουμε δύο διαφορετικούς τύπους θυρών που επικεντρώνονται σε φορητούς υπολογιστές ή smartphone συμβατούς με Qualcomm που διαθέτουν το πρωτόκολλο Γρήγορη φόρτιση 3.0. Μπορούμε επίσης να το χρησιμοποιήσουμε με ισχυρές συσκευές όπως φορητούς υπολογιστές στις θύρες USB Type-C χάρη στη σύνδεση Power Delivery 3.0 Το οποίο ενσωματώνει.

Χάρη στο Τεχνολογία GaN (Νιτρίδιο γαλλίου) έχουμε πολύ υψηλή απόδοση και ο φορτιστής θερμαίνεται ελεγχόμενα για την ισχύ που παρέχει. Λάβετε υπόψη ότι αυτός ο φορτιστής 100 W καταλαμβάνει εύκολα α 30% λιγότερο σε μέγεθος από ένα χωρίς αυτήν την τεχνολογία, ώστε να μπορούμε να το μεταφέρουμε πιο άνετα μαζί μας.

Ο φορτιστής Ugreen GaN X 100w φαίνεται μια επιλογή να εξετάσουμε αν θέλουμε φορτίστε γρήγορα το Smartphone ή το laptop μας με συμβατή θύρα φόρτισης USB Type-C.

Επιλογές αγοράς

  • Uπράσινο GaN X 100w μπορεί να αγοραστεί στο Amazon.es από 59,49 € χρησιμοποιώντας το κουπόνι του καταστήματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *