ΚΡΙΤΙΚΗ: Xiaomi Redmi S2 με SoC Qualcomm Snapdragon 625

ΚΡΙΤΙΚΗ: Xiaomi Redmi S2 με SoC Qualcomm Snapdragon 625


Xiaomi Redmi S2 Είναι το smartphone του οποίου παρουσιάζουμε την ανάλυση ή την κριτική μας σήμερα, ένα μοντέλο σε πολύ καλή τιμή για τις προδιαγραφές του. Ως συνήθως σε αυτό το εύρος έχουμε ένα SoC Qualcomm Snapdragon 625 που μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε το Android χωρίς κανένα πρόβλημα και που ενσωματώνει επίσης ένα μόντεμ Qualcomm Snapdragon X9 LTE ​​με όλες τις διαθέσιμες μπάντες. Η οθόνη είναι α 5,99 ίντσες μορφοποιημένο 18:9 που το κάνει πιο διαχειρίσιμο και μειώνει το πάνω και το κάτω καρέ, ας δούμε στην κριτική μας πώς συμπεριφέρεται αυτό το ενδιαφέρον smartphone.

 • Χiaomi Redmi S2 Μπορεί να βρεθεί στο Gearbest.com από 139,2 € (159,99 $) περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Unboxing βίντεο

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο παρακάτω unboxing του Xiaomi Redmi S2 όπου περιγράφουμε όλες τις λεπτομέρειες του περιεχομένου της συσκευασίας και μπορείτε επίσης να δείτε την οθόνη αναμμένη για να παρατηρήσετε την ποιότητα και την εικόνα της. Έχετε περισσότερα βίντεο στο δικό μας ΚΑΝΑΛΙ YOUTUBE όπου κρεμάμε πάντα τα τελευταία μας νέα.

Περιγραφή

El smartphone Xiaomi Redmi S2 Διαθέτει πλαστικό σώμα που μιμείται το μέταλλο, τα φινιρίσματα είναι σωστά και το σετ είναι ωραίο αλλά κάπως ολισθηρό, το κάλυμμα δώρου εκτιμάται. Ο σχεδιασμός είναι απλός αλλά κομψός έχουμε πλευρικές λοξότμητες και μερικές γραμμές που συνοδεύουν τα άκρα στην πίσω περιοχή.

 • Διαστάσεις και βάρος: 179 x 171 x 4,3 mm / 320 gr
 • Υλικά: πλαστικό και γυαλί
 • Διεπαφές: Ισχύς, Ένταση ήχου, υποδοχή ήχου, φόρτιση microUSB και OTG, 2x SIM + 1x microSD, συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, πομπός υπερύθρων
 • Κάμερες: Πίσω 12 MP PDAF + 5MP, Βίντεο 2160p @ 30fps / Εμπρός 5 MP, Βίντεο 1080p

Οθόνη

Οθόνη smartphone Xiaomi Redmi S2 έχει μέγεθος IPS 5,99 ιντσών και είναι σε μορφή 18:9, η ανάλυση οθόνης είναι 1440×720 pixels που μας δίνει πυκνότητα 320 DPI. ο Φωτισμός οθόνης IPS Έχει αρκετή ισχύ και εξωτερικά αμύνεται καλά αλλά η χαμηλή του ανάλυση είναι αισθητή σε σύγκριση με άλλα μοντέλα οθόνης FullHD. Γενικά έχουμε ένα καλή ποιότητα εικόνας, τα χρώματα είναι ζωντανά και η αντίθεση σωστή.

 • Μέγεθος: IPS 5,99 ίντσες, ανάλυση 1440 × 720, μορφή 18: 9.
 • Ισχύς φωτός: Αυτόματη φωτεινότητα. Καλό σε εσωτερικούς χώρους κάπως δίκαιο σε εξωτερικούς χώρους. Χωρίς διαρροή φωτός.
 • Γωνίες θέασης: Σωστός τύπος IPS.
 • Ακρίβεια αφής: Καλή, 10 πόντοι.
 • Πρόσθετα: λειτουργία ανάγνωσης, λειτουργία τσέπης, προγραμματιστής τερματισμού λειτουργίας.

Κάμερες

Μέσα στο ρυθμίσεις κάμερας Μπορούμε να τραβήξουμε φωτογραφίες σε πανοραμική λειτουργία ή εφαρμόζοντας οποιοδήποτε από τα προκαθορισμένα φίλτρα. Μέσα σε αυτήν την επιλογή έχουμε τις λεπτομερείς ρυθμίσεις των καμερών όπου μπορούμε να ρετουσάρουμε τη μορφή εξόδου και διαφορετικές επιλογές, συνιστούμε να αφαιρέσουμε τη ρύθμιση υδατογραφήματος γιατί αν δεν λάβουμε το υδατογράφημα Xiaomi σε όλες τις φωτογραφίες.

 • Λειτουργίες βίντεο: Πίσω κάμερα με ψηφιακός σταθεροποιητής μέχρι 4K @ 30fps αν χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή Open Camera. Η μπροστινή κάμερα φτάνει στα 1080p @ 30fps.

ο κάμερες στο πίσω μέρος υπάρχουν δύο, ένα με 12 MP με φλας που ενσωματώνει αυτόματη αυτόματη εστίαση με ψηφιακό σταθεροποιητή για βίντεο και ένα δευτερόλεπτο του 5 MP για εφέ θολώματος. Η απόδοση είναι αρκετά καλή σε φωτεινά περιβάλλοντα καιn περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού έχουμε αρκετά χαμηλή απόδοση, τα χρώματα είναι θαμπά και φαίνεται ο κόκκος, το λάμψη Θα χρησιμεύσει μόνο για να φωτίσει τόσο όσο για να έχετε ένα αποτέλεσμα βασικός.

ο Μπροστινή κάμερα 12 MP είναι καλά προστατευμένο για βασική χρήση, έχει αρκετές λειτουργίες ομορφιάς. Σε αυτήν την πίσω κάμερα μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτόματο θάμπωμα σε λειτουργία πορτρέτου που αφήνει το φόντο εκτός εστίασης.


Ηχεία, μικρόφωνο και κλειδαριά

Ενσωματωμένο στο Xiaomi Redmi S2 Έχουμε ένα μικρόφωνο και δύο ηχεία στο κάτω μέρος του κινητού, για ξεκλείδωμα έχουμε αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε το κλασικό σύστημα ξεκλειδώματος με μοτίβο στην οθόνη.

 • Ομιλητής: Σωστό αν και θα μπορούσε να είναι πιο ισχυρό.
 • Μικρόφωνο: Διορθώνεται χωρίς παραμόρφωση κατά την κλήση.
 • Κλείδωμα: Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος με καλή ταχύτητα ξεκλειδώματος. Δεν έχει ξεκλείδωμα προσώπου.
 • NFC: Δεν έχει.

ΣΥΣΤΗΜΑ ANDROID

Περιβάλλον και εμπειρία χρήστη

ο Xiaomi Redmi S2 προσφέρει καλές επιδόσεις χάρη σε αυτό 3 GB RAM και το SoC του Qualcomm Snapdragon 625 που μας επιτρέπει να εκτελέσουμε οποιαδήποτε εφαρμογή ομαλά. Δεν παρατηρήσαμε απώλεια απόδοσης και είχαμε αναγκαστικά κλείσιμο εφαρμογών καθ’ όλη τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου αυτής της αξιολόγησης.

 • Εγκατεστημένες εφαρμογές: εφαρμογές περιβάλλοντος Xiaomi, ραδιόφωνο, πυξίδα, σαρωτής, συσκευή λήψης, εφαρμογές Microsoft και Google play.
 • Extras: Δεύτερος χώρος για δύο διαφορετικά περιβάλλοντα. Πολύ προσαρμόσιμη γραμμή ειδοποιήσεων. Διαχείριση εφαρμογών κατά την εκκίνηση.
 • Γλώσσες: Ισπανικά και όλα τα διεθνή κλασικά Android.
 • Εκκίνηση / Multitasking: Επιτρέπει την αλλαγή εκκίνησης / Multitasking με αλλαγή εφαρμογών και διαίρεση οθόνης.
 • Root: το σύστημα ΔΕΝ είναι root.

Σύστημα, υποστήριξη και κατάστημα εφαρμογών

ο Xiaomi Redmi S2 Έχει το κλασικό σύστημα Xiaomi που ονομάζεται MIUI 9.5 αν και στα τέλη Ιουλίου θα ενημερωθεί σε MIUI 10 ενσωματώνοντας σημαντικά νέα χαρακτηριστικά, το υλικολογισμικό είναι το Παγκόσμια έκδοση χωρίς κινέζικο περιεχόμενο.

 • Έκδοση συστήματος: Android 8.1 (64 bit) / Πυρήνας 3.18.71 / Ενημερωμένες εκδόσεις κώδικα ασφαλείας 2018-05-01.
 • Apps store: Πιστοποιημένο από το Google Play και λειτουργεί σωστά.
 • Υποστήριξη επωνυμίας: Ενημερώσεις OTA και ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας. Δείτε το άρθρο μας σχετικά με το τι σημαίνει να έχετε υποστήριξη επωνυμίας.

ΥΛΙΚΟ PRUEBAS

Αποθηκευτικός χώρος και RAM

Βάζουμε το Xiaomi Redmi S2 χρησιμοποιώντας την εφαρμογή πάγκου SD, μπορούμε να επεκτείνουμε τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης τοποθετώντας μια κάρτα microSD στην υποδοχή SIM. Εχουμε μερικά εξαιρετικές ταχύτητες λαμβάνοντας υπόψη την τιμή αυτού του κινητού.

 • Αποθηκευτικός χώρος: Σύνολο 32 GB / Δωρεάν 25 GB.
 • RAM: Σύνολο 3 GB / Libre 1,8 GB / LPDDR3.
 • microSD: 89 MB / s ανάγνωση – 30 MB / s εγγραφή.

Μπαταρία και θερμοκρασία

Ενσωματωμένο στο Xiaomi Redmi S2 έχουμε μια μπαταρία 3080 mAh, αυτονομία είναι Πολύ καλό Για ένα προϊόν αυτού του τύπου, όλα εξαρτώνται από τη χρήση της οθόνης και τις διεργασίες που εκτελούμε, αν παίζουμε συνεχώς η μπαταρία αποφορτίζεται αρκετά γρήγορα, αλλά σε βασική χρήση και σε αναμονή η διάρκεια είναι αρκετά μεγάλη.

 • 100% επαναφόρτιση μπαταρίας: 1,5 ώρα.
 • Θερμοκρασία: Παρατηρούμε μόνο περιστασιακή θέρμανση στο πίσω μέρος σε παιχνίδια που απαιτούν πολλά από το SoC.

Wifi, Bluetooth y modem

Βάζουμε το Xiaomi Redmi S2 Με όλους τους προσαρμογείς δικτύου, για το δίκτυο Wifi συνδέουμε με ένα ASUS RT-AC1200G + Router, μια συσκευή μεσαίας κατηγορίας. Πραγματοποιούμε δοκιμές στο χρήση ροής χρησιμοποιώντας το εργαλείο μέτρησης iPerf για να δείτε τη μέγιστη απόδοση κάθε προσαρμογέα δικτύου.

 • Ταχύτητα και εμβέλεια Wi-Fi: Σωστές ταχύτητες b / g / n. Στα 5 μέτρα με τοίχο έχουμε σημάδι 46 dBm, καλό αποτέλεσμα.
 • ΝΑΙ: από nanoSIM + ετικέτες microSD.
 • Μοντέμ: Qualcomm Snapdragon X9 LTE , 300 Mbps / 150 Mbps, με υποστήριξη VoLTE.
 • Μπάντες: 3G 2100,1900,850,900MHz / FDD-LTE: B1,B2,B5,B8 / TDD-LTE: B38,B40.
 • Bluetooth: Λειτουργεί σωστά και συνδέεται ομαλά.
 • Συνιστούμε να διαβάσετε το Οδηγό μας για τα δίκτυα SAMBA στο Android, εάν πρόκειται να διαβάσουμε αρχεία από τους δικτυωμένους υπολογιστές μας.

Αισθητήρες, ραδιόφωνο και GPS

Όπως περιγράφεται στις προδιαγραφές του Xiaomi Redmi S2 Διαθέτουμε αρκετά συστήματα αισθητήρων και υποστήριξη για GPS, μέσα στις ρυθμίσεις έχουμε ειδικές λειτουργίες όπως λειτουργία τσέπης.

 • Αισθητήρες / GPS: Επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, αισθητήρας φωτός, εγγύτητας / GPS + GLONAS με ακρίβεια 6 μέτρων / πυξίδα SI.
 • Ραδιόφωνο: Διατίθεται ΧΩΡΙΣ σύνδεση ακουστικών.

ΤΕΣΤ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

SOC

Μέσα στο smartphone Xiaomi Redmi S2 έχουμε ένα SoC Qualcomm Snapdragon 625 (MSM8953) Οκταπύρηνος με πυρήνες Cortex A-53 φτάνοντας τη μέγιστη ταχύτητα του 2,00 GHz. Στην ενότητα γραφικών έχουμε την GPU Adreno 506 Όπως θα δούμε στις δοκιμές, αποδίδει αρκετά καλά με τη συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών που μπορούμε να κατεβάσουμε από το Google Play. Ένα Soc που μας επιτρέπει να κινούμε ομαλά το σύστημα σχεδόν σε όλα τα σενάρια και σε συνδυασμό με τα 3 GB μνήμης DDR3 c έχουμε παγκοσμίως καλά αποτελέσματα.

Σημεία αναφοράς

Παιχνίδια και gamepads

Το tablet Xiaomi Redmi S2 με το Snapdragon 625 SoC ενσωματώνει τους ισχυρούς GPU Adreno 506 Μας επιτρέπει να μετακινούμε όλους τους τίτλους από το Google Play χωρίς προβλήματα απόδοσης και με καλή συμβατότητα.

 • Συμβατότητα: Είναι δυνατή η αναπαραγωγή απαιτητικών τίτλων όπως το PUBG χωρίς προβλήματα, αν και η μπαταρία πέφτει γρήγορα.
 • Χειριστήρια: Συμβατό με ενσύρματα ή bluetooth Gamepads.

ΤΕΣΤ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΗΧΟΥ

Δοκιμαστική αναπαραγωγή του βίντεο

Δοκιμάζουμε την αναπαραγωγή βίντεο στο smartphone Xiaomi Redmi S2, με το MX Player με κωδικοποιητές NEON αφού το σειριακό πρόγραμμα αναπαραγωγής δεν έχει τόση συμβατότητα.

 • Συμβατότητα: Παίζει 4K VP9 και HVEC, προβλήματα με έγχρωμα αρχεία 10 bit ή αρχεία HDR.
 • Μπορείτε να διαβάσετε το Εγχειρίδιο μας για να εγκαταστήσετε πρόσθετα στο KODI με έναν απλό τρόπο για να αξιοποιήσετε στο έπακρο παρακολουθώντας ροές.

Αποτελέσματα τεστ βίντεο

Μορφή H.264 Αποτέλεσμα
BBB – H.264 8bit – [email protected][email protected] – 7 Mbps Σωστός
Samsung Oceanic Life – H.264 8bit – [email protected][email protected] – 40 Mbps Σωστός
Timelapse – H.264 8bit – [email protected][email protected] – 43 Mbps Σωστός
Anime – H.264 10bit – High [email protected][email protected] – 10 Mbps Άλμα πλαισίου
Μορφή H.265
Tears of steel – HVEC 8bit – [email protected]@Main – [email protected] – 17 Mbps Σωστός
Samsung UHD Dubai – HVEC 10bit – Main [email protected]@Main – [email protected] – 51 Mbps Άλμα πλαισίου
Jellyfish – HVEC 10bit – Main [email protected]@High – [email protected] – 392 Mbps Άλμα πλαισίου
Anime – HVEC 10bit – Main [email protected]@Main – [email protected] – 21 Mbps Σωστός
Μορφοποίηση HDR
Life of Pi HDR10 – HVEC 10bit – Main [email protected]@High – [email protected] – 45 Mbps Άλμα πλαισίου
LG Demo – Dolby Vision – HVEC 12bit – Main [email protected]@Main – [email protected] – 30 Mbps Δεν υποστηρίζεται
Planet Earth II – HDR HLG 10bit – Main [email protected]@High – [email protected] – 31 Mbps Άλμα πλαισίου
Ο κόσμος στο HDR – Προφίλ VP9 2 10bit – [email protected] – 20 Mbps Δεν υποστηρίζεται
Peru 8K HDR – VP9 Profile 2 10bit – [email protected] – 20 Mbps Δεν υποστηρίζεται

Υπηρεσίες ροής

Περάσαμε τα κλασικά τεστ υπηρεσίες ροής Ελέγχουμε ότι αυτοί που λειτουργούν το κάνουν σωστά, αυτό το μοντέλο έχει μόνο πιστοποιητικό DRM Microsoft Widevine L3.

Service streaming Ποιότητα
Youtube HD (720p)
Netflix SD (480p)
Movistar + HD (720p)
HBO HD (720p)
Amazon Prime Video SD (480p)
beIN Connect HD (720p)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Εκτίμηση

Xiaomi Redmi S2 _

Xiaomi Redmi S2 _

Σχεδιασμός και συνδεσιμότητα


7,5/10

Πλεονεκτήματα

 • Τιμή και οφέλη
 • Μόντεμ με όλες τις μπάντες
 • Καλή πίσω κάμερα με EIS
 • Android 8.1
 • ΟΤΑ και υποστήριξη

Μειονεκτήματα

 • Πλαστικό σώμα
 • Οθόνη για βελτίωση

Γνώμη

Όπως είδαμε στην κριτική μας το Smartphone Xiaomi Redmi S2 Εξακολουθεί να βρίσκεται στη σειρά προϊόντων Xiaomi για τη σειρά Redmi, μια πολύ προσαρμοσμένη τιμή και ένας μεγάλος αριθμός χαρακτηριστικών που αφήνουν τους αντιπάλους του από άλλες μάρκες αρκετά αποδεικτικά. Περιέργως, ο ανταγωνισμός αυτού του μοντέλου είναι από την ίδια τη Xiaomi με το μοντέλο Xiaomi Redmi Note 5 που έχει παρόμοιες προδιαγραφές αλλά καλύτερη οθόνη, είναι επίσης αλήθεια ότι η τιμή είναι κάπως υψηλότερη.

Γενικά το Xiaomi Redmi S2 Μας εξέπληξαν θετικά οι κάμερές του και η ταχύτητα του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, ένα μοντέλο που διαθέτει υλικολογισμικό με παγκόσμια έκδοση που διατίθεται σε όλες τις γλώσσες, εγκατεστημένο το Google Play και με ενημερώσεις OTA. Αναμφίβολα ένα πολύ ενδιαφέρον προϊόν αν ψάχνουμε για κάτι φθηνό και με πολλά οφέλη, αν το πάρουμε σε μια έγκαιρη προσφορά καλά μειωμένο, είμαστε σίγουροι ότι δεν θα αποτύχουμε με την επιλογή.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ

 • Χiaomi Redmi S2 Μπορεί να βρεθεί στο Gearbest.com από 139,2 € (159,99 $) περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *