Το καλύτερο Android TV-Box με πιστοποίηση για το Netflix του 2022

Το καλύτερο Android TV-Box με πιστοποίηση για το Netflix του 2022


Σας παρουσιάζουμε το TOP μας καλύτερο Android TV Box με Πιστοποίηση Android TV για χρήση με Netflix Υ Netflix 4K. Μια επιλογή από κουτιά που επιλέξαμε εμείς με βάση το δικό μας ΚΡΙΤΙΚΕΣ Υ δοκιμή αποκλειστικότητες που γίνονται με καθένα από αυτά, έτσι ώστε το 100% αυτών των Κουτιών να χρησιμοποιούνται για το Netflix.

Όλα τα Smart TV Box που δείχνουμε σε αυτήν την επιλογή για να τα δείτε Netflix σε 4K UHD χωρίς κανένα πρόβλημα και οι υπόλοιπες πλατφόρμες ροής, αφού διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά, κάτι που ΔΕΝ συμβαίνει με όλα τα φτηνά κινέζικα κουτιά. Επίσης, έχοντας Επίσημο Android TV Έχουμε πρόσβαση στο κατάστημα εφαρμογών Google με το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα πλαίσια με εκατοντάδες εφαρμογές εκτός από την προβολή του Netflix στο 4K HDR με Dolby Vision και τον ήχο Dolby Atmos.

netflix 4k uhd


Επιλογή του καλύτερου Android Box για Netflix και Netflix 4K

Chromecast με Google TV

ο Chromecast με Google TV είναι πλέον πλήρως αυτόνομη και συνεργάζεται με το περιβάλλον Google TV, με τη βοήθεια φωνητικής εντολής και ισχυρού υλικού. Διαθέτει σύστημα Android TV πιστοποιημένο με την έγκριση των ενημερώσεων της Google και είναι 100% συμβατό Netflix σε 4K HDR, Dolby Vision και Dolby Atmos.

Αυτή η Android TV είναι ιδανική για ροή, αλλά χάρη στη διαμόρφωσή της είναι σε θέση να μεταφέρει όλα τα είδη παιχνιδιών και εφαρμογών. Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε μας Ανάλυση Chromecast με το Google TV.

Τιμή Chromecast με Google TV

Chromecast Netflix 4K

ΕΣΥ-ΚΟΥΤΙ

ο ΕΣΥ-ΚΟΥΤΙ είναι ένα νέο Box με Android με ισχύ πολύ ανώτερη στο Xiaomi Mi Box S και καλύτερες διεπαφές σύνδεσης. Το λειτουργικό σας σύστημα είναι Android TV πιστοποιημένο από την Google το οποίο περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για αναπαραγωγή ροής ακόμα και σε ποιότητα βίντεο 4K HDR με το Netflix και ενσωματώνει Chromecast 4K. Με αυτό το προτεινόμενο TVBOX μπορούμε να παίξουμε απαιτητικούς τίτλους και βασικούς εξομοιωτές, για περισσότερες λεπτομέρειες συμβουλευτείτε το δικό μας Αξιολόγηση del YOU-BOX.

YOU-BOX Τιμή

  • Το πιστοποιημένο Android TV Είσαι YOU-BOX μπορεί να αγοραστεί στο Αμαζόνα ξεκινώντας από περίπου 62 € με δωρεάν μεταφορικά.

Youin YOU BOX NETFLIX 4K

Xiaomi Mi Box S

ο Xiaomi Mi Box S έχει ξεπεραστεί από νεότερα μοντέλα, αλλά εξακολουθεί να αξίζει να είναι στη λίστα μας με τα προτεινόμενα κουτιά για Netflix 4K. Ένα πολύ δημοφιλές Box με Android TV που περιλαμβάνει φωνητικό έλεγχο και σύστημα Android TV. Έχει αρκετό υλικό για να δείτε Netflix 4K HDR, χρησιμοποιήστε το για πολυμέσα σε , παίζει και ότι απολαμβάνει τις ενημερώσεις της Xiaomi και έχει τα απαραίτητα πιστοποιητικά για να δει τις πλατφόρμες ροής επί πληρωμή σε ποιότητα . Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε την ανάλυσή μας για το Xiaomi Mi Box S.


Η τιμή του Xiaomi Mi Box S

Xiaomi Mi Box S Netflix

Amazon Fire TV Stick

Η οικογένεια Amazon Fire TV Stick Αποτελούν μια φθηνή εναλλακτική για να παρακολουθήσετε το Netflix σε υψηλή ποιότητα και στο οποίο έχουμε επίσης τη δυνατότητα να τα αποκτήσουμε με τηλεχειριστήριο με φωνητικές λειτουργίες για τον έλεγχο του βοηθού Alexa. Έχουμε πολλές εκδόσεις για να διαλέξετε με περισσότερη ή λιγότερη ισχύ και κατάλληλες για τηλεόραση με αναλύσεις 1080p ή 4K UHD.

Το σύστημά σας είναι Fire OS, κάπως περιορισμένα σε σχέση με το Android TV, μαζί έχουν ικανό υλικό, έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά για παρακολούθηση Ροή 4K σε πλατφόρμες όπως Netflix. Μπορείτε να διαβάσετε το κριτική στο Amazon Fire TV Stick 4K MAX, το πιο ισχυρό αυτής της οικογένειας προϊόντων.

Τιμή Amazon Fire TV Stick

  • ο Amazon Fire TV Stick μπορεί να αγοραστεί αποκλειστικά στο Αμαζόνα για τιμές που κυμαίνονται από 20 € στο πιο βασικό του μοντέλο, το Lite, αν και προτείνουμε το Fire TV Stick 4K.

NVIDIA Shield TV το πιο ισχυρό κουτί με πιστοποίηση για Netflix 4K

Χωρίς αμφιβολία το ΝVIDIA Shield TV Είναι το καλύτερο και πιο ισχυρό Android TV BOX που μπορούμε να αγοράσουμε σήμερα για να συνδεθούμε στην τηλεόρασή μας. Περιλαμβάνει το σύστημα Android TV τροφοδοτείται από το ισχυρό SoC Nvidia Tegra X1+, Chromecast ενσωματωμένη και την καλύτερη υποστήριξη ενημέρωσης που μπορούμε να έχουμε. Χάρη στη δύναμή του μπορούμε να παίζουμε παιχνίδια όπως το PUBG χωρίς προβλήματα και έχουμε όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για να παρακολουθήσουμε ποιοτικά το Netflix 4K HDR Dolby Vision. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να διαβάσετε το δικό μας REVIEW του Nvidia Shield.

Τιμή του Τηλεόραση NVIDIA Shield

Τηλεόραση NVIDIA Shield netflix 4K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *