Corsair K55 RGB Pro XT, ανάλυση: πληκτρολόγιο gaming υψηλής απόδοσης

Corsair K55 RGB Pro XT, ανάλυση: πληκτρολόγιο gaming υψηλής απόδοσης


Σήμερα παρουσιάζουμε την ανάλυση ή την κριτική μας για το νέο πληκτρολόγιο Gaming Corsair K55 RGB Pro XT, ένα πληκτρολόγιο 100% μεγέθους που προσφέρει εντυπωσιακό φωτισμό RGB και συγκεκριμένες λειτουργίες για απαιτητικούς παίκτες.

Αυτό το πληκτρολόγιο με πλήκτρα για συγκεκριμένες μακροεντολές μας προσφέρει φωτισμό RGB πλήρως ελεγχόμενο από κάθε κλειδί και έχοντας έναν μικρότερο αδερφό έχει πέντε ζώνες φωτισμού. Το νέο Corsair K55 RGB Pro XT μας προσφέρει μια πολύ προσεγμένη σχεδίαση με πρώτης τάξεως χαρακτηριστικά, το το βασικό σύστημα είναι από μεμβράνη που μας προσφέρει γρήγορα και αθόρυβα πλήκτρα για καθημερινή χρήση. Ας δούμε πώς συμπεριφέρεται αυτό το συμπαγές πληκτρολόγιο και τι μας προσφέρει στην κριτική μας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Πρώτη επαφή

Μπορείτε να δείτε το πληκτρολόγιο Corsair K55 RGB Pro XT στο βίντεο μας από το unboxing και την πρώτη επαφή όπου συζητάμε τα κύρια χαρακτηριστικά του και βλέπουμε τον RGB φωτισμό του. Περιλαμβάνει στη συσκευασία το εγχειρίδιο με ισπανική γλώσσα, πληκτρολόγιο με ενσωματωμένο καλώδιο.

Γενική διάταξη

Πληκτρολόγιο Corsair K55 RGB Pro XT Διαθέτει κλασικό σχέδιο στη γραμμή του ΚουρσάροςΕίναι βαρύ και δεν παρουσιάζει αξιοσημείωτη ευελιξία. Όλο το σώμα του πληκτρολογίου είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, ως λεπτομέρεια στο πάνω μέρος έχουμε μια γυαλιστερή περιοχή όπου έχουμε το λογότυπο της μάρκας. Εχουμε πλήκτρα πολυμέσων Στην επάνω δεξιά πλευρά, δίπλα στις λυχνίες LED κατάστασης των κύριων λειτουργιών, ακολουθούμενες από το Πλήκτρα κλειδώματος πλήκτρων Windows, έλεγχος φωτεινότητας και μακροεντολή.

 • Μετρήσεις και βάρος: 481 x 167 x 36 mm / 940 g.
 • Διάταξη: Ισπανικό πληκτρολόγιο / Πλήκτρα πολυμέσων / Κλείδωμα / Φως / Μακροεντολή / 6 προγραμματιζόμενα πλήκτρα.

Όπως μπορούμε να δούμε, αυτό το πληκτρολόγιο περιλαμβάνει ένα αποσπώμενο στήριγμα καρπού, αυτό το συμπλήρωμα θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε προβλήματα κακής θέσης σε μεγάλες περιόδους χρήσης με αυτό το πληκτρολόγιο. Στη σωστή περιοχή έχουμε με πολύ προσιτό τρόπο το συντομεύσεις στο χειριστήριο έντασης εκτός από βουβός, παρακάτω, στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής πολυμέσων, ώστε να μπορούμε να ελέγχουμε τα στοιχεία πολυμέσων που παίζουμε στον υπολογιστή μας ανά πάσα στιγμή.

Εργονομία

Το νέο πληκτρολόγιο Corsair K55 RGB Pro XT Έχει δύο πλαϊνά πόδια που μπορούμε να ξεδιπλώσουμε, αλλά έχουν μόνο ένα ύψος, κάτι λίγο σπάνιο για να καλύψει όλα τα γούστα ως προς αυτό. Στο πίσω μπροστινό μέρος έχουμε επίσης δύο λαστιχένια κομμάτια που εμποδίζουν το πληκτρολόγιο να μετακινηθεί και να στερεωθεί στην επιθυμητή θέση.

Συνδεσιμότητα

Στο κεντρικό τμήμα του πληκτρολογίου έχουμε ένα καλώδιο με Puerto USB 3.0 Type-A που μας επιτρέπει να το συνδέσουμε χωρίς επιπλοκές στον υπολογιστή μας και επίσης έχει Ταχύτητα επικοινωνίας στα 1000 Hz (ποσοστό δημοσκοπήσεων) για να έχουμε γρήγορη ανταπόκριση στα παιχνίδια μας. Το καλώδιο που παρέχεται έχει μήκος 1,8 μέτρα, είναι εύκαμπτο και δεν πιέζει ή κυριαρχεί στη θέση του πληκτρολογίου.

ΠΑΓΚΟΣ ΔΟΚΙΜΩΝ


Διακόπτες

Με πληκτρολόγιο Corsair K55 RGB Pro XT Διαθέτει σύστημα μεμβράνης για τα πλήκτρα, αυτό μας παρέχει γρήγορη απόκριση και πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου που θα αποφύγει οποιαδήποτε ενόχληση. Αυτά τα κλειδιά έχουν σύστημα anti-ghosting y N-Key Rollover, μας παρέχουν επίσης προστασία IP42 ενάντια στη σκόνη και το πιτσίλισμα για να αποφύγετε τυχόν ατυχίες, καθαρίζεται εύκολα.

 • Διακόπτες: Μεμβράνη / IP42 σκόνη και πιτσιλιές.

Πλήκτρα

Πληκτρολόγιο Corsair K55 RGB Pro XT Έχουν κλειδιά από πλαστικό ABS (ακρυλονιτρίλιο βουταδιένιο στυρένιο) που μας προσφέρει διαφανείς κιρέτες που επιτρέπουν στο φως να περάσει χωρίς προβλήματα. Όπως μπορούμε να δούμε το σύστημα των κλειδιών μέσα διπλή βολή, έχουμε ένα μαύρο εξωτερικό στρώμα και ένα δεύτερο διαφανές λευκό πλαστικό εσωτερικό στρώμα που περιλαμβάνει το σύμβολο του κλειδιού.

 • Πλήκτρα: Διπλή βολή / ABS.

Μακροεντολές

Αυτό το πληκτρολόγιο έχει ενσωματωμένη μνήμη που μας επιτρέπει να εξοικονομούμε έως και προφίλ φωτισμού και μακροεντολές, από προεπιλογή έρχεται με μερικά καθορισμένα, αλλά μπορούμε να τα προσαρμόσουμε με το λογισμικό Corsair. Εκτός από αυτά τα προφίλ έχουμε ένα Λειτουργία παιχνιδιού που απενεργοποιεί τα κλειδιά των Windows και διαφορετικά λειτουργίες είναι προσβάσιμο πατώντας ένα συνδυασμό με το πλήκτρο FN.

 • Ενσωματωμένα προφίλ: 10 λειτουργίες φωτισμού και 6 μακροεντολές

Εφαρμογή ελέγχου

Μπορούμε να ελέγξουμε απευθείας το σύστημα φωτισμού RGB και τις μακροεντολές χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Corsair iCUE Εγκαθίσταται χωρίς προβλήματα σε Windows 10 ή macOS 10.15. Έχουμε ένα ισχυρό σύστημα φωτισμού που μας επιτρέπει να το αλλάξουμε με διάφορα εφέ φωτισμού, ταχύτητα κύκλου ή ρύθμιση ισχύος και μπορούμε να τα αποθηκεύσουμε στο πληκτρολόγιο στην εσωτερική μνήμη. Εχουμε επισης 6 πλήκτρα λειτουργιών συμβατό με Steam Deck για τους αιχμαλώτους Η γάτα. Αυτό το πληκτρολόγιο διαθέτει επίσης έναν ενσωματωμένο επεξεργαστή εσωτερικά ARM 32 bit για τη διαχείριση των λειτουργιών του.

 • Λογισμικό: iCUE για Windows και macOS 10.15.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΟΡΑ

Γνώμη

Μετά τη δοκιμή του πληκτρολογίου Corsair K55 RGB Pro XT Μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για ένα πολύ άνετο πληκτρολόγιο με πολύ καλές λειτουργίες χάρη στο λογισμικό του iCUE. Ένα προϊόν περιποιημένο με λεπτομέρεια και με εξαιρετική απόδοση για Gaming. Έχουμε ένα πολύ αθόρυβο σύστημα μεμβράνης που μας δίνει προστασία IP42, πλήκτρα ελέγχου πολυμέσων αφιερωμένο και στη μία πλευρά έξι πλήκτρα λειτουργιών προγραμματιζόμενος.

Αυτό το πληκτρολόγιο ξεχωρίζει αναμφίβολα για το Φωτισμός RGB ανά κλειδί υψηλής ποιότητας που αντανακλάται από τις άκρες χάρη στη μεμβράνη που μεταδίδει το φως. Επίσης με το δικό του Εφαρμογή ελέγχου iCUE σας επιτρέπει να διαμορφώσετε όλες τις λειτουργίες του πληκτρολογίου μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Αν σκοπεύουμε να το χρησιμοποιήσουμε με αρπαχτές Η γάτα Χωρίς αμφιβολία τα πλήκτρα λειτουργιών μπορεί να είναι πολύ καλά για εμάς, έχουμε επίσης ένα συντριβή των windows και κλειδί για απομνημόνευση μακροεντολές.

Όπως βλέπουμε το Corsair K55 RGB Pro XT είναι χωρίς αμφιβολία ένα πολύ καλό πληκτρολόγιο για gaming, έχουμε εντυπωσιακό φωτισμό RGB και διαφορετικές διαμορφώσιμες λειτουργίες που σας επιτρέπουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο την απόδοσή σας.

Εκτίμηση

Corsair K55 RGB Pro XT

0,00

Corsair K55 RGB Pro XT

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετικό λογισμικό ελέγχου iCUE
 • Μακροεντολές και πλήκτρα λειτουργιών
 • Εντυπωσιακός φωτισμός RGB
 • Πλήκτρα πολυμέσων
 • Καλό σχέδιο

Από που να αγοράσω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *