Black Shark Lucifer T1, ανάλυση: Ακουστικά gaming με την ταχύτερη απόκριση

Black Shark Lucifer T1, ανάλυση: Ακουστικά gaming με την ταχύτερη απόκριση


Black Shark Lucifer T1 Αυτά είναι τα Gaming ακουστικά των οποίων παρουσιάζουμε σήμερα την ανάλυση ή την κριτική τους, ένα νέο προϊόν που βρίσκεται μέσα προσφορά εκκίνησης, με καλά χαρακτηριστικά και αποκλειστικές λειτουργίες για τους περισσότερους παίκτες.

Τα ακουστικά Black Shark Lucifer T1 είναι συμβατά με οποιοδήποτε σύστημα Android ή iOS και διαθέτουν συνδεσιμότητα Bluetooth 5.2, δύο ενσωματωμένα μικρόφωνα και ηχοσύστημα χαμηλή καθυστέρηση για παιχνίδια. Ένα ακουστικό με επιθετική σχεδίαση και προστασία IPX4 κατά του ιδρώτα ή των πιτσιλιών. Μαζί με τα ακουστικά έχουμε μια θήκη φόρτισης με ενσωματωμένη μπαταρία που διαθέτει υποδοχή USB-C. Ας δούμε πώς αμύνεται στην ανάλυσή μας όπου θα δοκιμάσουμε όλα τα χαρακτηριστικά του.

 • ο Black Shark Lucifer T1 μπορεί να αγοραστεί ως προσφορά γνωριμίας στο Αμαζόνα μόνο για 23,99 € χρησιμοποιώντας το εκπτωτικό κουπόνι N4DK4DZ8
 • Κωδικός έκπτωσης Amazon.de PWWD5SM4
 • Εκπτωτικός κωδικός Amazon.com O3S2C2A5
 • Κωδικός έκπτωσης Amazon.fr 2A9F2G5H
 • Κωδικός έκπτωσης Amazon.it 5LDB5GIS

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Unboxing

Μπορείτε να δείτε τα ακουστικά Black Shark Lucifer T1 στο unboxing βίντεο μας όπου συζητάμε τα κύρια χαρακτηριστικά του. Περιλαμβάνουν θήκη φόρτισης με ενσωματωμένη μπαταρία, προσαρμογείς αυτιού και καλώδιο USB-C.

Σχέδιο

Los auriculares Gaming Bluetooth Black Shark Lucifer T1 Φτάνουν σε ένα χάρτινο κουτί με σχέδιο σύμφωνο με αυτή τη σειρά προϊόντων όπου τα εξαρτήματα τοποθετούνται έτσι ώστε να μην καταστραφούν κατά τη μεταφορά. Στο εσωτερικό έχουμε ένα μικρό εγχειρίδιο, θήκη φόρτισης και καλώδιο φόρτισης USB-C που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε με οποιονδήποτε συμβατικό φορτιστή 5V.

ο Black Shark Lucifer T1 Έχουν μια μικρή θήκη με luces Led που επιτρέπουν τη μεταφορά και τη φόρτιση των ακουστικών, αυξάνοντας την αυτονομία τους μέχρι 35 ώρες επιπλέον. Στο πίσω μέρος της θήκης έχουμε έναν σύνδεσμο USB-C που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε με οποιονδήποτε συμβατικό φορτιστή και το διάφανο κάλυμμά του ξεχωρίζει στην κάτω περιοχή.

Αυτά τα ακουστικά ταιριάζουν τέλεια στη θήκη τους και συγκρατούνται σταθερά χάρη στο μαγνητικό τους σύστημα, στον εσωτερικό χώρο έχουμε πράσινες λυχνίες LED που δείχνουν αν φορτίζουμε και το επίπεδο κατάστασης της μπαταρίας της θήκης. Κάθε ακουστικό μας δίνει ενδείξεις φόρτισης και συνδεσιμότητας μέσω φωνητικών μηνυμάτων, στερεώνονται στο κουτί μέσω μαγνητικό μάνδαλο ολοκληρωμένο.

ΠΑΓΚΟΣ ΔΟΚΙΜΩΝ

Έλεγχοι

Στα δύο ακουστικά Bluetooth Black Shark Lucifer T1 Βρίσκουμε ένα πολύ ευαίσθητο κουμπί αφής στο πλάι όπου μπορείτε επίσης να εκτελέσετε διαφορετικές λειτουργίες με καθένα από αυτά αγγίζοντας ελαφρά. Με αυτά τα χειριστήρια μπορείτε να αλλάξετε το κομμάτι ήχου, να αυξήσετε την ένταση του ήχου, να απαντήσετε σε κλήσεις ή να εκτελέσετε τον βοηθό στο Smartphone μας.

 • Εναλλαγή λειτουργιών: Τριπλό πάτημα στην επιφάνεια αφής R/I.
 • Αναπαραγωγή / Παύση: Αγγίξτε την επιφάνεια αφής R / I μία φορά στη λειτουργία μουσικής.
 • Προηγούμενο κομμάτι: Πατήστε και κρατήστε πατημένο το αριστερό χειριστήριο αφής για 2 δευτερόλεπτα στη λειτουργία μουσικής.
 • Επόμενο κομμάτι: Πατήστε και κρατήστε πατημένο το δεξί χειριστήριο αφής για 2 δευτερόλεπτα στη λειτουργία μουσικής.
 • Απάντηση / τερματισμός κλήσης: Αγγίξτε την επιφάνεια αφής R / I μία φορά στη λειτουργία κλήσης.

Ήχος

Δοκιμάζουμε με ακουστικά Bluetooth Black Shark Lucifer T1 κατά τη διάρκεια πολλών συνεδριών ωρών και το επαληθεύουμε ο ήχος είναι αρκετά καλός, η σύνδεση Bluetooth 5.2 είναι σταθερό και μας προσφέρει μια καλή εμβέλεια ήχου για διάφορα είδη μουσικής. Το ενσωματωμένο σύστημα μαξιλαριών, το μικρό βάρος και τα σημεία στερέωσης του αυτιού το καθιστούν γενικά άνετο στη χρήση.

 • Επαναφορά: Πατήστε τα κουμπιά L / R για 10 δευτερόλεπτα.

Τα ακουστικά Black Shark Lucifer T1 Τοποθετούν προγράμματα οδήγησης με ηχεία 10 χλστ που μας δίνουν ένα αποδεκτό εύρος ήχου τόσο στα μπάσα όσο και στα πρίμα, καλύπτοντας έτσι όλα τα μουσικά στυλ. Ο ήχος ορίζεται Σε μεσαία ένταση, σε υψηλή ένταση έχουμε αρκετά υψηλή ισχύ και στη μέγιστη ένταση δεν συνιστάται να το έχουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 • Bluetooth: 5.2 / Μονοφωνικά / στερεοφωνικά ανεξάρτητα ακουστικά.
 • Ακουστικά: 1x Drivers / 10 mm / 32 Ohmios.


Λειτουργία χαμηλής καθυστέρησης

Αυτά τα νέα ακουστικά Bluetooth Black Shark Lucifer T1 έχουν ένα σύστημα ελάχιστη καθυστέρηση στα 55 ms που μας προσφέρει γρήγορη ανταπόκριση στα παιχνίδια που έχουμε δοκιμάσει. Μπορούμε να ενεργοποιήσουμε αυτή τη λειτουργία ή την κανονική λειτουργία πατώντας τρεις φορές σε ένα ακουστικό, αυτή η λειτουργία χαμηλής καθυστέρησης καταναλώνει λίγο περισσότερη μπαταρία από την κανονική λειτουργία, επικοινωνεί πιο έντονα.

Αυτονομία

Αυτά τα ακουστικά διαθέτουν μόνο μία συμβατική λειτουργία φόρτισης μέσω τους Θύρα USB-CΜπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιονδήποτε φορτιστή κινητού που έχει ισχύ 5V, συνιστάται τουλάχιστον 2Α για να διασφαλιστεί η μέγιστη φόρτιση. Κατά τις δοκιμές μας με όγκο σε μέτρια ισχύ έχουμε πετύχει α αυτονομία κατά προσέγγιση με αυτή που υποδεικνύει ο Black Shark για αυτό το προϊόν.

 • Αυτονομία: Ακουστικά 40 mAh – 3,5 ώρες / Θήκη 400 mAh – 35 ώρες / Φόρτιση 1,5 h.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΟΡΑ

Εκτίμηση

Γνώμη

Μετά τη δοκιμή των ακουστικών Bluetooth Black Shark Lucifer T1 Μπορούμε να πούμε ότι αντιμετωπίζουμε ένα ενδιαφέρον προϊόν για όσους αναζητούν μια Gaming αισθητική και παρουσιάσεις. Αυτά τα ακουστικά που μας προσφέρουν καλή συνδεσιμότητα χάρη σε Bluetooth 5.2 και επίσης ένα ενδιαφέρον σύστημα χαμηλή καθυστέρηση στα 55 ms που θα μας δώσει τον συντομότερο χρόνο απόκρισης με το παιχνίδι μας. Επιπλέον, ενσωματώνει δύο μικρόφωνα ότι μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε με βοηθούς φωνής στο κινητό μας και να απαντάμε στις κλήσεις με καθαρό ήχο.

Τα καινούργια Black Shark Lucifer T1 έχω ένα ακούγεται αρκετά καλό, χάρη στους οδηγούς του 10 χλστ έχουμε αρκετά καλή ποιότητα μπάσων και πρίμων ακόμα και σε υψηλά επίπεδα έντασης. Η πραγματική αυτονομία κάποιων 3,5 ώρες με ένταση στο 50%, αλλά εξαρτάται αν έχουμε ενεργοποιημένη τη λειτουργία low latency. Το σύστημα φωτισμού led και η αισθητική του είναι αρκετά ελκυστικά.

Όπως έχουμε επαληθεύσει το Black Shark Lucifer T1 μας προσφέρει μερικά καλές δυνατότητες παιχνιδιού, ο ελάχιστος χρόνος απόκρισης και η αισθητική του φωτισμού του το καθιστούν ελκυστικό για κάθε παίκτη.

 • ο Black Shark Lucifer T1 μπορεί να αγοραστεί ως προσφορά γνωριμίας στο Αμαζόνα μόνο για 23,99 € χρησιμοποιώντας το εκπτωτικό κουπόνι N4DK4DZ8
 • Κωδικός έκπτωσης Amazon.de PWWD5SM4
 • Εκπτωτικός κωδικός Amazon.com O3S2C2A5
 • Κωδικός έκπτωσης Amazon.fr 2A9F2G5H
 • Κωδικός έκπτωσης Amazon.it 5LDB5GIS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *