Το καλύτερο Android TV-Box με πιστοποίηση για το HBO Max του 2022

Το καλύτερο Android TV-Box με πιστοποίηση για το HBO Max του 2022


Σήμερα παρουσιάζουμε τη συλλογή μας του καλύτερο Android TV Box με σύστημα Πιστοποίηση Android TV να μπορείς να δεις HBO Max και 4K o HBO Max 4K HDR. Αυτή είναι μια επιλογή από κουτιά που κατασκευάσαμε από εμάς με βάση το δικό μας Ανάλυση ή Κριτικές αποκλειστική, ώστε να μπορούμε να πούμε ότι αυτά τα κουτιά ισχύουν 100% για το HBO Max.

Σε αυτά τα Smart Box μπορούμε να εκτελέσουμε την εφαρμογή HBO Max και ανεβάζεις ποιότητα 4K UHD χωρις κανενα προβλημα μιας και εχουν ολα τα απαραιτητα πιστοποιητικα κατι που ΔΕΝ συμβαινει με ολα τα φτηνα κινεζικα κουτια. Λάβετε υπόψη ότι το HBO δεν έχει όλο το περιεχόμενο 4K Dolby Vision ή με ήχο Dolby Atmos και συνήθως διατίθενται μόνο σε ποιότητα FullHD 1080p HDR Υ Dolby Digital+. Η εφαρμογή HBO MAX μπορεί να βρεθεί στο Google Play store σε πολλές συσκευές, αλλά αν η δική μας δεν είναι συμβατή, μπορούμε πάντα να εγκαταστήσουμε το APK με μη αυτόματο τρόπο.

HBO Max Box


Επιλογή του καλύτερου Android Box για HBO Max

Chromecast με Google TV

Χωρίς αμφιβολία το Chromecast με Google TV είναι μια από τις καλύτερες επιλογές, λειτουργεί με το περιβάλλον Google TV Με άμεση υποστήριξη από την Google, ελέγχεται με τη φωνητική σας εντολή και διαθέτει ισχυρό υλικό. Διαθέτει το πιστοποιημένο σύστημα Android TV και είναι 100% συμβατό HBO Max σε 4K HDR, έχει και υποστήριξη Dolby Vision και Dolby Atmos.

Αυτή η συσκευή είναι ιδανική για ροή και χάρη στη διαμόρφωσή της μπορεί να μεταφέρει όλα τα είδη παιχνιδιών και εφαρμογών. Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε μας Ανάλυση Chromecast με το Google TV.

Τιμή Chromecast με Google TV

Chromecast HBOMAX 4K

ΕΣΥ-ΚΟΥΤΙ

Σύστημα Android TV ΕΣΥ-ΚΟΥΤΙ είναι ένα Box με Android με δύναμη πολύ ανώτερη στο Xiaomi Mi Box S και έχει περισσότερες διεπαφές σύνδεσης. Το λειτουργικό σας σύστημα είναι Android TV πιστοποιημένο από την Google το οποίο περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για αναπαραγωγή ροής ακόμα και σε ποιότητα βίντεο 4K HDR como HBO Max και ενσωματώνει Chromecast 4K. Με αυτό το προτεινόμενο TV-BOX μπορούμε να παίξουμε απαιτητικούς τίτλους και βασικούς εξομοιωτές, για περισσότερες λεπτομέρειες συμβουλευτείτε το δικό μας κριτική del YOU-BOX.

YOU-BOX Τιμή

  • Ελ κουτί Είσαι YOU-BOX μπορεί να αγοραστεί στο Αμαζόνα ξεκινώντας από περίπου 62 € με δωρεάν μεταφορικά.

Είσαι στο YOU BOX HBO

NVIDIA Shield TV το πιο ισχυρό πιστοποιημένο Box για HBO Max 4K

Αν θέλουμε δύναμη έχουμε την ΝVIDIA Shield TV Είναι το καλύτερο σύστημα που μπορούμε να αγοράσουμε σήμερα για να συνδεθούμε στην τηλεόρασή μας αν αξίζει την τιμή. Περιλαμβάνει το σύστημα Android TV τροφοδοτείται από το ισχυρό SoC Nvidia Tegra X1+, Chromecast ενσωματωμένη και την καλύτερη υποστήριξη ενημέρωσης που μπορούμε να έχουμε. Χάρη στη δύναμή του μπορούμε να παίζουμε παιχνίδια όπως το απαιτητικό PUBG χωρίς προβλήματα και έχουμε όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για να παρακολουθήσουμε το HBO Max σε ποιότητα 4K HDR Dolby Vision. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να διαβάσετε το δικό μας λεπτομερής ανασκόπηση της Nvidia Shield TV.

Τιμή του Τηλεόραση NVIDIA Shield

Τηλεόραση NVIDIA Shield HBO MAX 4K


Xiaomi Mi Box S

Το κλασσικό Xiaomi Mi Box S Έχει ξεπεραστεί από άλλες συσκευές, αλλά εξακολουθεί να αξίζει να είναι στη λίστα μας με τα προτεινόμενα κουτιά για HBO Max 4K. Ένα πολύ δημοφιλές Box με Android TV που περιλαμβάνει φωνητικό έλεγχο και σύστημα Android TV. Έχει αρκετό υλικό για να δείτε HBO Max 4K HDR, χρησιμοποιήστε το για πολυμέσα σε , παίζει και ότι απολαμβάνει τις ενημερώσεις της Xiaomi και έχει τα απαραίτητα πιστοποιητικά για να δει τις πλατφόρμες ροής επί πληρωμή σε ποιότητα . Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε το δικό μας Κριτική Xiaomi Mi Box S.

Η τιμή του Xiaomi Mi Box S

Xiaomi Mi Box S HBO MAX

Amazon Fire TV Stick

Η οικογένεια Amazon Fire TV Stick είναι μια φθηνή εναλλακτική για να δείτε HBO Max σε υψηλή ποιότητα και στα οποία έχουμε επίσης τη δυνατότητα να τα αποκτήσουμε με εντολή με φωνητικές λειτουργίες με την οποία μπορούμε να ελέγξουμε τον βοηθό Alexa. Έχουμε πολλές εκδόσεις για να διαλέξετε με περισσότερη ή λιγότερη ισχύ και κατάλληλες για τηλεόραση με αναλύσεις 1080p ή 4K UHD.

Το σύστημά σας είναι Fire OS, κάπως περιορισμένα σε σχέση με το Android TV, μαζί έχουν ικανό υλικό, έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά για παρακολούθηση Ροή 4K σε πλατφόρμες όπως HBO Max. Μπορείτε να διαβάσετε το κριτική στο Amazon Fire TV Stick 4K MAX, το πιο ισχυρό αυτής της οικογένειας προϊόντων.

Τιμή Amazon Fire TV Stick

  • ο Amazon Fire TV Stick μπορεί να αγοραστεί αποκλειστικά στο Αμαζόνα για τιμές που κυμαίνονται από 20 € στο πιο βασικό του μοντέλο, το Lite, αν και προτείνουμε το Fire TV Stick 4K.

FIRE TV HBO MAX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *