Επιδιόρθωση σφάλματος VPN 789: Η προσπάθεια σύνδεσης L2TP απέτυχε στα Windows 10 – Windows789

Επιδιόρθωση σφάλματος VPN 789: Η προσπάθεια σύνδεσης L2TP απέτυχε στα Windows 10 – Windows789


Οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε VPN για να παραμείνουμε αγνώριστοι και προστατευμένοι ενώ σερφάρουμε στο διαδίκτυο, αν και αυτά τα λογισμικά είναι εξαιρετικά, έχουν ορισμένους περιορισμούς. Πολύ συχνά, οι χρήστες του Διαδικτύου αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα όταν προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την ασφαλή σύνδεση και ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε, είναι πιθανό να συναντήσετε κάποιο κωδικό σφάλματος VPN. Σήμερα, το σφάλμα αναγνώρισης είναι Σφάλμα VPN 789.

Διόρθωση σφάλματος VPN 789: Η προσπάθεια σύνδεσης L2TP απέτυχε στα Windows 10

Η προσπάθεια σύνδεσης L2TP απέτυχε επειδή το επίπεδο ασφαλείας αντιμετώπισε σφάλμα επεξεργασίας κατά τις αρχικές διαπραγματεύσεις με τον απομακρυσμένο υπολογιστή.

Το σφάλμα VPN 789 είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα σφάλματα που παρουσιάζονται όταν οι χρήστες προσπαθούν να συνδεθούν στο L2TP. Εδώ, η προσπάθεια σύνδεσης L2TP αποτυγχάνει επειδή το επίπεδο ασφαλείας αντιμετωπίζει ένα αρχικό σφάλμα επεξεργασίας διαπραγμάτευσης με τον απομακρυσμένο υπολογιστή.

Ένας από τους πιθανούς λόγους για αυτό το σφάλμα είναι όταν δημιουργείτε μια περίοδο λειτουργίας πελάτη χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες τερματικού των Windows 2000. Ή όταν το σύστημά σας δεν έχει ρυθμιστεί ώστε να συνδέεται σωστά με τον διακομιστή L2TP. Άλλες πιθανές αιτίες για αυτό είναι συνήθως:

  • Ο πελάτης VPN που βασίζεται σε L2TP (ή διακομιστής VPN) βρίσκεται πίσω από το NAT.
  • Εσφαλμένο προ-κοινόχρηστο κλειδί ή πιστοποιητικό έχει οριστεί σε διακομιστή ή πελάτη VPN
  • Το πιστοποιητικό αξιόπιστου μηχανήματος ή το πιστοποιητικό ριζικού μηχανήματος δεν υπάρχει στον διακομιστή VPN.
  • Το πιστοποιητικό μηχανής στον διακομιστή VPN δεν έχει “Έλεγχος ταυτότητας διακομιστή” ως EKU

Όλες οι εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος Windows είναι ευάλωτες σε αυτό το σφάλμα VPN. Και οι περισσότεροι χρήστες VPN θα έχουν αυτό το πρόβλημα ειδικά μέσω των Windows 7 L2TP IPSEC.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα VPN 789

Το σφάλμα VPN 789 είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα σφάλματα που παρουσιάζονται όταν οι χρήστες προσπαθούν να συνδεθούν στο L2TP. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες επιλογές για την αντιμετώπιση προβλημάτων VPN Σφάλμα 789:

Επιλογή 1: Επανεκκινήστε τον προσαρμογέα δικτύου VPN:

Πριν ξεκινήσετε την πλήρη αντιμετώπιση προβλημάτων, δοκιμάστε αυτό το απλό κόλπο. Επανεκκινήστε το VPN σας και δείτε αν λειτουργεί. εδώ είναι τα βήματα:

1]Κάντε δεξί κλικ στο ‘Αρχή και κάντε κλικ στο ‘Διαχειριστή της συσκευής

2]Εύρεση ‘Προσαρμογείς δικτύου‘ και κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού για να αναπτύξετε τη λίστα.

Σφάλμα VPN 789


3]Εύρεση ‘προσαρμογέα δικτύου

4]Κάντε δεξί κλικ πάνω του και επιλέξτε ‘Απεγκατάσταση

5]Τώρα κάντε κλικ στο ‘Εντάξει

6]’Επανεκκίνηση Το σύστημά σας

Η συσκευή θα επαναφέρει τον προσαρμογέα δικτύου με την επόμενη σύνδεση και πρέπει να επαναφέρει τη συσκευή στις προεπιλεγμένες εργοστασιακές ρυθμίσεις. Εάν αυτό δεν βοηθήσει στη διόρθωση του σφάλματος VPN 789, δοκιμάστε την επόμενη επιλογή.

Επιλογή 2: Ελέγξτε το πιστοποιητικό:

Εδώ, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείται το σωστό πιστοποιητικό τόσο στον πελάτη όσο και στην πλευρά του διακομιστή. Επίσης, σε περίπτωση που χρησιμοποιείται προ-κοινόχρηστο κλειδί (PSK), επιβεβαιώστε ότι το ίδιο PSK έχει διαμορφωθεί στην πλευρά του πελάτη και του διακομιστή VPN.

Επιλογή 3: Ενεργοποιήστε ξανά την υπηρεσία IPsec:

Ακολουθούν τα βήματα για να ενεργοποιήσετε ξανά την Υπηρεσία IPsec:

1]Κάντε δεξί κλικ στο ‘Αρχή‘knock bang’Τρέξιμο

2 τύποι’υπηρεσίες.msc

3]Αναζήτηση ‘Ενότητες κλειδώματος IKE και AuthIP IPSec‘ και ‘IPSec Policy Agent

4]Θα πρέπει να ελέγξετε την κατάσταση και των δύο αυτών υπηρεσιών. Αν υποδεικνύει “Ξεκίνησε κάντε κλικ στο ‘Επανεκκίνηση. Επίσης, αν “Ξεκίνησε άτομα με ειδικές ανάγκες, ‘επιτρέπω.

5]Κάντε διπλό κλικ και στις δύο υπηρεσίες και επιλέξτε ‘Τύπος εκκίνησης‘.

Σφάλμα VPN 789


6]Αλλάξτε το σε ‘Αυτόματο

7]Κάντε κλικ στο ‘Εντάξει για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές

8]Τώρα’Επανεκκίνηση το VPN σας και προσπαθήστε να συνδεθείτε ξανά.

Εάν το Σφάλμα 789 VPN συνεχιστεί ακόμα και αφού δοκιμάσετε όλες τις παραπάνω επιλογές, θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με τον πάροχο υπηρεσιών VPN. Ενημερώστε μας εάν κάποια από αυτές τις λύσεις διόρθωσε το σφάλμα 789 των Windows VPN, αφήνοντας ένα σχόλιο στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Τι είναι το σφάλμα VPN 789 στα Windows και πώς να διορθώσετε αυτό το σφάλμα;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *