Ενεργοποίηση εγγραφής παιχνιδιών DVR 1080p και αποθήκευση στην εξωτερική μονάδα δίσκου στο Xbox One – Windows789

Ενεργοποίηση εγγραφής παιχνιδιών DVR 1080p και αποθήκευση στην εξωτερική μονάδα δίσκου στο Xbox One – Windows789


Οι δυνατότητες παιχνιδιών DVR στο Xbox One σάς επιτρέπουν να εγγράφετε παιχνίδια και, στη συνέχεια, να τα κοινοποιείτε όπου θέλετε. Είναι μια εφαρμογή λήψης παιχνιδιών εκτός ραφιού που μπορεί να καταγράψει μερικά λεπτά από το παιχνίδι σας και, στη συνέχεια, να την αποθηκεύσει στην κονσόλα ή στην εξωτερική μονάδα δίσκου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αργότερα.

Σε μια πρόσφατη ενημέρωση για το Xbox One, το Game DVR μπορεί πλέον να καταγράφει το gameplay στο Ανάλυση 1080P αντί για 720P @ 30 FPS. Αυτό είναι υπέροχο αν ψάχνετε για καλύτερη ποιότητα. Ωστόσο, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή χειροκίνητα.

Ενεργοποιήστε την εγγραφή παιχνιδιών DVR 1080p στο Xbox One

Για να το ενεργοποιήσετε, θα πρέπει να ανοίξετε Σύνθεση στο Xbox One και, στη συνέχεια, αναζητήστε Επιλογή DVR. Η επιλογή είναι διαθέσιμη στις ρυθμίσεις του πίνακα ελέγχου.

 1. πάτα το κουμπί Οδηγός Xbox στον ελεγκτή. Αυτό θα αποκαλύψει οδηγίες.
 2. Τώρα συνεχίστε να πιέζετε Δεξί buffer (RB) μέχρι να φτάσετε στην ενότητα συστήματος.
 3. Εδώ, επιλέξτε «Ρυθμίσεις» και πατήστε «Α».
 4. Αυτό θα ανοίξει τις Βασικές Ρυθμίσεις.
 5. Μετακινηθείτε προς τα κάτω Ενδιαφέρον.
 6. Επιλέγω Παίξτε και πυροβολήστε.
 7. Στην ενότητα “Λήψη”, μεταβείτε στο Ανάλυση κλιπ παιχνιδιού.
 8. Επιλογή 1080p SDR.

Κατά τη διαδικασία επιλογής, θα το δείτε κατά την εναλλαγή από 720p SDR έως 1080p SDR, ο χρόνος εγγραφής μειώνεται από 5 λεπτά σε 2 λεπτά.


Εάν διαθέτετε κονσόλα Xbox One X, θα δείτε μια επιλογή ανάλυσης 4K που θα κάνει λήψη στα 60 FPS και HDR.

Αποθηκεύστε τα Κλιπ παιχνιδιών DVR σε μια εξωτερική μονάδα δίσκου

Τώρα που ξέρετε πώς να μεταβείτε σε 1080P ενώ το κάνετε αυτό, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχει μια επιλογή αλλαγής της “Λήψης τοποθεσίας” ακριβώς από κάτω. Αυτό σημαίνει ότι εάν έχετε εξωτερικό χώρο αποθήκευσης, θα μπορείτε να τον αποθηκεύσετε ακριβώς εκεί. Αυτό θα σας διευκολύνει να το πάρετε μαζί σας όπου θέλετε. Ωστόσο, μόλις αποσυνδέσετε τον πίνακα ελέγχου, οι ρυθμίσεις επανέρχονται στην “εσωτερική” προεπιλογή.

Για να γίνει αυτό, θα χρειαστείτε ένα USB 3.0 Σκληρός δίσκος. Ωστόσο, δεν υπάρχει όριο στο ελάχιστο μέγεθος αποθήκευσης.

 1. Πρώτα, συνδέστε τον σκληρό δίσκο στον υπολογιστή και διαμορφώστε τον σε NTFS.
 2. Επόμενο, συνδέστε την εξωτερική μονάδα στη θύρα USB στο Xbox One σας.
 3. Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που σας ρωτά εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εξωτερική σας μονάδα δίσκου για:
  1. Χρήση για μέσα.
  2. Διαμορφώστε τη συσκευή αποθήκευσης.
  3. Ματαίωση.
 4. Επιλέξτε όχημα.


Εάν διαθέτετε σκληρό δίσκο με μορφοποίηση NTFS, να είστε σίγουροι ότι κανένα από τα δεδομένα σας δεν θα χαθεί όταν το χρησιμοποιείτε μόνο για πολυμέσα. Το μήνυμα λέει ξεκάθαρα:

 • Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον εξωτερικό χώρο αποθήκευσης για πολυμέσα, π.χ. μουσική, βίντεο και εικόνες, θα διατηρήσετε οποιοδήποτε υπάρχον περιεχόμενο στη συσκευή.
 • Εάν επιλέξετε να το χρησιμοποιήσετε για παιχνίδια και εφαρμογές, η μονάδα δίσκου πρέπει να διαμορφωθεί. Όλα στη συσκευή θα διαγραφούν. Στη συνέχεια, μπορείτε να διαχειριστείτε τη συσκευή στις Ρυθμίσεις > Σύστημα > Αποθήκευση.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να αλλάξετε τη θέση σε εξωτερικό χώρο αποθήκευσης:

 1. Ελα πισω Broadcard & chụp όπως κάναμε παραπάνω.
 2. Προς Λήψη τοποθεσίας.
 3. Επιλέξτε Έξω. Θα πρέπει να δείτε το όνομα του σκληρού δίσκου εκεί.


Στη συνέχεια, όταν εσείς επιλέξτε εγγραφή 1080P, ο το χρονικό όριο αυξάνεται σε 1 ώρα αντί για δύο λεπτά. Δεδομένου ότι η εγγραφή βίντεο καταλαμβάνει πολύ χώρο, σκοπεύουμε να διατηρήσουμε το όριο στα 2 έως 5 λεπτά το πολύ κατά τη χρήση εσωτερικής αποθήκευσης.

Η Microsoft θα πρέπει οπωσδήποτε να διαθέσει αυτήν τη μονάδα στο διαδίκτυο, επομένως δεν χρειάζεται να αποσυνδέετε τη μονάδα σκληρού δίσκου όταν χρειάζεται να μεταφέρει κλιπ σε υπολογιστή.

Αντιμετώπιση προβλημάτων “Πρώτα, μορφοποιήστε αυτήν τη συσκευή στον υπολογιστή σας”

Σε περίπτωση που λάβετε σφάλμα πείτε

Αρχικά, μορφοποιήστε αυτήν τη συσκευή στον υπολογιστή σας. Για κλιπ παιχνιδιών cpature και εξωτερικά στιγμιότυπα οθόνης, η αποθήκευση πρέπει να είναι μορφοποιημένη NTFS. Συνδέστε το στον υπολογιστή σας και μορφοποιήστε το και, στη συνέχεια, επαναδιαμορφώστε το στο Xbox σας (0x80bd003c)

Διαμορφώστε αυτή τη συσκευή πρώτα στον υπολογιστή σας


Σε αυτήν την περίπτωση, θα χρειαστεί να διαμορφώσετε ξανά τον σκληρό σας δίσκο ως NTFS για να λειτουργήσει. Όταν διαμορφώνετε τη μονάδα δίσκου, θα πρέπει να καταργήσετε την επιλογή της Γρήγορης μορφοποίησης και, στη συνέχεια, να τη μορφοποιήσετε. Χρειάστηκε περισσότερος χρόνος από το συνηθισμένο, αλλά αυτό λειτούργησε για μένα. Επίσης, χρειάστηκε να προσπαθήσω αρκετές φορές, και μόνο τότε λειτούργησε για μένα.

Θυμηθείτε επίσης, εάν κάνετε μετατροπή μεταξύ παιχνιδιού και πολυμέσων, θα πρέπει να το μορφοποιείτε συνεχώς. Ένας σκληρός δίσκος που έχει διαμορφωθεί για χρήση των παιχνιδιών Xbox δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση αρχείων πολυμέσων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *