Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της μονάδας δίσκου δικτύου σε τοπική μονάδα δίσκου στα Windows 11/10 – Windows789

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της μονάδας δίσκου δικτύου σε τοπική μονάδα δίσκου στα Windows 11/10 – Windows789


Αν θέλεις εφεδρική μονάδα δίσκου δικτύου σε τοπική μονάδα δίσκου στα Windows 11 ή στα Windows 10, μπορείτε να το κάνετε αυτό με τη βοήθεια του Εφεδρικό AOMEI. Αυτό είναι δωρεάν λογισμικό που μπορείτε να κατεβάσετε για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας οποιασδήποτε μονάδας δίσκου δικτύου στον τοπικό σας υπολογιστή στον υπολογιστή σας με Windows 11/10.

Μια μονάδα δίσκου δικτύου είναι ένας φάκελος ή μονάδα δίσκου, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε άλλο δικτυωμένο υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος σε ένα συγκεκριμένο LAN. Σας βοηθά να μοιράζεστε αρχεία με πολλούς υπολογιστές ταυτόχρονα και να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων εν κινήσει. Η προσθήκη τοποθεσίας δικτύου ή μονάδας δίσκου είναι αρκετά απλή και γι’ αυτό είναι αρκετά δημοφιλής στους χρήστες LAN. Ωστόσο, εάν πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας μιας μονάδας δίσκου δικτύου που αντιστοιχίσατε νωρίτερα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε λογισμικό τρίτων κατασκευαστών.

Υπάρχουν πολλά δωρεάν λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας διαθέσιμο στην αγορά, αλλά το AOMEI Backupper Standard είναι δωρεάν και συμβατό με τα Windows 11 και τα Windows 10. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων της μονάδας δίσκου δικτύου σας σε μία μονάδα. τοπικό δίσκο ή άλλο χώρο αποθήκευσης cloud, μπορείτε κάντε το με τη βοήθεια αυτού του εργαλείου. Επομένως, κατεβάστε το AOMEI Backupper Standard από τον επίσημο ιστότοπο, ubackup.comκαι εγκαταστήστε το πρώτα στον υπολογιστή σας.

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της μονάδας δίσκου δικτύου σε τοπική μονάδα δίσκου στα Windows 11/10

Για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας μιας μονάδας δίσκου δικτύου σε μια τοπική μονάδα δίσκου στα Windows 11/10, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Ανοίξτε το AOMEI Backupper Standard στον υπολογιστή σας.
  2. Πηγαίνω Αντιγράφων ασφαλείας καρτέλα στην αριστερή πλευρά.
  3. Επιλέγω Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων επιλογή.
  4. Κάντε κλικ Προσθήκη φακέλου κουμπί.
  5. Επιλογή Share/NAS και επιλέξτε μια τοποθεσία δικτύου.
  6. Κάντε κλικ Εντάξει κουμπί.
  7. Κάντε κλικ Προσθήκη φακέλου και επιλέξτε την τοπική μονάδα δίσκου.
  8. Κάντε κλικ Ξεκινήστε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας κουμπί.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά τα βήματα, συνεχίστε να διαβάζετε.

Πρώτα, πρέπει να ανοίξετε το λογισμικό AOMEI Backupper Standard στον υπολογιστή σας. Από προεπιλογή, θα ανοίξει Σπίτι πλοήγηση. Ωστόσο, πρέπει να μεταβείτε σε Αντιγράφων ασφαλείας και επιλέξτε Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων επιλογή.

Στη συνέχεια, πρέπει πρώτα να επιλέξετε τη μονάδα δίσκου δικτύου. Για αυτό, κάντε κλικ Προσθήκη φακέλου κουμπί που εμφανίζεται στην οθόνη.

Στη συνέχεια επιλέξτε την απαιτούμενη τοποθεσία δικτύου και κάντε κλικ Εντάξει κουμπί.

Μπορείτε να επιλέξετε έναν ή περισσότερους φακέλους από τη μονάδα δίσκου δικτύου. Μόλις τελειώσετε, πρέπει να επιλέξετε την τοπική μονάδα δίσκου όπου θέλετε να αποθηκεύσετε το αντίγραφο ασφαλείας. Για αυτό, κάντε κλικ Προσθήκη φακέλου και επιλέξτε τη θέση όπου θέλετε να αποθηκεύσετε το αντίγραφο ασφαλείας της μονάδας δικτύου.

Στη συνέχεια κάντε κλικ Ξεκινήστε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας κουμπί.

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της μονάδας δίσκου δικτύου σε τοπική μονάδα δίσκου στα Windows 11/10

Η διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ξεκινά αμέσως αφού κάνετε κλικ στο κουμπί που αναφέρεται παραπάνω. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να βρείτε όλα τα επιλεγμένα αρχεία και φακέλους στην τοποθεσία που επιλέξατε νωρίτερα.

Προς ενημέρωσή σας, μπορείτε να προγραμματίσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με τη βοήθεια του εργαλείου AOMEI Backupper Standard. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να κάνετε κλικ Χρονοδιάγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας επιλογές και εναλλαγές Ενεργοποιήστε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας χρονοδιαγράμματος για να το ανάψεις.

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της μονάδας δίσκου δικτύου σε τοπική μονάδα δίσκου στα Windows 11/10

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε την ώρα. Τέλος, κάντε κλικ Εντάξει για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Πώς μπορώ να δημιουργήσω αντίγραφα ασφαλείας της μονάδας δίσκου δικτύου σε μια τοπική μονάδα δίσκου;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της μονάδας δίσκου δικτύου σας σε τοπική μονάδα δίσκου στα Windows 11/10. Ωστόσο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε λογισμικό τρίτων για να ολοκληρώσετε τη δουλειά. Για το σκοπό αυτό, το AOMEI Backupper Standard είναι ένα από τα καλύτερα και δωρεάν εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των μονάδων δίσκου δικτύου σας.

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της τοποθεσίας του δικτύου;

Για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας μιας ολόκληρης τοποθεσίας δικτύου στα Windows 11 ή Windows 10, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AOMEI Backupper Standard. Αυτό είναι δωρεάν λογισμικό συμβατό και με τις δύο αναφερόμενες εκδόσεις των Windows. Η ρύθμιση των πάντων είναι αρκετά απλή, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας γρήγορα.

Αυτό είναι όλο! Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός σας βοήθησε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της μονάδας δίσκου δικτύου σε τοπική μονάδα δίσκου στα Windows 11/10.

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της μονάδας δίσκου δικτύου σε τοπική μονάδα δίσκου στα Windows 11/10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *