Καλύτερος δωρεάν εξομοιωτής Mac για υπολογιστή Windows – Windows789

Καλύτερος δωρεάν εξομοιωτής Mac για υπολογιστή Windows – Windows789


Τα Windows και τα Mac είναι δύο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα. Έχουν εξαιρετικές δυνατότητες για υποστήριξη χρηστών. Αν ψάχνετε έναν τρόπο να εγκαταστήσετε το Mac σε Windows, έχουμε τη λύση για εσάς. Σε αυτόν τον οδηγό, παρουσιάζουμε μια λίστα με δωρεάν εξομοιωτές Mac για Windows 11 ή Windows 10 PC.

Τόσο τα Mac όσο και τα Windows έχουν διαφορετικές δυνατότητες και διαφορετικά προγράμματα. Μερικές φορές οι χρήστες πρέπει να χρησιμοποιούν προγράμματα Mac για να κάνουν τη δουλειά τους, κάτι που δεν είναι δυνατό στα Windows. Μετά έρχεται το ερώτημα. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν υπολογιστή διπλής εκκίνησης στον υπολογιστή σας εγκαθιστώντας τόσο Mac όσο και Windows. Χρειάζεται πολύ χώρο στο δίσκο.

Ο καλύτερος δωρεάν προσομοιωτής Mac για υπολογιστή με Windows

Σε αντίθεση με τους εξομοιωτές Windows για Mac, δεν υπάρχουν αποκλειστικοί εξομοιωτές Mac για Windows δωρεάν. Πρέπει να εγκαταστήσετε το Mac μέσω μιας εικονικής μηχανής στα Windows. Εδώ, έχουμε επιμεληθεί πολλά τέτοια δωρεάν προγράμματα για την εγκατάσταση Mac σε Windows 11 ή Windows 10 PC.

  1. VirtualBox
  2. QEMU
  3. Φορητό VirtualBox
  4. Ξεν
  5. GreenVBox

Ας πάμε στις λεπτομέρειες του καθενός.

1]VirtualBox

Το VirtualBox είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα για τη δημιουργία μιας εικονικής μηχανής και την εγκατάσταση ενός λειτουργικού συστήματος σε αυτήν. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για δωρεάν εκτέλεση Mac στον υπολογιστή σας με Windows. Απλώς κατεβάστε το από τον επίσημο ιστότοπο και εγκαταστήστε το στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, δημιουργήστε μια εικονική μηχανή και εγκαταστήστε το Mac σε αυτό.

2]QEMU

Το QEMU είναι ένας εξομοιωτής ανοιχτού κώδικα και μια πλατφόρμα εικονικής μηχανής που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα σε οποιαδήποτε αρχιτεκτονική και να το εκτελέσετε με ευκολία. Ενημερώνεται τακτικά και σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε και να εκτελέσετε Mac στον υπολογιστή σας με Windows.

3]Φορητό VirtualBox

Το PortableVirtualBox είναι ένας από τους καλύτερους εξομοιωτές που σας επιτρέπει να εκτελείτε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα από USB χωρίς να το εγκαταστήσετε πραγματικά στον υπολογιστή σας. Οι ρυθμίσεις που απαιτούνται για την εκτέλεση του Mac σε Windows γίνονται αυτόματα, μπορείτε να τις αλλάξετε όπως απαιτείται.

4]Ξεν

Το Xen είναι ένα από τα ισχυρά προγράμματα εικονικοποίησης που σας επιτρέπει να εικονικοποιήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα. Αυτό μπορεί να εκτελεί Mac σε Windows. Ωστόσο, πρέπει να το εγκαταστήσετε, να δημιουργήσετε μια εικονική μηχανή και να εγκαταστήσετε το Mac με μη αυτόματο τρόπο.

5]GreenVBox

Το GreenVBox είναι ένα απλό στη χρήση λογισμικό εικονικοποίησης. Αυτό το λογισμικό είναι πολύ απλό στη χρήση για αρχάριους. Αυτό είναι ένα δωρεάν λογισμικό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Mac σε υπολογιστή με Windows.

Ακολουθούν ορισμένα προγράμματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε και να μιμηθείτε το Mac στον υπολογιστή σας με Windows.

Ποιος είναι ο καλύτερος εξομοιωτής Mac για Windows;

Το Private VirtualBox είναι ένας από τους καλύτερους εξομοιωτές Mac για Windows, επειδή δεν απαιτεί εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο Mac από USB χρησιμοποιώντας το Private VirtualBox στα Windows.

Ανάγνωση: Εγκαταστήστε το λειτουργικό σύστημα Windows σε Mac OS X χρησιμοποιώντας το VMware Fusion.

Υπάρχει εξομοιωτής Mac για Windows;

Ναι, υπάρχουν αρκετοί εξομοιωτές Mac επί πληρωμή για Windows. Για να χρησιμοποιήσετε το Mac σε Windows δωρεάν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω προγράμματα και να εγκαταστήσετε το Mac για να το χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας με Windows.

Σχετικά διαβάστε: Πώς να εγκαταστήσετε τα Windows 11 σε Mac χρησιμοποιώντας το Parallels Desktop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *