Σε αυτό το σεμινάριο θέλουμε να εξηγήσουμε πώς να λύσουμε το πρόβλημα Disney + Κωδικός σφάλματος 83 σε οποιοδήποτε Android TV-Box, Tablet, Smart TV ή Smartphone με απλό τρόπο. Κατά την εκτέλεση οποιουδήποτε τίτλου αυτής της πλατφόρμας ροής λάβαμε το σφάλμα “Ουάου. Παρουσιάστηκε σφάλμα. Προσπάθησε ξανά. Εάν το πρόβλημα παραμένει, επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας Disney + (Κωδικός σφάλματος 83)“. Αυτό το πρόβλημα δεν αφορά αποκλειστικά τα μοντέλα που δεν είναι πιστοποιημένα από την Disney +, καθώς ακόμη και τα τηλέφωνα ή τα tablet κορυφαίας επωνυμίας φαίνεται να έχουν αυτό το πρόβλημα.


ΠΡΟΚΑΛΕΙ DISNEY + ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ 83

Συνήθως το μήνυμα του Ο κωδικός σφάλματος Disney + 83 εμφανίζεται σε ΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ συσκευέςΚαθώς πρόκειται για μη πιστοποιημένο υλικό, ενδέχεται να έχουμε προβλήματα με την εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής ή τη λειτουργία της, όπως δείχνει αυτό το σφάλμα. Αν και αλλάζουμε ρυθμίσεις στη συσκευή μας, αυτό το μήνυμα δεν θα εξαφανιστεί.

  • Το ακριβές μήνυμα σφάλματος είναι: Ουάου. Παρουσιάστηκε σφάλμα. Προσπάθησε ξανά. Εάν το πρόβλημα παραμένει, επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας της Disney + (Κωδικός σφάλματος 83).

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ DISNEY + ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ 83

Το μήνυμα του σφάλμα 83 στο Disney + Μας εμποδίζει να παρακολουθούμε οποιοδήποτε περιεχόμενο σε απευθείας ροή, ευτυχώς το πρόβλημα έχει μια σχετικά απλή λύση αν ακολουθήσουμε τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω.

  1. Μέσα στην εφαρμογή Disney+ μπήκαμε μέσα Προφίλ> Λήψεις> Ποιότητα λήψης> Υψηλή
  2. Ας πάμε στον τίτλο που μας ενδιαφέρει να δούμε, κάντε κλικ στο εικονίδιο Λήψη και όταν ξεκινήσει η λήψη παύσαμος.
  3. Αν επιστρέψουμε στο χτυπήστε το παιχνίδι Μπορούμε πλέον να δούμε το περιεχόμενο με κανονικό τρόπο.
  4. Στη συνέχεια μπορούμε να διαγράψουμε όλα τα αρχεία στο Ενότητα λήψεων.
  5. Εάν έχουμε περισσότερα προβλήματα, μπορείτε να διαβάσετε τον Οδηγό μας για να εγκαταστήσετε το Disney + APP σε μη επίσημες συσκευές.

ΑΛΛΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ