Mibro Lite, ανάλυση: Smartwatch με οθόνη AMOLED και πολλαπλούς αισθητήρες

Mibro Lite, ανάλυση: Smartwatch με οθόνη AMOLED και πολλαπλούς αισθητήρες


Mibro Lite Είναι το νέο Smartwatch του οποίου παρουσιάζουμε την κριτική ή την ανάλυσή μας σήμερα, μια συσκευή που διαθέτει μεγάλη οθόνη AMOLED και έναν καλό αριθμό αισθητήρων.

Αυτό το νέο Smartwatch αναμφίβολα τραβάει την προσοχή γι’ αυτό Οθόνη AMOLED 1,3″ σε χρώμα με καλή ανάλυση και το μεταλλικό του σώμα με κλασικό σχέδιο. Αυτό το έξυπνο ρολόι διαθέτει πολλαπλούς αισθητήρες όπως αυτοί του καρδιακός ρυθμός, επίπεδο οξυγόνου και την επιλογή παρακολούθησης μέχρι 15 αθλήματα. Ας δούμε στην ανάλυσή μας πώς συμπεριφέρεται και αν αξίζει ή όχι σε σχέση με τον ανταγωνισμό του.

 • Το Smartwatch Mibro lite μπορεί να αγοραστεί στο AliExpress μόνο για 40,56 € με έξοδα αποστολής και φόρους, χρησιμοποιώντας το δικό του κουπόνι του καταστήματος.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Πρώτη επαφή

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε το βίντεο μας για το unboxing και την πρώτη επαφή όπου συζητάμε τα κύρια χαρακτηριστικά του. Θα δείτε επίσης πώς λειτουργεί η οθόνη AMOLED του και τα κύρια μενού του προϊόντος.

Περιγραφή

Το νέο Smartwatch Mibro Lite Έχει ένα αρκετά κλασικό σχέδιο που ξεχωρίζει για τη στρογγυλεμένη θήκη του 2,5D γυαλί. Έχουμε μεγάλη οθόνη AMOLED 1,3″ που καταλαμβάνει μπροστά και στο κάτω μέρος τους αισθητήρες μέτρησης σε επαφή με τον καρπό μας. Ένα βραχιόλι με διαστάσεις από 43 x 9,8 χλστ και ένα σετ με βάρος του 48 γρ που το καθιστούν αρκετά ελαφρύ στην καθημερινή χρήση.

Το έξυπνο ρολόι Mibro Lite συνοδεύεται από μια συρταριέρα λουράκι σιλικόνης Με ρυθμίσεις για όλους τους τύπους καρπών, βραχιόλι που μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί με φθηνά ανταλλακτικά από την Honor. Έχουμε ένα ενιαίο σχέδιο για το μαύρο κουτί, αλλά έχουμε διαφορετικά χρώματα για το λουράκι σιλικόνη στο ίδιο κατάστημα.

Στο πίσω μέρος βρίσκουμε δύο μαγνητικά σημεία φόρτισης και εγκατέστησαν αναγνώστες αισθητήρων, στη μία πλευρά του κουμπιού λειτουργίας ή επιστρέψτε στα μενού. Αυτό το σχέδιο είναι υποβρύχιο IP68 Τι είναι αυτό βυθιζόμενο έως 1 μέτρο, έχει σχεδιαστεί μόνο για να βραχεί καθημερινά, όχι για εντατικά θαλάσσια σπορ. η βάση του γρήγορη φόρτιση στερεώνει το ρολόι αρκετά σταθερά και συνδέεται με οποιονδήποτε φορτιστή μέσω του κλασικού άκρου USB Type-A.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ

Μπροστινή οθόνη

Στην οθόνη AMOLED του Mibro Lite Έχουμε πολλές βασικές πληροφορίες και μπορούμε να αλλάξουμε τη σχεδίαση με τα καντράν που περιλαμβάνονται από προεπιλογή ή στην εφαρμογή που μπορούμε να κατεβάσουμε. Κανονικά στο ρολόι έχουμε ένδειξη μπαταρίας, ώρα, βήματα, θερμίδες, ύπνο και καρδιακό ρυθμό. Εχουμε χειρονομίες με 4 τρόπους που μας δίνουν άμεση πρόσβαση σε διαφορετικές λειτουργίες, στα αριστερά τους αισθητήρες, τις ρυθμίσεις της συσκευής κάτω, στις δεξιές αθλητικές μετρήσεις και τις ειδοποιήσεις κάτω.

Η οθόνη αφής είναι α AMOLED έχει από 1,3″, καταλαμβάνει όλη την πρόσοψη και έχει ανάλυση 360 x 360, η εικόνα είναι υψηλής ποιότητας και ο ορισμός των στοιχείων είναι σαφής. Η ισχύς φωτεινότητας είναι επαρκής για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, αν δεν υπάρχει πολύ έντονο φως, από προεπιλογή η αυτόματη ανάφλεξη ενεργοποιείται αν γυρίσουμε τον καρπό, κάτι που λειτουργεί αρκετά καλά. Μπορούμε να απενεργοποιήσουμε το εφέ της στροφής του καρπού και να το ενεργοποιήσουμε χειροκίνητα με το πλευρικό κουμπί.

Εφαρμογή ελέγχου

Μπορούμε να ελέγξουμε το Smartwatch Mibro Lite με την εφαρμογή διαχείρισης που ονομάζεται Mibro Fit για Android ή iOS, είναι διαθέσιμο από τα επίσημα καταστήματα κάθε συστήματος. Στην κύρια οθόνη έχουμε πρόσβαση σε τρεις κύριες ενότητες, μια επισκόπηση στην ενότητα ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ σχολειου, διαφορετικές ρυθμίσεις ρολογιού εντός της ενότητας Ομάδα και τα προσωπικά μας δεδομένα σε Μου. Η εφαρμογή ελέγχου, όπως μπορούμε να δούμε, μπαίνει ισπανικά, αλλά η μετάφραση της εφαρμογής δεν είναι τέλεια, μακριά από αυτό.

 • Εφαρμογή για smartphone διαθέσιμη σε Android ή iOS.
 • Διαθέτει υποστήριξη για ξεκλείδωμα κινητών με Smart Lock.

Στο τμήμα Μου θα βρείτε όλες τις ρυθμίσεις του προφίλ χρήστη μας. Σε αυτές τις ρυθμίσεις μπορούμε να ενεργοποιήσουμε διαφορετικές υπενθυμίσεις, έλεγχο οθόνης όταν σηκώνετε το χέρι, ξυπνητήρι, λήψη κάμερας και μπορούμε επίσης να έχουμε πρόσβαση στην ενημέρωση υλικολογισμικού. Μπορούμε επίσης να έχουμε ειδοποιήσεις επί της οθόνης απευθείας, για παράδειγμα Τα μηνύματα WhatsApp διαβάζονται τέλεια.


Μπαταρία

Μέσα στο Smartwatch Mibro Lite έχουμε μια μπαταρία λιθίου 230 mAh, που με μέτρια χρήση της οθόνης (συνιστούμε να απενεργοποιήσουμε την αυτόματη ενεργοποίηση γυρίζοντας τον καρπό) μπορεί να μας διαρκέσει λίγα 8-10 ημέρες ανά χρέωση. Αν το χρησιμοποιήσουμε εντατικά με τους αισθητήρες του, μπορεί να διαρκέσει λιγότερο, η επαναφόρτιση είναι αρκετά γρήγορη αν χρησιμοποιήσουμε καλό φορτιστή. Η εφαρμογή ελέγχου δεν συνεπάγεται προβλήματα στην μπαταρία του κινητού μας από όσα έχουμε επαληθεύσει.

Ενσωματωμένοι αισθητήρες, μόντεμ και GPS

Στο πίσω μέρος του Mibro Lite έχουμε μετρητής καρδιάς και μετρητής στάθμης οξυγόνου, μεταβαίνει σε συνεχή λειτουργία όταν επιλέγουμε ένα προφίλ αθλητικής δραστηριότητας. Εχουμε επισης βηματόμετρο και οθόνη ύπνου, Όλα αυτά τα δεδομένα είναι κατά προσέγγιση, όπως συμβαίνει σε όλα τα Smartwatch.

 • Παλμόμετρο: Έχουμε συνεχή ή έγκαιρη μέτρηση για καθημερινή χρήση.
 • Αθλητισμός: 15 διαφορετικές δραστηριότητες διαθέσιμες.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΟΡΑ

Γνώμη

Μετά τη δοκιμή του Smartwatch Mibro Lite Χωρίς αμφιβολία μπορούμε να πούμε ότι είναι μια συσκευή με ελκυστική σχεδίαση και άνετη στη χρήση χάρη στις καμπύλες της γραμμές. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το πιο ελκυστικό σημείο είναι το καλή οθόνη AMOLED, το οποίο για παράδειγμα μας επιτρέπει να διαβάζουμε τέλεια τις ειδοποιήσεις WhatsApp ή email. Έχουμε επίσης μια αρκετά μεγάλη αυτονομία, ώστε να μην χρειάζεται να επαναφορτίζουμε συνεχώς. ο μαγνητικό σύστημα γρήγορης φόρτισης είναι πολύ πρακτικό και αποτελεσματικό με έναν καλό φορτιστή.

Το νέο έξυπνο ρολόι Mibro Lite Μας προσφέρει ένα αρκετά γρήγορο και διαισθητικό λογισμικό διαχείρισης, το αρνητικό είναι ότι η εφαρμογή είναι αρκετά ατημέλητη ως προς τη μετάφραση, αλλά όλα είναι κατανοητά. Τα χαρακτηριστικά του σώματος του ρολογιού επιτρέπουν βυθίστε το μέχρι 1 μέτρο και φαίνεται αρκετά σφιχτό με την πιστοποίησή του IP68Ακόμα κι έτσι, δεν θα πρέπει να συνιστάται ιδιαίτερα να το βάζετε συνεχώς στο νερό για αυτό που μπορεί να συμβεί.

Μπορούμε να πούμε ότι το Mibro Lite Είναι ένα προϊόν άνετο και με καλή οθόνη HD. Για την τιμή στην οποία μπορείτε να το αποκτήσετε σε προσφορά, είναι μια έγκυρη εναλλακτική έναντι του Xiaomi Mi Band, εάν θέλουμε μια πιο συμβατική μορφή ρολογιού.

Εκτίμηση

Mibro Lite

0,00

Mibro Lite

Πλεονεκτήματα

 • Καλό σχέδιο
 • Οθόνη AMOLED HD
 • Ανετος
 • Σωστή αυτονομία
 • Πλήρες λογισμικό

Μειονεκτήματα

 • Λογισμικό με κακή μετάφραση

Επιλογές αγοράς

 • Το Smartwatch Mibro lite μπορεί να αγοραστεί στο AliExpress μόνο για 40,56 € με έξοδα αποστολής και φόρους, χρησιμοποιώντας το δικό του κουπόνι του καταστήματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *