ΦΡΙΤΣ! Repeater 6000, ανάλυση: αυξήστε εύκολα το οικιακό σας δίκτυο

ΦΡΙΤΣ! Repeater 6000, ανάλυση: αυξήστε εύκολα το οικιακό σας δίκτυο


ΦΡΙΤΣ! Repeater 6000 είναι ένας νέος επαναλήπτης με υποστήριξη Wi-Fi 6 Υ Πλέγμα από τη γερμανική μάρκα εμπορικό κέντρο της οποίας παρουσιάζουμε σήμερα την ανάλυση ή την ανασκόπησή της, μια συσκευή σχεδιασμένη να αυξάνει εύκολα την εμβέλεια του δικτύου μας.

Αυτός ο ισχυρός επαναλήπτης που διαθέτει τεχνολογία Wi-Fi 6 Tribanda μας προσφέρει την πιο αποτελεσματική λύση για την επέκταση του οικιακού μας δικτύου χωρίς την ανάγκη περίπλοκων διαμορφώσεων. Επίσης μέσα σε αυτόν τον επαναλήπτη έχουμε τέσσερις κεραίες για να έχουμε την καλύτερη κάλυψη εντός του χώρου του διαμερίσματός μας, έχουμε και το Πλέγμα Wi-Fi για καλύτερη διαχείριση δικτύων και συνδεδεμένων συσκευών. Μαζί με αυτές τις λειτουργίες, η μάρκα AVM προσφέρει πολύ καλή υποστήριξη για τις συσκευές της με συνεχή βελτίωση στο firmware, το λογισμικό που ενσωματώνει. Fritz!OS Διευκολύνει οποιαδήποτε λειτουργία διαχείρισης ή διαμόρφωση συστήματος. Ας δούμε τι μας προσφέρει αυτός ο νέος επαναλήπτης Wi-Fi 6 και πώς βελτιώνεται το δίκτυό μας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Unboxing

ΦΡΙΤΣ! Repeater 6000 Μας έρχεται σε χάρτινο κουτί με εικόνα του επαναλήπτη από πάνω, μέσα βρίσκουμε τη συσκευή μαζί με το manual, τροφοδοτικό και καλώδιο. Πώς μπορούμε να δούμε το περιεχόμενο στο βίντεό μας unboxing.

Περιγραφή

ΦΡΙΤΣ! Repeater 6000 Έχει σχέδιο που ακολουθεί τη σειρά προϊόντων της μάρκας AVM, το κύριο περίβλημα έχει καμπύλες γραμμές και στην επάνω περιοχή έχουμε σχάρα εξαερισμού. Ένα σχέδιο που δεν συγκρούεται πουθενά στο σπίτι και που το βρίσκουμε αρκετά κομψό. Στο μπροστινό μέρος έχουμε το κουμπί συγχρονισμού και δύο LED κατάστασης, ένα για την ποιότητα του σήματος σε μορφή κυμάτων και αυτό για την κατάσταση σύνδεσης στο κάτω μέρος.

Στην πίσω περιοχή έχουμε τους υπόλοιπους συνδέσμους, έχουμε δύο θύρες δικτύου, έχουμε έναν σύνδεσμο Ethernet Gigabit, άλλα Ethernet 2,5 GB που μας επιτρέπει μεγαλύτερη ταχύτητα και στρογγυλή υποδοχή ισχύος. Στην κάτω περιοχή έχουμε ένα πλέγμα που επιτρέπει την είσοδο αέρα και τα στοιχεία σύνδεσης σε αυτοκόλλητο.

Χάρη σε Υποδοχές Ethernet Μπορούμε να κάνουμε τη συσκευή να λειτουργεί μέσω ενσύρματου δικτύου και στη συνέχεια να επεκτείνουμε τη σύνδεση Wi-Fi, διασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη ισχύ σήματος. Μπορούμε επίσης να το χρησιμοποιήσουμε χωρίς να το συνδέσουμε μέσω Ethernet στο δρομολογητή μας και να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις αναρτήσεις για να συνδέσουμε απευθείας έναν υπολογιστή ή παρόμοιο για να πάρουμε το σήμα απευθείας από την επέκταση που λαμβάνει το Wifi.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΩΝ

Διαμόρφωση και προσαρμογές

Ένα από τα δυνατά σημεία των συσκευών της επωνυμίας AVM είναι το δικό τους ευκολία διαμόρφωσης και διαχείρισης και ο επαναλήπτης ΦΡΙΤΣ! Repeater 6000 μας προσφέρει την ίδια απλότητα. Το περιβάλλον χρήστη που ελέγχεται από Fritz!OS 7 Είναι πολύ διαισθητικό, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε τέλεια στην έκδοση web με τις ίδιες επιλογές σε οποιαδήποτε συσκευή.

 • ο πρόσβαση σε δεδομένα Έχουμε το προεπιλεγμένο δίκτυο Wi-Fi κάτω από τον επαναλήπτη και χειροκίνητα.
 • Για πρόσβαση σε επαναλήπτη αρκεί να συνδεθούμε WPS ή συνδέοντάς το με καλώδιο και μπαίνοντας http://fritz.repeater
 • Για διαχειριστείτε τον επαναλήπτη χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή ή στο κινητό μας, επίσης από εφαρμογές για Android ή iOS.
 • Με τον λογαριασμό MyFRITZ!, μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε όλες τις συσκευές FRITZ! ή ανάκτηση κωδικών πρόσβασης.

Για να το ξεκινήσουμε έχουμε ένα Οδηγός εγκατάστασης που θα μας καθοδηγήσει βήμα βήμα, η πιο απλή επιλογή είναι ακολουθώντας τα βήματα στο εγχειρίδιο χρησιμοποιώντας το κουμπί WPS στο δρομολογητή μαςΘα χρειαστεί μόνο να πατήσουμε το κουμπί στον επαναλήπτη και μετά το κουμπί WPS στο δρομολογητή μας. Χάρη στο ενσωματωμένα φώτα LED στο δρομολογητή ή με την εφαρμογή Εφαρμογή FRIZ! Μπορούμε να ρυθμίσουμε τη θέση του επαναλήπτη στην ιδανική θέση αν πρόκειται να επεκτείνουμε το σήμα.

Αν έχουμε προβλήματα με το WPS είναι καλύτερο να συνδέσουμε τον επαναλήπτη στο δρομολογητή μας σε μια θύρα Ethernet διαθέσιμο χρησιμοποιώντας το κόκκινο ντόπιο, αποκτήστε πρόσβαση χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση http://fritz.repeater ή από το Εκχωρήθηκε IP κατά τη σύνδεση.

 • Σε αυτή την ενότητα έχουμε την επιλογή να Αλλαγή λειτουργίας πρόσβασης και ρυθμίστε ξανά τον τρόπο λειτουργίας του επαναλήπτη.

Εσωτερικό τμήμα του το κόκκινο Έχουμε παραθέσει τις διάφορες συνδέσεις δικτύου που συνδέονται με τον επαναλήπτη μας σε πραγματικό χρόνο. Επίσης στην ενότητα Local network configuration έχουμε τους modes του Εκχώρηση IP στις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στον επαναλήπτη, στην ίδια ενότητα μπορούμε να αλλάξουμε τη συμπεριφορά των θυρών Ethernet.

Στο τμήμα Wi-Fi έχουμε ενδιαφέρουσες λειτουργίες για να προσαρμόσουμε μας Ασύρματο δίκτυο όπου μπορούμε να αλλάξουμε το όνομα ή να διαχωρίσουμε τα δίκτυα 2,4 ή 5 GHz. Μπορούμε επίσης να προσαρμόσουμε τα κανάλια εκπομπής Wi-Fi, τις ρυθμίσεις πιστοποιητικού ασφαλείας, το χρονόμετρο για να προγραμματίσουμε το σύστημα να ενεργοποιηθεί και τις ρυθμίσεις λογαριασμού επισκέπτη για κοινή χρήση της σύνδεσής μας.

 • Δίκτυα Wi-Fi: Μπορούμε να ρυθμίσουμε να χρησιμοποιούμε το ίδιο εκτεταμένο δίκτυο η διάκριση μεταξύ 2 ανανεώσεις Wi-fi 5 και 1 κόκκινο Wi-Fi 2,4 GHz.

Μέσα στο τμήμα Σύστημα Μπορούμε να αλλάξουμε διαφορετικές ρυθμίσεις συστήματος, όπως τον κωδικό πρόσβασης στον επαναλήπτη ή το όνομά του, μπορούμε επίσης να παρατηρήσουμε το αρχείο καταγραφής δραστηριοτήτων και να ελέγξουμε όλα τα συμβάντα που συμβαίνουν σε αυτό το δίκτυο. Στην ενότητα ενημέρωση μπορούμε να ελέγξουμε αν έχουμε νέο υλικολογισμικό και να το εγκαταστήσουμε αυτόματα.

Στη ζώνη του Βοηθοί Είναι δυνατή η εκκίνηση των διαμορφωτών συστήματος για να μας καθοδηγήσουν βήμα προς βήμα μεταξύ των διαφορετικών επιλογών συνδεσιμότητας αυτής της συσκευής. Μια καλή λύση για όσους δεν έχουν πολλές γνώσεις για τη συσκευή και θέλουν να αλλάξουν τη λειτουργία της, στο εγχειρίδιο έχουμε όλες τις διαδικασίες και στα ισπανικά.

ΤΕΣΤ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Δοκιμή ταχύτητας

Δοκιμάζουμε τον επαναλήπτη ΦΡΙΤΣ! Repeater 6000 παίρνουμε μερικά πολύ θετικό και έχουμε πολύ μεγαλύτερη ακτίνα για το δίκτυο Wi-Fi απευθείας. Έχουμε καλή σταθερότητα δικτύου και μας επιτρέπει να φορτώνουμε πολλές εφαρμογές με κατανάλωση δικτύου χωρίς προβλήματα, δεν φτάνουμε τα μέγιστα νούμερα που μας προσφέρει μια άμεση σύνδεση με δρομολογητή προηγμένης τεχνολογίας, αλλά για μια επέκταση είναι πολύ θετική απόδοση. Με την εφαρμογή Fritz! έχουμε τον πλήρη έλεγχο της συσκευής μας με άνετο τρόπο.

Σχετικά με το τμήμα Wi-Fi Με όλα τα διαθέσιμα, επιτυγχάνουμε καλή ταχύτητα σύνδεσης, ο κόμβος συνδέσμου στις συσκευές Wi-Fi ρυθμίζεται στη μέγιστη ταχύτητα που επιτρέπουν. Οι δοκιμές σύνδεσης σε καθημερινή χρήση αντικατοπτρίζουν ορισμένα από τα αποτελέσματά μας, αν και συνδέονται με το δικό μας Samsung S20 FE με Wi-Fi 6 συγχρονισμός με 1200 Mbps. Στη σύνδεση Wi-Fi 2,4 Ghz μας προσφέρει πολύ πιο απλά αποτελέσματα, μένοντας σε συγχρονισμό 400 Mbps.Η διαχείριση πολλαπλών νημάτων είναι επίσης πολύ καλή και υποστηρίζει υψηλό φορτίο χωρίς προβλήματα.

 • Wi-Fi: Συνδέουμε με τη μέγιστη ταχύτητα της συσκευής μας χωρίς προβλήματα.


Κάλυψη δοκιμής

Περάσαμε πολλά τεστ κάλυψης όταν ΦΡΙΤΣ! Repeater 6000 ενεργοποιώντας το Wi-Fi 6 στις δύο ζώνες 2,4GHz και 5GHz, το αποτέλεσμα του η βελτίωση της εμβέλειας είναι καλή και ελέγχουμε πώς το δίκτυο έχει μεγαλύτερη κάλυψη όταν περνά στην περιοχή επιρροής του επαναλήπτη. Για να επιτύχετε καλά αποτελέσματα είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε τον επαναλήπτη με το LED verde στο μπροστινό μέρος του επαναλήπτη. Αν έχουμε τη δυνατότητα, μπορούμε να συνδέσουμε και το router μέσω Ethernet για να δημιουργήσουμε ένα νέο δίκτυο Wi-fi με μεγαλύτερη ισχύ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΟΡΑ

Γνώμη

Μόλις βάλουμε τον επαναλήπτη στη δοκιμή ΦΡΙΤΣ! Repeater 6000 μπορούμε να πούμε ότι αντιμετωπίζουμε μια συσκευή που μας προσφέρει κάποια Εξαιρετικά αποτελέσματα στον τομέα σας. Με αυτόν τον επαναλήπτη μπορούμε επέκταση και βελτίωση του Wi-Fi από το οικιακό μας δίκτυο με πολύ απλό τρόπο, ακόμη και με το πάτημα μόνο δύο κουμπιών. Χάρη στο σύστημα FRITZ!OS η εκκίνηση είναι αποτελεσματική και απλή, μπορούμε να διαχειριστούμε τις βασικές λειτουργίες και όλα τα είδη ειδικών επιλογών από τη διεπαφή του.

Αυτός ο νέος επαναλήπτης ΦΡΙΤΣ! Repeater 6000 Διαθέτει επίσης τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες σύνδεσης, χάρη στην ενσωμάτωση της συνδεσιμότητας Wi-Fi 6 με υποστήριξη Πλέγμα μπορούμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις συσκευές μας. Χάρη στη διαμόρφωση MU-MIMO 4T4R έχουμε αρκετή κάλυψη και ισχύ για να δημιουργήσουμε όλα τα δίκτυα Wi-fi 5 και Wi-fi 2,4 GHz που είναι απαραίτητα για την εξυπηρέτηση οποιασδήποτε συσκευής. Οι δύο υποδοχές Ethernet και η συμπερίληψη του Ethernet 2,5 GB είναι επίσης ένα θετικό σημείο.

Πώς ελέγξαμε τον επαναλήπτη ΦΡΙΤΣ! Repeater 6000 είναι μια πολύ εναλλακτική ενδιαφέρον να επεκτείνουμε το δίκτυο Wi-Fi μαςΧάρη στο απλό σύστημα διαμόρφωσης και τις τεχνολογίες Wi-fi 6 + Mesh, έχουμε την καλύτερη απόδοση.

Εκτίμηση

ΦΡΙΤΣ! Repeater 6000

0,00

ΦΡΙΤΣ! Repeater 6000

Πλεονεκτήματα

 • WiFi 6 + Mesh
 • Ethernet 2,5 GB
 • Απλή εγκατάσταση
 • Εξαιρετικό σύστημα FRITZ!OS
 • Ελκυστικό σχέδιο

Από που να αγοράσω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *