Jabra Evolve2 30, κριτική: νέα εξαιρετικά ελαφριά ακουστικά για εργασία

Jabra Evolve2 30, κριτική: νέα εξαιρετικά ελαφριά ακουστικά για εργασία


Σήμερα παρουσιάζουμε την ανάλυση ή την ανασκόπηση των νέων ακουστικών Jabra Evolve2 30, ένα προϊόν με την ποιότητα του Jabra προορίζεται τόσο για εργασία όσο και για ψυχαγωγία. Μια πολύ ελαφριά συσκευή και σχεδιασμένη να χρησιμοποιείται για μεγάλες χρονικές περιόδους.

Αυτά τα ακουστικά με καλώδιο USB διαθέτουν τα συνήθη χαρακτηριστικά Jabra για καθημερινή εργασία χάρη στα χαρακτηριστικά τους Πιστοποίηση Microsoft Teams και είναι συμβατά με Windows ή MacOS. ο Jabra Evolve2 30 διατίθενται με βύσμα USB Type-A o USB Type-C και έχουν επίσης μια προσεκτική εφαρμογή ελέγχου για χειρισμό ισοσταθμιστών και διαχείριση συνδέσεων. Ας δούμε πώς αμύνεται στην ανάλυσή μας όπου θα δούμε όλα τα χαρακτηριστικά του.

 • ο Jabra Evolver2 30 είναι διαθέσιμα για 89 € σε έκδοση στέρεο Υ 79 € σε έκδοση μονοφωνικό σε καταστήματα όπως το Amazon.com.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Unboxing

Μπορείτε να δείτε τα ακουστικά Jabra Evolve2 30 στο unboxing βίντεο μας όπου συζητάμε τα κύρια χαρακτηριστικά του. Περιλαμβάνουν θήκη μεταφοράς, ενσωματωμένο καλώδιο USB και εγγύηση.

https://www.youtube.com/watch?v=EC3FWGpugnk

Περιγραφή

Τα ακουστικά Jabra Evolve2 30 φτάνουν σε ένα χαρτόνι φάκελο με 100% ανακυκλωμένα υλικά, ενώ τα ακουστικά μπαίνουν μέσα σε ένα ελαφρύ τσόχινο μανίκι που τα προστατεύει. Στο κουτί έχουμε το έγγραφο εγγύησης, το εγχειρίδιο είναι online όπου μπορούμε να το συμβουλευτούμε απευθείας. Αυτά τα νέα ακουστικά είναι άνετα χάρη στο γεγονός ότι διαθέτουν μειωμένο βάρος κατά 27% σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοσή του και επιτρέπουν τη χρήση του κατά τη διάρκεια μεγάλων συνεδριών.

 • Μετρήσεις και βάρος: 17 x 21,3 x 4 mm / Mono 125 g / Stereo 92 g

ΠΑΓΚΟΣ ΔΟΚΙΜΩΝ

Συνδεσιμότητα

Με ακουστικά Jabra Evolve2 30 διαθέτουμε κάλυμμα από τσόχα που τους επιτρέπει να μεταφέρονται άνετα. Τα ακουστικά και το κεφαλόδεσμο έχουν πολύ άνετο υλικό για να μας υποστηρίζουν και είναι επίσης πολύ ελαφριά. Αν σηκώσουμε τον αρθρωτό βραχίονα σιωπά και κόψτε τον ήχο και μπορούμε να τεντώσουμε τα μπράτσα που κρατούν τα ακουστικά για να ταιριάζουν στο μέγεθός μας

 • Πιστοποίηση: UC / Microsoft Teams / Προστασία ήχου Jabra SafeTone.

Τα ακουστικά Jabra Evolve2 30 έχουν κόκκινο φως Busylight Για να υποδείξουμε ότι βρισκόμαστε σε μια διάσκεψη και επομένως μην μας μιλάτε ενώ βρισκόμαστε σε αυτήν, έχουμε επίσης ένα μωβ φως για τις Ομάδες της Microsoft. Μπορούμε να ενεργοποιήσουμε και να απενεργοποιήσουμε αυτό το φως χειροκίνητα πατώντας ταυτόχρονα την ένταση πάνω και κάτω.

 • Ελεγχος: Κουμπιά στα ακουστικά / Πρόσβαση σε ομάδες / Ενσωματωμένο Busylight.

Έλεγχοι

Στα νέα ακουστικά Jabra Evolve2 30 Βρίσκουμε ένα κουμπί στο πλάι του δεξιού ακουστικού, στο ίδιο ακουστικό έχουμε τα κουμπιά έντασης ήχου, αναπαραγωγής/παύσης, ελέγχου μικροφώνου και ελέγχου κλήσης. Όπως βλέπουμε στις οδηγίες του, μπορούμε να αλλάξουμε το κομμάτι ήχου, να ανεβάσουμε την ένταση, να απαντήσουμε σε κλήσεις ή να εκτελέσουμε το Microsoft Teams.


Ήχος

Περάσαμε αρκετές δοκιμές στα ακουστικά Jabra Evolve2 30 κατά τη διάρκεια μεγάλων συνεδριών και το ελέγχουμε αυτό ο ήχος είναι ποιοτικός και οι ομιλητές του 28 χλστ Μας προσφέρουν μια καλή γκάμα ήχου για διάφορα είδη μουσικής που μπορούμε επίσης να εξισορροπήσουμε από την εφαρμογή. Το ενσωματωμένο σύστημα μαξιλαριών και η γεωμετρία τους τα καθιστούν αρκετά άνετα στη χρήση σε μεγάλες συνεδρίες, κάτι που είναι σημαντικό για χρήση σε συναντήσεις.

Τα ηχεία που τοποθετούν αυτά τα ακουστικά είναι από 28 χλστ και έχουμε καλή ποιότητα ήχου. Ο ήχος είναι καθαρός σε μεσαία / υψηλή ένταση με επαρκή ευκρίνεια και σε υψηλή ένταση δεν παρατηρούμε παραμόρφωση στους τόνους. Έχουμε ένα δυνατό μπάσο και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για μουσική όλων των ειδών. Το καλώδιο έχει μήκος 1,5 m και έχει ενσωματωμένο status led.

 • Ακουστικά: 30 mW / 115 dB @1 mW-1 kHz / 20Hz-20.000Hz / 28 mm.

Ενσωματωμένα μικρόφωνα και ακύρωση θορύβου

Αυτά τα ακουστικά ενσωματώνονται δύο μικρόφωνα που συμπεριφέρονται κατάλληλα για να συλλέξουν τη φωνή μας και να επιτρέψουν σίγαση έως και 12% του περιβάλλοντος θορύβου δραστήρια. Επίσης σημαντικό είναι το σύστημά σας παθητική ακύρωση θορύβου και με βάση τα δεδομένα Jabra μπορούν να παρακάμψουν έως 48% χάρη στα υλικά που χρησιμοποιούνται στις επιστρώσεις.

 • Μικρόφωνα: 1 αναλογικό MEME + 1 αναλογικό ECM / -38BV / Pa / -33dBV / Pa.
 • ANC: Παθητική + ενεργητική ακύρωση 12%.

Εφαρμογή ελέγχου

Τα ακουστικά Jabra Evolve2 30 έχουν την εφαρμογή ελέγχου Jabra Direct. Μια πολύ άνετη εφαρμογή που μας επιτρέπει να ενημερώσουμε το υλικολογισμικό των ακουστικών μας, να διαμορφώσουμε το εξισορρόπηση ήχου με διαφορετικά προφίλ, μας επιτρέπει επίσης να ενεργοποιήσουμε το προστασία από ακίδες ήχου για να αποφύγετε επιβλαβείς τσιριχτούς ήχους. Απλώς πρέπει να εγκαταστήσουμε την εφαρμογή και να τη συνδέσουμε περιλαμβάνεται αντάπτορας με ακουστικά στον υπολογιστή μας.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΟΡΑ

Γνώμη

Μετά τη δοκιμή των ακουστικών Jabra Evolve2 30 Μπορούμε να πούμε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας όπου τα εξαρτήματά του, τόσο το υλικό όσο και το λογισμικό, μας προσφέρουν ένα καλό καθημερινό περιβάλλον εργασίας. Εχουμε Πιστοποίηση Microsoft Teams που επιτρέπει τη μέγιστη ευκολία χρήσης και χάρη στο ενεργητικό και παθητικό σύστημα ακύρωσης θορύβου Το ενσωματωμένο μας επιτρέπει επίσης να απομονωθούμε από τον ήχο του περιβάλλοντος.

Αυτά τα ακουστικά ξεχωρίζουν αναμφίβολα για το βάρος τους και την άνεση χρήσης τους χάρη στην επένδυση των υλικών που χρησιμοποιούνται στις περιοχές επαφής, μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε σε μεγάλες συνεδρίες χωρίς προβλήματα. Το σύστημα των αρθρωτός βραχίονας για τα μικρόφωνα είναι άνετο και ελαφρύ Busylight Το Integrated μας επιτρέπει να ειδοποιούμε τους συναδέλφους μας ότι απαντάμε σε μια κλήση. Αξιοσημείωτη είναι και η εφαρμογή ελέγχου Jabra Direct που μας επιτρέπει να διαμορφώνουμε λεπτομερώς τα προφίλ και τις επιλογές.

Όπως βλέπουμε το Jabra Evolve2 30 είναι ένα πολύ προϊόν άνετο και εύκολο στη χρήση για καθημερινή εργασία, έχουμε πιστοποιήσεις και μια καλή εφαρμογή ελέγχου για να το διαμορφώσουμε σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας.

Εκτίμηση

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝ
 • Πιστοποιητικά για Microsoft Teams.
 • Καλός ήχος με ηχεία 28 χλστ.
 • Πολύ ελαφρύ και άνετο.
 • Πρακτική εφαρμογή ελέγχου.
 • Παθητική και ενεργητική ακύρωση θορύβου.

Από που να αγοράσω

 • ο Jabra Evolver2 30 είναι διαθέσιμα για 89 € σε έκδοση στέρεο Υ 79 € σε έκδοση μονοφωνικό σε καταστήματα όπως το Amazon.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *