Tronsmart Force Pro, κριτική: ένα ισχυρό ηχείο 60 W με προστασία IPX7

Tronsmart Force Pro, κριτική: ένα ισχυρό ηχείο 60 W με προστασία IPX7


Tronsmart Force Pro Είναι το ισχυρό ηχείο Bluetooth του οποίου σήμερα παρουσιάζουμε την κριτική ή την ανάλυσή σας, ένα ασύρματο σύστημα ήχου με πιστοποιημένη προστασία IPX7 και ακαθάριστη δύναμη του 60 W με ελάχιστη παραμόρφωση.

Αυτό το ηχείο μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε τη μουσική μας με την υψηλότερη ποιότητα σε περιβάλλοντα με νερό ή σκόνη χωρίς να ανησυχούμε πολύ γι ‘αυτό χάρη στην προστασία IPX7. Έχει επίσης συμβατότητα συστήματος Android ή iOS, μεγάλης ισχύος με σύστημα ηχείων 60 W με παραμόρφωση μόλις 1%., εκτός από πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας για να προσθέσουμε όλη τη μουσική μας μέσω των διαφορετικών θυρών του. Ας δούμε πώς αμύνεται στην ανάλυσή μας όπου θα δούμε όλα τα χαρακτηριστικά του.

  • Tronsmart Force Pro μπορεί να αγοραστεί στο Geekbuying μόνο για 68 € με αποστολή από Ισπανία χρησιμοποιώντας το κουπόνι TRONSFP01.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Ανασκόπηση βίντεο

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα βίντεο unboxing όπου περιγράφουμε τα κύρια χαρακτηριστικά του και τον σχεδιασμό του. Στο βίντεο μπορείτε επίσης να δείτε α ηχητική δοκιμή που το οδηγεί στο μέγιστο για να δείτε το επίπεδο παραμόρφωσης του ήχου.

Περιγραφή

Το νέο ηχείο Bluetooth Tronsmart Force Pro Φτάνει σε ένα απόλυτα προστατευμένο κουτί από χαρτόνι για να μην καταστραφεί κατά τη μεταφορά. Μέσα βρίσκουμε ένα μικρό εγχειρίδιο, ένα καλώδιο διπλής υποδοχής για τη σύνδεση ενός εξωτερικού mp3 ή ενός υπολογιστή για παράδειγμα και ένα καλώδιο φόρτισης USB Type-A σε USB Type-C που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε με οποιονδήποτε συμβατικό φορτιστή 5V.

ΠΑΓΚΟΣ ΔΟΚΙΜΩΝ

Σχεδιασμός και συνδεσιμότητα

Το ηχείο bluetooth Tronsmart Force Pro Σίγουρα προκαλεί έκπληξη όταν το πάρουμε από το βάρος του, δείχνει ότι έχει μεγάλη μπαταρία, στην προκειμένη περίπτωση των 10.000 mAh. Στο πίσω μέρος έχουμε την πόρτα των βυσμάτων, στο πλάι μεταλλικό δακτύλιο για να το κρεμάμε και στο πάνω μέρος τα χειριστήρια με τραχύ σχέδιο.

  • Υλικό: Μεταλλικό περιμετρικό και αντιολισθητικό σώμα από καουτσούκ.

Στο πίσω μέρος κάτω από ένα λαστιχένιο καπάκι έχουμε το λιμάνι USB Type-C φόρτωση, USB Type-A για USB sticks ή φορτίστε το κινητό μας σε λειτουργία Powerbank, η συσκευή ανάγνωσης καρτών microSD και μια υποδοχή ήχου που μας επιτρέπει να συνδέσουμε μια εξωτερική συσκευή. Αυτό το ηχείο έχει Μπαταρία 10.000 mAh που δίνουν μια αυτονομία του 15 ώρες με μέτρια ένταση. Αν κλείσουμε την καταπακτή που προστατεύει τους συνδέσμους, το σύστημα κλείνει στεγανά και επιτυγχάνει προστασία IPX7.

  • Βοηθοί: Συμβατό με Google Assistant, Siri και Cortana.
  • Λειτουργίες σύνδεσης: Bluetooth 5.0 TWS / MicroSD / Jack entrada / NFC / 2x USB

Ήχος

Όπως έχουμε επαληθεύσει ο ήχος από αυτό το ηχείο είναι καλός και δυνατός, δεν παρατηρήσαμε παραμόρφωση μέχρι να φτάσαμε στην υψηλότερη ζώνη έντασης, το σύστημα μπάσων συμπεριφέρεται καλά και μας αφήνει υψηλούς κραδασμούς σε αυτό το εύρος. Μπορείτε να δείτε μια δοκιμή ήχου στο βίντεο unboxing αυτής της ίδιας κριτικής, του συστήματος SoundPulse μας προσφέρει υψηλή ποιότητα στους τόνους και έχουμε και α ελάχιστη παραμόρφωση παίρνοντας το στο μέγιστο.

Ευχαριστώ διαμόρφωση 2.2 έχουμε μια γκάμα ήχου που καθορίζει πολύ καλά όλα τα επίπεδα σε διαφορετικά μουσικά στυλ. Αναμφίβολα αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι το εύρος των μπάσων του που αντηχεί όταν ανεβάζουμε πολύ την ένταση, χωρίς αμφιβολία το 60 W Προσφέρουν τους δύο ενσωματωμένους ενισχυτές επαρκείς για κάθε σπίτι. Εχουμε επισης τρόπους μετάδοσης που μας επιτρέπει να συγχρονίζουμε τον ήχο μας με 100 ηχεία που υποστηρίζουν αυτή την τεχνολογία.

  • Ηχεία: 60 W Max / Κανάλια 2,2 / Παραμόρφωση 1% / SoundPulse.
  • Μετάδοση: Μπορούμε να συνδεθούμε μέχρι 100 ηχεία ταυτόχρονος.


Έλεγχοι

ο Πλήκτρα λειτουργιών Ηχείο Bluetooth Tronsmart Force Pro βρίσκονται στην κορυφή. Το πρώτο κλειδί είναι αναμμένο, το δεύτερο αυτό του λειτουργία μετάδοσης, το τρίτο για να μειώσετε την ένταση ή να παραλείψετε το τραγούδι πίσω (κρατώντας πατημένο), το τέταρτο για αναπαραγωγή / παύση, το πέμπτο για αύξηση της έντασης και το έκτο Πλήκτρο M για αλλαγή λειτουργιών μεταξύ Bluetooth, micro SD και εξωτερικής υποδοχής. Ο αναγνώστης NFC Το Integrated βρίσκεται επίσης σε αυτή την επάνω περιοχή, είναι ένας απλός τρόπος για να συνδέσουμε το κινητό μας ή να συγχρονίσουμε ένα άλλο ηχείο. Εχουμε επισης τρία LED κατάσταση με διαφορετικές ενδείξεις.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Γνώμη

Μόλις δοκιμάσουμε το ηχείο Bluetooth Tronsmart Force Pro χωρίς αμφιβολία δεν μπορούμε να πούμε διαφορετικά ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με α ισχυρό ηχοσύστημα με ποιοτικό ήχο και με ελάχιστη παραμόρφωση. Ένα μεγάφωνο με προστασία IPX7 υποβρύχιο που μας προσφέρει πολλαπλά συστήματα σύνδεσης όπως π.χ NFC, Bluetooth 5.0, υποδοχή ήχου και συσκευή ανάγνωσης καρτών micro SD και ότι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και ως ΑΠΟΘΗΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ με την ενσωματωμένη θύρα USB Type-A. Μπορούμε επίσης να το συγχρονίσουμε με 100 ηχεία ένα κάθε φορά, υποστηρίζει επίσης τους μάγους του Google, Cortana και Siri της Apple.

Το νέο ηχείο Tronsmart Force Pro έχει δύναμη 60 W που δεν αφήνει αδιάφορο, επιπλέον παραμορφώνει ελάχιστα στο μέγιστο, επίσης το πατενταρισμένο σύστημα SoundPulse μας προσφέρει καλή επεξεργασία μπάσων και ήχου. Η αυτονομία σχεδόν 15 ώρες με μεσαία ένταση μας επιτρέπει να το χρησιμοποιούμε για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να ανησυχούμε για την επαναφόρτισή του, η μπαταρία του 10000 mAh Φαίνεται στο βάρος του 1,34 Kg, μπορούμε να το κρεμάσουμε από τον μεταλλικό δακτύλιο στο πλάι.

Μετά από δοκιμή σίγουρα το νέο Tronsmart Force Pro μας έχει δείξει ότι αντιμετωπίζουμε ένα ισχυρό ηχείο χωρίς παραμόρφωση με καλή σχεδίαση IPX7. Για την τιμή του σίγουρα δεν θα απογοητευτούμε στην ποιότητα του ήχου.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ

  • Tronsmart Force Pro μπορεί να αγοραστεί στο Geekbuying μόνο για 68 € με αποστολή από Ισπανία χρησιμοποιώντας το κουπόνι TRONSFP01.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *