Ενσωματωμένο έξυπνο ηχείο OLLI Maika εικονικό βοηθό Maika – Windows789

Ενσωματωμένο έξυπνο ηχείο OLLI Maika εικονικό βοηθό Maika – Windows789


Το OLLI Maika είναι ένα προϊόν έξυπνων ηχείων που κάνει μεγάλη θραύση στην αγορά τεχνολογίας τον τελευταίο καιρό.

Όχι μόνο το πρώτο έξυπνο ηχείο κατασκευάζεται στο Βιετνάμ, αλλά το OLLI Maika προσελκύει επίσης μεγάλη προσοχή χάρη στην ενσωμάτωση του βιετναμέζου εικονικού βοηθού Maika για να βοηθήσει στην άρση των γλωσσικών φραγμών για τους καταναλωτές.

Στο σημερινό άρθρο, ας μάθουμε τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά αυτού του προϊόντος!

OLLI Maika – Έξυπνο ηχείο με χρήση εικονικού βοηθού Maika

Ο εικονικός βοηθός Maika έχει κατασκευαστεί συνδυάζοντας τεχνολογία βαθιάς μάθησης με ειδικούς στην τεχνητή νοημοσύνη και τη γλωσσολογία για την ανάπτυξη εικονικού βοηθού που ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ζωής, την κουλτούρα και τις συνήθειες των ανθρώπων. Βιετνάμ. Καθαρός βιετναμέζος εικονικός βοηθός παίζει το ρόλο της σύνδεσης της συσκευής με τον χρήστη, βοηθώντας τη συσκευή να κατανοήσει τις πληροφορίες που κοινοποιεί ο χρήστης και να δώσει την πιο κατάλληλη απάντηση. Το Google Home έχει εικονικό βοηθό Google Assistant, το Apple Home έχει εικονικό βοηθό Siri, το OLLI έχει εξίσου έξυπνο βιετναμέζο εικονικό βοηθό Maika.

Έξυπνο ηχείο OLLI με χρήση εικονικού βοηθού Maika

Ο εικονικός βοηθός Maika όχι μόνο έχει μια χαρούμενη προσωπικότητα, αλλά είναι επίσης πολύ ευγενικός και ευγενικός μέσω της φωνητικής επικοινωνίας AI και της απάντησης “Ναι, κύριε” της Maika στους χρήστες.

Ο εικονικός βοηθός Maika μπορεί να επικοινωνεί, να ακούει και να κατανοεί στα βιετναμέζικα, επειδή το έξυπνο ηχείο OLLI Maika είναι 100% βιετναμέζικο. Αυτό θα διευκολύνει τους χρήστες να χρησιμοποιούν εντολές για αναζήτηση πληροφοριών, υπενθύμιση, ακρόαση μουσικής, μετάφραση, ανάγνωση βιβλίων κ.λπ. μόνο φωνητικά χωρίς να είναι πολύ περίπλοκα.

Το Maika βαθμολογείται επίσης από τους χρήστες ως φιλικό, έξυπνο και ανταποκρινόμενο όταν μπορείτε να παραγγείλετε Αγγλικά – Βιετναμέζικα εναλλασσόμενα Maika μπορεί ακόμα να αναγνωρίσει σωστά. Όχι μόνο αυτό, το έξυπνο ηχείο OLLI Maika συνδέεται επίσης με το έξυπνο σπίτι και στο εγγύς μέλλον θα ενσωματωθεί (αυτοκίνητο, τηλέφωνο, συσκευή LoT, POS, αγορές, φιλοξενία, …) απευθείας στην εφαρμογή Maika για χρήση ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.

Το προϊόν είναι άκρως εκπαιδευτικό όταν η εικονική βοηθός Maika απαντά πάντα ευγενικά, είναι κατάλληλο για μικρά παιδιά και βοηθά τα μικρά παιδιά να μάθουν περισσότερες γλώσσες μέσω του έξυπνου ηχείου OLLI Maika.

Τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα των έξυπνων ηχείων Maika

Φωνητικός έλεγχος στα βιετναμέζικα

Με το OLLI, η εικονική βοηθός Maika τελειοποιεί σταδιακά τις γλωσσικές της δεξιότητες και την αναγνώριση ομιλίας, την αυτομάθηση και την κατανόηση των περισσότερων από τις λέξεις σας. Η Maika λειτουργεί ως βοηθός, οικονόμος και φίλος όταν είναι στο σπίτι ή έξω.

Φιλικός προς τον χρήστη εικονικός βοηθός Maika μέσω συνομιλίας

Ο εικονικός βοηθός Maika μπορεί να σας βοηθήσει με:

  • Διαβάστε παραμύθια, ανέκδοτα στα παιδιά με τη χαριτωμένη φωνή τους. Ο εικονικός βοηθός Maika μπορεί να κάνει τα παιδιά να αισθάνονται χαλαρά και να ενδιαφέρονται να ακούσουν. Η OLLI Maika είναι πολύ επικεντρωμένη στην επένδυση στο περιεχόμενο και έχει πολλή δημιουργικότητα όταν ακούει ιστορίες ή podcast, θα ακούσετε τη Maika να διαβάζει την προφορά της στο υπόβαθρο της μουσικής, ο ήχος είναι πολύ ζωντανός. Με μια μεγάλη ποικιλία άκρως εκπαιδευτικού περιεχομένου, το OLLI Maika έχει επιλέξει προσεκτικά πριν διατεθεί στην αγορά, έτσι ώστε οι γονείς να μπορούν να είναι σίγουροι όταν χρησιμοποιούν αυτή τη λειτουργία για τα παιδιά τους.

Περιεχόμενο κατάλληλο για βιετναμέζικη κουλτούρα και παιδιά στην τεράστια συλλογή ιστοριών του OLLI Maika

    • Μετάφραση: Ο εικονικός βοηθός Maika μπορεί να μεταφράσει ξανά για εσάς οποιαδήποτε γλώσσα, απλά πρέπει να δώσετε μια φωνητική εντολή και ο ομιλητής μπορεί να το χειριστεί αμέσως. Αυτή η λειτουργία θα σας βοηθήσει όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό ή όταν επικοινωνείτε με αλλοδαπούς.
  • Υπενθύμιση: Ο εικονικός βοηθός Maika θα σας υπενθυμίσει, θα ορίσει ένα πρόγραμμα και θα σας ειδοποιήσει όταν έχετε ραντεβού μέσω των εντολών “Maika, αύριο στις 5 η ώρα υπενθύμισέ μου να πάρω το παιδί μου”, “Maika, υπενθύμισέ μου να κλείσω τον λογαριασμό ρεύματος στις 15 κάθε μήνα», «Μάικα, ξύπνα με στις 7 το πρωί»,….

Εικονική βοηθός Maika χρήσιμη στο σπίτι και την εργασία σας

  • Απλή διαδραστική συνομιλία: Ο εικονικός βοηθός της Maika μπορεί να σας μιλήσει μέσω απλών ερωτήσεων και να απαντήσει χαρούμενα όταν ρωτάτε αστεία.
  • Παραγγείλετε μουσική στα Βιετναμέζικα: Το OLLI έχει συνεργαστεί με το γιγάντιο μουσικό κατάστημα NhaCuaTui, ώστε να μπορείτε να παραγγείλετε τον βοηθό Maika να παίξει οποιοδήποτε τραγούδι σας αρέσει, ακόμη και να παίξει μια λίστα αναπαραγωγής της επιλογής σας.
  • Κάντε μια ερώτηση στη Μάικα: Μπορείτε να ρωτήσετε την ώρα «Μάικα, ποια σεληνιακή μέρα είναι την επόμενη Δευτέρα; Τι μέρα είναι το Mid-Autumn Festival; Ή ρωτήστε, «Maika, πόσο μεγάλη είναι η Αμερική; Ποια ειναι η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ της ΑΓΓΛΙΑΣ? Ποια χρονιά χτίστηκε ο καθεδρικός ναός της Παναγίας των Παρισίων;

Χάρη στον εικονικό βοηθό Maika, μπορείτε να ελέγχετε ό,τι είναι συνδεδεμένο στα βιετναμέζικα χωρίς άλλα γλωσσικά εμπόδια.

Συνεχής αναβάθμιση και ενημέρωση

Η υψηλή ασφάλεια πληροφοριών της OLLI Maika είναι το σημαντικότερο μειονέκτημα άλλων επωνυμιών έξυπνων ηχείων. Ως προϊόν «όψιμης γέννησης», το OLLI Maika έχει ξεπεράσει πολύ καλά αυτό το σημείο.

Το OLLI Maika είναι κρυπτογραφημένα αμφίδρομα όλα τα δεδομένα που ανταλλάσσονται μέσω του Διαδικτύου από τον αποκλειστικό ερευνητικό αλγόριθμο της OLLI για να βοηθά τους χρήστες να ασφαλίζουν τις πληροφορίες και να προστατεύουν το υλικό της συσκευής από τη διείσδυση φυσικών επιθέσεων. Η εφαρμογή συστήματος υποδομής δημόσιου κλειδιού προστατεύει και αποτρέπει επιθέσεις μεταξύ ηχείων και διακομιστών. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι με αυτό το έξυπνο ηχείο.

Εγγύηση και τεχνική υποστήριξη

Τόσο το ηχείο όσο και ο εικονικός βοηθός Maika κατασκευάζονται από την ίδια εταιρεία, επομένως πάντα επισκευάζουμε, διορθώνουμε, υποστηρίζουμε και αναβαθμίζουμε γρήγορα. Τα προϊόντα στο Βιετνάμ θα πρέπει να εγγυώνται εύκολα μια καλή πολιτική για τους χρήστες.

Σύνδεση σε έξυπνο σπίτι

Το Smarthome, γνωστό και ως έξυπνο σπίτι, είναι το λειτουργικό σύστημα στα σύγχρονα σπίτια. Το έξυπνο ηχείο OLLI Maika υποστηρίζει οικιακές συσκευές μέσω των μονάδων Tuya Smart, Dien Quang, Homegy, Goman Smart, Smart Life, ACIS, Viettel, Anhome χρησιμοποιώντας τον εικονικό βοηθό της Maika για να χειριστείτε ολόκληρο το σπίτι σας με έναν απλό τρόπο. Μπορείτε να συνδεθείτε στην εφαρμογή Tuya και μετά να μεταβείτε στην εφαρμογή MAIKA, στη συνέχεια να συνδεθείτε σε όλες τις συσκευές της οικογένειας και απλώς να δώσετε φωνητικές εντολές.

Έλεγχος Smarthome μέσω της εφαρμογής Maika

Μπορείτε να καλέσετε απλές εντολές όπως:

  • Μάικα, άναψε/σβήσε το φως στο μπάνιο
  • Μάικα, ρύθμισε το κλιματιστικό στους 20 βαθμούς
  • Μάικα, τράβα τις κουρτίνες στο σαλόνι

Έξυπνο ηχείο OLLI Maika πόσο;

Η τιμή του έξυπνου ηχείου OLLI Maika στην αγορά είναι 2.299 εκατομμύρια VND, μπορείτε να το αγοράσετε στον ιστότοπο https://olli.vn/ ή εκθεσιακός χώρος στο 88 Bach Dang, Ward 2, Tan Binh District, City. Χο Τσι Μινχ.

Το έξυπνο ηχείο OLLI Maika εκτιμάται ιδιαίτερα στην αγορά τεχνολογίας στο Βιετνάμ με ένα αγνό βιετναμέζικο προϊόν αλλά ενσωματωμένο με τα διεθνή πρότυπα, το OLLI Maika αξίζει να επιλεγεί από τους Βιετναμέζους!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *