CORSAIR SABER RGB PRO WIRELESS, κριτική: ένα ασύρματο ποντίκι υψηλής απόδοσης

CORSAIR SABER RGB PRO WIRELESS, κριτική: ένα ασύρματο ποντίκι υψηλής απόδοσης


Corsair Sabre RGB Pro Wireless Είναι το ελαφρύ ασύρματο ποντίκι gaming που παρουσιάζουμε σήμερα σε ανάλυση ή κριτική του χάρη στη συνεργασία του Κουρσάρος. Ένα ποντίκι με πολύ καλά χαρακτηριστικά, φωτισμό RGB και ανταγωνιστικό αισθητήρα.

Αυτό το νέο ασύρματο ποντίκι gaming διαθέτει αποκλειστικό σύστημα σύνδεσης ραδιοσυχνοτήτων 2,4 GHz με απόκριση υπο-1ms SLIPSTREAM σας επιτρέπει επίσης να συνδεθείτε με Bluetooth 4.2 LE, Σε αυτό το ποντίκι έχουμε επίσης αισθητήρα υψηλής ακρίβειας ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ με ορισμό μέχρι 26000 DPI, 650 IPS και επιτάχυνση 50G σε άλματα μόνο 1 DPI. Διαθέτει επίσης ένα Φωτισμός RGB, κουμπιά Quickstrike 0 Gap και εξαιρετικό λογισμικό για τον απρόσκοπτο έλεγχο όλων των επιλογών σας χάρη στο λογισμικό Corsair iCUE. Ας δούμε τώρα τι μας προσφέρει αυτό το ανταγωνιστικό ασύρματο ποντίκι παιχνιδιού.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Προδιαγραφές

Unboxing

Το νέο ασύρματο ποντίκι Corsair Sabre RGB Pro Wireless Μας παρουσιάζεται ένα κουτί από χαρτόνι με τα κλασικά χρώματα της μάρκας, μέσα βρίσκουμε το ποντίκι προστατευμένο για μεταφορά, καλώδιο επαναφόρτισης, αντάπτορα USB και εγχειρίδια. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο και πώς λειτουργούν οι προεπιλεγμένες λυχνίες RGB.

Περιγραφή

Στο ποντίκι Corsair Sabre RGB Pro Wireless έχουμε 6 προγραμματιζόμενα κουμπιάΈχει νηφάλιο σχέδιο, της μάρκας του σπιτιού, με αντιολισθητική πινελιά χωρίς προεξοχές. Τα δύο κύρια κουμπιά στο μπροστινό μέρος διαθέτουν το σύστημα Quickstrike 0 Gap για να βελτιώσουμε την απόκριση και έχουμε επίσης δύο κουμπιά στο πλάι, το κουμπί DPI, το κουμπί του τροχού και το κουμπί προφίλ.

 • Μέτρα: 129 x 70 x 49 mm / 74 g.

Στο κάτω μέρος βρίσκουμε πέντε επιφάνειες από τεφλόν που εξασφαλίζουν μέγιστη ολίσθηση και ελάχιστη φθορά. Εχουμε επιλογέα μεταξύ λειτουργίας 2,4 GHz και Bluetooth που έχει θέση off. Στην ίδια περιοχή έχουμε κατάλυμα για αυτόν προσαρμογέας USB SLIPSTREAM CORSAIR WIRELESS στα 2,4 GHz, οπότε δεν θα το χάσουμε.

Στο κουμπί επιλογέα DPS και στο πίσω μέρος έχουμε Φωτισμός RGB που μπορούμε να ελέγξουμε, το κουμπί που εξυπηρετεί αλλαγή DPI Το προκαθορισμένο μας ειδοποιεί μέσω ενός χρώματος της επιλεγμένης λειτουργίας όταν πατηθεί, μπορεί επίσης να προσαρμοστεί εύκολα με την εφαρμογή για να επιλέξουμε τις λειτουργίες χρώματος που μας ενδιαφέρουν.

Το σύρμα με σύνδεσμο USB Type-C 2.0 με μέγιστη απόκριση 2000 Hz για να εξασφαλίσετε την ομαλή επικοινωνία με τον Η/Υ. Αυτό το καλώδιο έχει μήκος 1,8 μέτρα, είναι πολύ ευέλικτο και φαίνεται στιβαρό. Με αυτό το βύσμα μπορούμε να επαναφορτίσουμε άνετα το ποντίκι χωρίς να κοιτάμε τον προσανατολισμό της θύρας.

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ

Δοκιμή απόδοσης

Πραγματοποιήσαμε διάφορες δοκιμές στο Corsair Sabre RGB Pro Wireless παίζοντας διάφορες συνεδρίες στα πιο δημοφιλή παιχνίδια FPS. Ο αισθητήρας ΚΟΡΣΑΡΟΣ ΣΗΜΑΝΔΗΣ αποδίδει καλά χάρη σε αυτό 26000 DPI, με ορισμό μόνο 1 DPI σε κάθε άλμα. Ένας αισθητήρας που μας προσφέρει πολύ καλή απόδοση και δεν παρατηρούμε ελαττώματα. ο ασύρματη συνδεσιμότητα τόσο με τον ίδιο τον προσαρμογέα Wi-Fi όσο και με το σύστημα Bluetooth μας έχει δώσει καλά αποτελέσματα.

 • Αισθητήρας: CORSAIR MARKSMAN / 26000 DPI μέγ. / 650 IPS / 50G / 1 DPI
 • Διακόπτες: Quickstrike 0 Gap / OMRON 50 εκατομμύρια κλικ.

Είναι δυνατή η ενεργοποίηση του συστήματος Hiperpolling 2000 Hz για να βελτιώσετε το σήμα του ποντικιού με πολλά συχνότητα ψηφοφορίας ανά χιλιοστό του δευτερολέπτου, πρέπει να θυμόμαστε ότι μια υψηλότερη συχνότητα δημοσκόπησης καταναλώνει πόρους από τον επεξεργαστή μας. ο Κύρια κουμπιά OMRON έχουν το σύστημα Quickstrike 0 GapΧάρη σε αυτό το σύστημα έχουμε την καλύτερη απόκριση ανά πάσα στιγμή στους παλμούς μας άμεσα.


Αυτονομία

Όσον αφορά την μπαταρία, έχουμε μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου, χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα USB SLIPSTREAM συμπεριλαμβανομένου έχουμε μια αυτονομία του 60 ώρες, εάν χρησιμοποιήσουμε τη σύνδεση Bluetooth 4.2 + LE μπορούμε να φτάσουμε μέχρι 90 ώρες. Η αυτονομία μπορεί επίσης να διαφέρει ανάλογα με τον επιλεγμένο φωτισμό LED και τα εφέ που έχουμε ενεργά.

 • Αυτονομία: Μπαταρία λιθίου / SLIPSTREAM 60 ώρες / Bluetooth 90 ώρες. (χωρίς φώτα led)

Λογισμικό ελέγχου

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Corsair iCUE μπορούμε να ελέγξουμε όλες τις πτυχές αυτού του ποντικιού. Το led του Ο φωτισμός RGB είναι αρκετά ορατός στην περιοχή του τροχού και στο πίσω μέρος με το λογότυπο της μάρκας. Μέσα έχουμε διάφορα ρυθμικά εφέ φωτισμού, ταχύτητα κύκλου, ρύθμιση ισχύος και διαχείριση προφίλ. Σε αυτήν την εφαρμογή έχουμε τον επιλογέα Hiperpolling 2000 Hz ή την επιλογή προσαρμογής του Προφίλ DPI της αρεσκείας μας.

 • φωτισμός: Με δυνατότητα διαμόρφωσης με διάφορα εφέ.
 • Κουμπιά: Εκχώρηση συναρτήσεων ή μακροεντολών για 6 πλήκτρα.
 • Αισθητήρας: Τροποποίηση προφίλ και χρωμάτων για άλματα DPI.

Χάρη στην εφαρμογή ελέγχου μπορούμε επίσης βαθμονομήστε τον αισθητήρα Ανάλογα με την επιφάνεια χρήσης, αναμφίβολα το ιδανικό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα χαλάκι gaming όπως το Corsair MM700 RGB Extended που προσφέρει τις καλύτερες προδιαγραφές και φωτισμό RGB που ταιριάζει. Στην ενότητα Hardware Lighting μπορούμε επίσης να αποθηκεύσουμε ένα προφίλ φωτισμού για όταν το χρησιμοποιούμε σε ένα σύστημα χωρίς εγκατεστημένο το λογισμικό Corsair iCUE. Μπορούμε επίσης ορίστε μακροεντολές ή οποιαδήποτε συνάρτηση στα 6 πλήκτρα του ποντικιού μας και αποθηκεύουμε διαφορετικά προφίλ.

Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής βρίσκουμε επίσης μια συγκεκριμένη ενότητα για τον προσαρμογέα UBS SLIPSTREAM CORSAIR WIRELESS, πρέπει να το επισκεφτείτε για να ενημερώσετε αυτόματα το υλικολογισμικό αυτής της συσκευής. Μπορούμε επίσης να επιλέξουμε ανεξάρτητα τη συχνότητα μέτρησης αυτού του προσαρμογέα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Γνώμη

Το νέο ασύρματο ποντίκι παιχνιδιών Corsair Sabre RGB Pro Wireless Champion Series Αναμφίβολα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς σε αυτόν τον τομέα προϊόντων λόγω του συνόλου των χαρακτηριστικών που μας προσφέρει. Ένα ποντίκι που μας εκπλήσσει με το ελάχιστο βάρος του και τον αποκλειστικό του δέκτη USB SLIPSTREAM CORSAIR με απάντηση του κατώτερο από 1 ms. Ο αισθητήρας ΚΟΡΣΑΡΟΣ ΣΗΜΑΝΔΗΣ με 26000 DPI μας προσφέρει επίσης τη μέγιστη ευκρίνεια. Αυτό το ποντίκι οδηγεί Φωτισμός RGB πολύ διαμορφώσιμο με δύο ήσυχες ζώνες και η απόδοση κατά τη διάρκεια των περιόδων παιχνιδιού είναι εξαιρετική, έχουμε επαρκή αναγνώριση κίνησης χωρίς παλμούς φανταστικού.

Αυτό το ασύρματο ποντίκι διαθέτει λογισμικό ελέγχου Corsair iCUE που περιλαμβάνεται μπορούμε να διαχειριστούμε ολόκληρο το σύστημα φωτισμού με λεπτομέρεια και μπορούμε να το ενσωματώσουμε τέλεια με τον φωτισμό του κουτιού ή του περιβάλλοντος μας για να το ενοποιήσουμε με πολύ ελκυστικό τρόπο. Πρέπει επίσης να τον αναδείξουμε καλή αυτονομία, Εχουμε επισης Hiperpolling 2000 Hz για μείωση της συχνότητας ψηφοφορίας και Quickstrike 0 Gap που μας δίνει την ταχύτερη απόκριση σε κάθε κλικ στα κουμπιά OMRON.

Μετά τη δοκιμή του Corsair Sabre RGB Pro Wireless μπορούμε να πούμε ότι αντιμετωπίζουμε ένα Εξαιρετικό ασύρματο ελαφρύ ποντίκι παιχνιδιού για παιχνίδιαΔιαθέτει επίσης φωτισμό RGB led, ελάχιστο βάρος και καλή αυτονομία.

Εκτίμηση

Corsair Sabre RGB Pro Wireless

0,00

Corsair Sabre RGB Pro Wireless

Πλεονεκτήματα

 • Ασύρματη υποδοχή 1ms
 • Καλή αυτονομία
 • Μέγιστη ακρίβεια και καλοί διακόπτες
 • Πολύ ελαφρύ
 • Φωτισμός RGB

ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *