ΚΡΙΤΙΚΗ: HyperX Cloud Buds Wireless, unos auriculares Bluetooth 5.0 comodos

ΚΡΙΤΙΚΗ: HyperX Cloud Buds Wireless, unos auriculares Bluetooth 5.0 comodos


ο HyperX Cloud Buds Wireless Είναι ασύρματα ακουστικά της μάρκας HyperX του οποίου παρουσιάζουμε σήμερα την ανάλυση ή την ανασκόπησή του, ένα ακουστικό για να κρεμαστεί στο λαιμό πολύ άνετα όπως θα δούμε.

Αυτά τα νέα ασύρματα ακουστικά HyperX Cloud Buds Wireless Διαθέτει σχέδιο με πολύ μοντέρνες Gaming πινελιές, συνδεσιμότητα Bluetooth 5.0 με ηχοσύστημα Qualcomm aptX HD, τοποθετούν δύο ισχυρά ηχεία 14 χλστ και ενσωματώνουν ένα μικρόφωνο για να μπορούν να επικοινωνούν απευθείας όταν τα χρησιμοποιούν. Ένα προϊόν που διαθέτει μπαταρία που μας προσφέρει 10 ώρες αυτονομία και έχει ένα σετ πατενταρισμένα τακάκια με πρωτοποριακό σχεδιασμό. Ας δούμε πώς αμύνεται στην ανάλυσή μας όπου θα δούμε όλα τα χαρακτηριστικά του.

 • Τα ακουστικά HyperX Cloud Buds Wireless μπορεί να αγοραστεί σύντομα στο Amazon.es μόνο για 59,99 € με δωρεάν αποστολή για όσους έχουν Amazon Prime.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Unboxing

Μπορείτε να δείτε τα ακουστικά HyperX Cloud Buds Wireless στο βίντεό μας για το unboxing όπου συζητάμε τα κύρια χαρακτηριστικά του. Περιλαμβάνουν ταξιδιωτική τσάντα, προσαρμογείς αυτιών, εγχειρίδιο και καλώδιο USB Type-C.

Περιγραφή

Ακουστικά Bluetooth HyperX Cloud Buds Wireless Φτάνουν σε χάρτινο κουτί με την εικόνα του προϊόντος στο μπροστινό μέρος, τα εξαρτήματα είναι συσκευασμένα σε προστατευτικά για να μην καταστραφούν κατά τη μεταφορά. Στο κουτί έχουμε το manual των ακουστικών στα ισπανικά, μαξιλαράκια αυτιών τριών μεγεθών, καλώδιο φόρτισης USB-C και USB-A κοντό που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε με οποιονδήποτε συμβατικό φορτιστή 5V.

ΠΑΓΚΟΣ ΔΟΚΙΜΩΝ

Σχεδιασμός και συνδεσιμότητα

Ακουστικά Bluetooth HyperX Cloud Buds Wireless έχουν σχεδιαστεί για χρήση με το κύριο καλώδιο ακουμπώντας στο λαιμό, οι δύο μικρές μονάδες, η μία με την μπαταρία και η άλλη με το βύσμα USB-C, ακουμπούν το βάρος στο λαιμό χωρίς να κρέμονται. Όπως βλέπουμε το Το μικρόφωνο παραμένει αναρτημένο στο επίπεδο του στόματος να λαμβάνει τον ήχο από το πανκατευθυντικό μικρόφωνό του.

Σε μία από τις μονάδες καλωδίου έχουμε το βύσμα USB Type-C που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε με οποιονδήποτε συμβατικό φορτιστή 5V, δίπλα έχουμε το κουμπί λειτουργίας και ένα led κατάστασης που υποδεικνύει διάφορες καταστάσεις. Λάβετε υπόψη ότι αν χρησιμοποιήσουμε καθένα από αυτά σε modo mono μπορούμε να επεκτείνουμε ακόμη περισσότερο τις ώρες αναπαραγωγής ήχου. Αν το πατήσουμε για 2 δευτερόλεπτα το απενεργοποιούμε / ενεργοποιούμε και αν το αφήσουμε πατημένο 5 δευτερόλεπτα μπαίνουμε σε λειτουργία ζευγάρωμα.

 • Αυτονομία: 10 ώρες σε όγκο 50%.

ο HyperX Cloud Buds Wireless Έχουν πολύ ιδιαίτερο σχέδιο στα μαξιλαράκια τους με πατενταρισμένο σχέδιο που τα εμποδίζει να ξεφύγουν χάρη στο μικρό γλωσσίδι που τα πιάνει. Αυτός ο σχεδιασμός πρέπει να ληφθεί υπόψη για να ταιριάζει σωστά στο μαξιλαράκι. Όπως μπορούμε να δούμε, η περιοχή εξόδου των ηχείων είναι κάπως οβάλ.

Έλεγχοι

ο HyperX Cloud Buds Wireless Έχουν επίσης ενσωματωμένο πανκατευθυντικό μικρόφωνο και στη μονάδα μικροφώνου έχουμε τα χειριστήρια έντασης ήχου. ο μεσαίο κουμπί μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για περάστε τραγούδια πατώντας πολλές φορές ή εκκινήστε τον οδηγό του κινητού μας αν το αφήσουμε πατημένο.

 • Βοηθοί: Έλεγχος κινητού βοηθού Android ή iOS.


Ήχος

Δοκιμάζουμε ακουστικά Bluetooth HyperX Cloud Buds Wireless κατά τη διάρκεια πολλών συνεδριών ωρών και το επαληθεύουμε καθαρός και δυνατός ήχος, τα ηχεία μας προσφέρουν μια καλή γκάμα ήχου για διάφορα στυλ μουσικής. Το σύστημα των μαξιλαριών που ενσωματώνει και η γεωμετρία του τα καθιστούν αρκετά άνετα στη χρήση γενικά, αν και εξαρτάται από τα γούστα.

 • Λειτουργίες και κωδικοποιητές: Qualcomm aptX HD.

Αυτά τα νέα ακουστικά είναι εξοπλισμένα με ηχεία του 14 χλστ, έχουμε και επεξεργασία ήχου Qualcomm aptX HD που μας προσφέρουν ήχο υψηλής ποιότητας. Ο ήχος δεν παρουσιάζει κανενός είδους παραμόρφωση σε μεσαία ένταση και έχει καθαρή ευκρίνεια, σε υψηλή ένταση έχουμε αρκετή ισχύ χάρη στη διάμετρο των ηχείων ακόμα κι αν τον εγγράψετε θα μπορούσαν να είναι πιο δυνατά, συνιστάται όπως πάντα να ρυθμίσετε την ένταση σε μη επιβλαβές επίπεδο .

 • Ακουστικά: Μουσική 20 – 20K Hz / 104±3 dB 1mW a 1kHz / 65,2 Ω / 14 mm.
 • Bluetooth: 5,0 / Εμβέλεια έως 10 μέτρα.

Ενσωματωμένο μικρόφωνο

Στην ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου έχουμε ένα πολυκατευθυντικό πυκνωτικό μικρόφωνο που συμπεριφέρεται κατάλληλα για να πάρει τη φωνή μας, ο ήχος που λαμβάνει είναι σωστός και μπορεί να μας χρησιμεύσει τέλεια στην επικοινωνία. Σε αυτά τα ακουστικά δεν έχουμε σύστημα ακύρωσης θορύβου.

 • Μικρόφωνα: Πανκατευθυντικό πυκνωτικό μικρόφωνο / 100Hz-7,2kHz / -16,5 dBV (1V / Pa στα 1kHz)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΟΡΑ

Γνώμη

Μετά τη δοκιμή των ακουστικών Bluetooth HyperX Cloud Buds Wireless Μπορούμε να πούμε ότι αντιμετωπίζουμε ακουστικά με καλή ποιότητα ήχου και άνετα. Έχουμε συνδεσιμότητα Bluetooth 5.0 και περιλαμβάνει επεξεργαστή ήχου Qualcomm aptX HD για τη βελτίωση της ποιότητας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το ενσωματωμένο μικρόφωνο με τον φωνητικό βοηθό του κινητού μας, να απαντάμε σε κλήσεις και να επικοινωνούμε στις συνεδρίες παιχνιδιών μας οπουδήποτε.

Τα καινούργια HyperX Cloud Buds Wireless έχει αρκετά δυνατό ήχο χάρη στα ηχεία του 14 χλστ. Η αυτονομία είναι αρκετά καλή και η 10 ώρες σε μέτρια ένταση δεν επαρκούν για μακροχρόνιες συνεδρίες χρήσης. Μπορούμε να το φορτίσουμε άνετα σε οποιονδήποτε φορτιστή χάρη στην υποδοχή του USB-C. Ο σχεδιασμός των μαξιλαριών είναι κάπως περίεργος, αλλά αν μας αρέσουν, μας προσφέρουν ένα πολύ άνετο και πρακτικό σύστημα για καθημερινή χρήση.

Όπως βλέπουμε το HyperX Cloud Buds Wireless είναι μερικά άνετα και ηλεκτρικά ακουστικά για να το παίρνουμε οπουδήποτε, με την κρεμαστή σχεδίαση και την τσάντα μεταφοράς μπορούμε να το μεταφέρουμε παντού χωρίς κόμπλεξ.

Εκτίμηση

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝ
 • Δυνατός ήχος με ηχείο 14 χλστ.
 • Bluetooth 5.0 και συνδεσιμότητα Qualcomm aptX HD.
 • Προσεγμένη σχεδίαση και φόρτιση USB-C.
 • Ενσωματωμένο μικρόφωνο.
 • Σωστή διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
 • Περίτεχνα σχεδιασμένα μαξιλάρια αυτιών.
 • Αρκετά προσωπικά τακάκια

Από που να αγοράσω

 • Τα ακουστικά HyperX Cloud Buds Wireless μπορεί να αγοραστεί στο Amazon.es μόνο για 229,99 € με δωρεάν αποστολή για όσους έχουν Amazon Prime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *