Συλλαβή S103, κριτική: φθηνά ακουστικά Bluetooth 5.0 TWS

Συλλαβή S103, κριτική: φθηνά ακουστικά Bluetooth 5.0 TWS


Συλλαβή S103 Αυτά είναι τα ακουστικά για τα οποία παρουσιάζουμε την ανάλυση ή την κριτική τους σήμερα, ένα νέο προϊόν που διαθέτει αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά σε λογική τιμή.

Αυτά τα νέα ακουστικά Συλλαβή S103 είναι συμβατά με οποιοδήποτε σύστημα Android ή iOS και διαθέτουν συνδεσιμότητα Bluetooth 5.0, αληθινό στερεοφωνικό TWS και δύο ενσωματωμένα μικρόφωνα. Πολύ ελαφριά ακουστικά που προσφέρουν επίσης προστασία IPX6 από τον ιδρώτα ή τα πιτσιλίσματα. Περιλαμβάνεται από προεπιλογή μια θήκη φόρτισης με ενσωματωμένη μπαταρία που διαθέτει υποδοχή micro USB. Ας δούμε πώς αμύνεται στην ανάλυσή μας όπου θα δούμε όλα τα χαρακτηριστικά του.

 • ο Συλλαβή S103 μπορεί να αγοραστεί στο Amazon.es μόνο για 17,99 € με δωρεάν αποστολή για χρήστες του Amazon Prime.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Unboxing

Μπορείτε να δείτε τα ακουστικά Συλλαβή S103 στο unboxing βίντεο μας όπου συζητάμε τα κύρια χαρακτηριστικά του. Περιλαμβάνουν θήκη φόρτισης με ενσωματωμένη μπαταρία, προσαρμογείς αυτιού και καλώδιο microUSB.

Περιγραφή

Ακουστικά Bluetooth Συλλαβή S103 Φτάνουν σε χάρτινο κουτί μειωμένων διαστάσεων και τα εξαρτήματα τοποθετούνται έτσι ώστε να μην καταστραφούν κατά τη μεταφορά. Στο εσωτερικό έχουμε ένα μικρό εγχειρίδιο, θήκη φόρτισης και καλώδιο φόρτισης microUSB που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε με οποιονδήποτε συμβατικό φορτιστή 5V.

ΠΑΓΚΟΣ ΔΟΚΙΜΩΝ

Σχεδιασμός και συνδεσιμότητα

Ακουστικά Bluetooth Συλλαβή S103 Διαθέτουν μια μικρή θήκη που σας επιτρέπει να μεταφέρετε και να φορτίζετε τα ακουστικά. Στο πίσω μέρος της θήκης έχουμε έναν σύνδεσμο micro USB που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε με οποιονδήποτε συμβατικό φορτιστή. Λάβετε υπόψη ότι αν χρησιμοποιήσουμε καθένα από αυτά σε modo mono μπορούμε να επεκτείνουμε ακόμη περισσότερο τις ώρες αναπαραγωγής ήχου.

 • Αυτονομία: Ακουστικά 50 mAh – 4 ώρες / Θήκη – 12 ώρες.

Ακουστικά Bluetooth Συλλαβή S103 Ταιριάζουν τέλεια στη θήκη τους και είναι καλά στερεωμένα, στην πίσω περιοχή έχουμε LED που μας λέει αν φορτίζουμε και το επίπεδο κατάστασης της μπαταρίας της θήκης. Κάθε σετ μικροφώνου-ακουστικού έχει ένα led κατάστασης που μας δίνει ενδείξεις για τη φόρτισή του και τη συνδεσιμότητα, στερεώνονται στο κουτί μέσω μαγνητικό μάνδαλο ολοκληρωμένο.

 • Χρόνος φόρτωσης κουτιού: 2 ώρες ακουστικά / 3 ώρες η θήκη.

Έλεγχοι

Σε ακουστικά Bluetooth Συλλαβή S103 Έχουν ένα πολύ ευαίσθητο κουμπί αφής στο πλάι, μπορείτε επίσης να εκτελέσετε διαφορετικές λειτουργίες με κάθε ένα από αυτά αγγίζοντας ελαφρά. Με αυτά τα χειριστήρια μπορείτε να αλλάξετε το κομμάτι ήχου, να αυξήσετε την ένταση του ήχου, να απαντήσετε σε κλήσεις ή να εκτελέσετε τον βοηθό στο Smartphone μας.

 • Βοηθοί: Συμβατό με Google Assistant, Siri και Cortana.


Ήχος

Δοκιμάσαμε ακουστικά Bluetooth Συλλαβή S103 κατά τη διάρκεια πολλών συνεδριών ωρών και το επαληθεύουμε ο ήχος είναι σωστός, ο προγράμματα οδήγησης dos μας προσφέρουν μια καλή γκάμα ήχου για διάφορα είδη μουσικής. Το σύστημα των μαξιλαριών που ενσωματώνει, το πολύ μικρό βάρος και τα σημεία στερέωσης του αυτιού τα κάνουν αρκετά άνετα στη χρήση γενικά.

 • Επαναφορά: Πατήστε τα κουμπιά των δύο ακουστικών για 10-20 δευτερόλεπτα.

Αυτά τα ακουστικά τοποθετούν προγράμματα οδήγησης με ηχεία 6 χλστ Μας προσφέρουν ένα αποδεκτό εύρος ήχου, αν και το μπάσο είναι κάπως μικρό αν είμαστε απαιτητικοί. Ο ήχος είναι καθαρός σε μεσαία ένταση και έχει επαρκή ευκρίνεια, σε υψηλή ένταση έχουμε μέτρια ισχύ και αν ψάχνουμε πολύ ένταση θα πρέπει να πάμε σε άλλες επιλογές.

 • Bluetooth: 5,0 TWS.
 • Ακουστικά: 1x Προγράμματα οδήγησης / 5 mW / 6 mm / 20 – 20K Hz.

Και τα δυο μικρόφωνα που μακιγιάρουν συμπεριφέρονται κατάλληλα για να πάρουν τη φωνή μας, αν και δεν είναι υψηλής ποιότητας. Αυτά τα ακουστικά δεν διαθέτουν σύστημα ακύρωσης θορύβου. Αυτοί μπορούν ζευγαρώστε ξεχωριστά, αλλά όταν συνεργάζονται το δικαίωμα είναι ο δάσκαλος δηλώνοντας ότι έχουν συνδεθεί.

 • Μικρόφωνα: Ένα σε κάθε ακουστικό.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΟΡΑ

Γνώμη

Μετά τη δοκιμή των ακουστικών Bluetooth Συλλαβή S103 Μπορούμε να πούμε ότι αντιμετωπίζουμε ένα προϊόν που μας προσφέρει ένα σωστό προϊόν σε αρκετά λογική τιμή. Τα πιο θετικά σημεία είναι αναμφίβολα το βάρος του και η σχεδίαση με Προστασία IPX6. Μερικά ακουστικά που μας προσφέρουν καλή συνδεσιμότητα χάρη σε Bluetooth 5.0 TWS και περιλαμβάνουν δύο μικρόφωνα Με ένα σύστημα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε με βοηθούς φωνής στο κινητό μας και να απαντάμε σε κλήσεις, δεν έχουν ακύρωση θορύβου.

ο Συλλαβή S103 έχουν αποδεκτό ήχο για την τιμή τους, αλλά δεν έχουν εύρος που να καλύπτει δραματικά τα μπάσα, απλά είναι οκ για κανονική χρήση. Η πραγματική αυτονομία κάποιων 4 ώρες με 70% όγκο πρέπει να ληφθεί υπόψη, το κουτί φόρτισης είναι συμπαγές και η υποδοχή microUSB θα μπορούσε να ήταν USB-C.

Γενικά το Συλλαβή S103 είναι μερικά Πολύ ελαφριά ακουστικά Bluetooth 5.0 με αποδεκτό ήχο, το κουτί μας προσφέρει επιπλέον αυτονομία και μας επιτρέπει να τα μεταφέρουμε παντού εύκολα.

Εκτίμηση

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝ
 • Πολύ ελαφρύ.
 • Οικονομικός
 • Αποδεκτός ήχος.
 • Bluetooth 5.0 TWS.
 • Χειριστήρια αφής και LED.
 • Υποδοχή Micro USB
 • Χαμηλό μπάσο

Από που να αγοράσω

 • ο Συλλαβή S103 μπορεί να αγοραστεί στο Amazon.es μόνο για 17,99 € με δωρεάν αποστολή για χρήστες του Amazon Prime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *