ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Beelink GTi i5-8259U ένας νέος ισχυρός και συμπαγής μίνι υπολογιστής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Beelink GTi i5-8259U ένας νέος ισχυρός και συμπαγής μίνι υπολογιστής


Beelink GTi i5-8259U Είναι ένα ολοκαίνουργιο ισχυρό mini PC Beelink του οποίου σήμερα παρουσιάζουμε την ανάλυση ή την ανασκόπησή του, μια έγκυρη συσκευή για επιτραπέζια εργασία και ελαφρύ gaming σε κάποιο βαθμό.

Νέα οντότητα mini PC που ενσωματώνει τον επεξεργαστή Intel Core i5-8259U, με ένα ενδιαφέρον GPU Intel Iris Plus 655, συνοδεύεται επίσης από μια ενότητα του 16 GB μνήμης RAM DDR4, ένας δίσκος M.2 512 GB NVMe και μπορούμε να το επεκτείνουμε με άλλο δίσκο SATA 2,5″ ο Μ.2 2280. Το εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα είναι Windows 10 Pro και έχουμε ένα αναγνώστης δαχτυλικού αποτυπώματος Για να το ξεκλειδώνουμε εύκολα, με το υλικό που περιλαμβάνει μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για αυτοματισμούς γραφείου, πολυμέσα, περιήγηση ή χρήση επιτραπέζιων εφαρμογών χωρίς προβλήματα. Ας δούμε πώς συμπεριφέρεται αυτή η συσκευή στην κριτική μας.

 • Beelink GTi i5-8259U με 16 / 512 GB μπορεί να αγοραστεί στο Amazon.es μόνο για 509 € ενεργοποίηση του κουπονιού -50 €.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ MINIPC

Unboxing

Το νέο Beelink GTi i5-8259U Έρχεται σε κουτί από χαρτόνι με το κλασικό σχέδιο Beelink. Μέσα βρίσκουμε τον κεντρικό υπολογιστή, καλώδια HDMI (μακριά και κοντά), φορτιστή 19V 3A και υποδοχή VESA.

Περιγραφή

Είναι ένα mini PC Beelink GTi i5-8259U Έχει προσεγμένο σχέδιο, έχουμε το λογότυπο Beelink στην επάνω περιοχή και το αναγνώστης δαχτυλικού αποτυπώματος για να ξεκλειδώσετε τα Windows. Στο μπροστινό μέρος έχουμε ένα led κατάστασης στο κουμπί λειτουργίας, υποδοχή ήχου, κουμπί επαναφοράς BIOS (μην αγγίζετε), δύο θύρες USB 3.0 και μία USB 3.0 Type-C μόνο για δεδομένα. Μαζί με το mini PC έχουμε υποστήριξη ΒΛΑΣΤΑΡΙ Στάνταρ που ταιριάζει τέλεια με τη θήκη του υπολογιστή χωρίς την ανάγκη υλικού.

Στη μητρική πλακέτα αυτού του μίνι υπολογιστή βρίσκουμε τον προσαρμογέα τελευταίας γενιάς Wifi 6 + BT 5.1 (Intel AX200D2WL) με δύο εσωτερικές κεραίες. Όταν ανοίγουμε βλέπουμε μια πλάκα που στηρίζει δίσκο 2,5 ώρες SATA, αν το αποσυναρμολογήσουμε βλέπουμε ότι χρησιμοποιείται ως ψύκτρα για τον δίσκο M.2 2280 NVMe εγκατεστημένο και δίπλα του έχουμε άλλη μια υποδοχή M.2 2280 SATA Ελεύθερος.

 • Δίκτυα: Wifi 6 + BT 5.1 (Intel AX200D2WL) με εσωτερική κεραία / 2x Ethernet Gigabit.
 • Επεκτάσεις: 1x M.2 2280 / 1x SATA 2,5″ / 2x SODIMM.
 • Πρόσθετα: Υποστήριξη VESA.

Στην κάτω εσωτερική ζώνη έχουμε των ανεμιστήρων που κάνουν τον αέρα να περνάει σωλήνες dos και χάλκινα καλοριφέρ που χρησιμεύουν ως σύστημα ψύξης. Καθώς θα δούμε ένα επαρκές σύστημα για τη διατήρηση της θερμοκρασίας σε όλα τα σενάρια, δύο ανεμιστήρες που έχουν επίσης χαμηλό επίπεδο θορύβου στην επιφάνεια εργασίας αλλά κάπως υψηλό στα παιχνίδια.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ

Περιβάλλον και εμπειρία χρήστη

Ξεκινάμε το Beelink GTi i5-8259U πατώντας το μπροστινό κουμπί λειτουργίας και όπως αναφέρουν οι προδιαγραφές έχουμε Windows 10 Pro 64bit ενεργοποιήθηκε σωστά και η λίστα συσκευών έχει όλα τα προγράμματα οδήγησης σωστά εγκατεστημένα. Το περιβάλλον κινείται πολύ καλά χάρη σε 16 GB μνήμης RAM, είναι δυνατή η φόρτωση μεγάλου αριθμού καρτελών περιήγησης χωρίς απώλεια απόδοσης. Ένας απόλυτα έγκυρος υπολογιστής για αυτοματισμούς γραφείου, πολυμέσα και προγράμματα επεξεργασίας μεσαίου επιπέδου.

 • Εγκατεστημένη έκδοση συστήματος: Windows 10 Pro 64bit.

 • Μεσαίο: Beelink έχει τη δική της ιστοσελίδα και email επικοινωνίας για να στείλουμε τα ερωτήματά μας.
 • BIOS: Πρόσβαση πατώντας το πλήκτρο ESC / BIOS InsydeH2O σε λειτουργία κειμένου με το ποντίκι.
 • Άλλα συστήματα: Συμβατό με LibreELEC για υπολογιστή συμβατό με Ubuntu / SI.

Δίκτυο, αποθήκευση, RAM και θύρες

Στην ενότητα προσαρμογείς δικτύου στο mini PC Beelink GTi i5-8259U έχουμε ασύρματο προσαρμογέα Wifi 6 + BT 5.1 (Intel AX200D2WL) ενσωματωμένο και δύο θύρες Ethernet Gigabit. Περάσαμε δοκιμές ταχύτητας αποθήκευσης του Δίσκος NVMe εγκατεστημένο από προεπιλογή και παρατηρούμε ότι συμπεριφέρεται κανονικά. Δοκιμάσαμε επίσης το 16 GB RAM LPDDR4 2400 MHz που διατίθεται στάνταρ σε διαμόρφωση Διπλό κανάλι, είναι δυνατή η αύξηση της ταχύτητας στο BIOS.


Επεξεργαστής, απόδοση και θερμικά

Στο mini PC Beelink GTi i5-8259U έχουμε εγκαταστήσει έναν επεξεργαστή Intel Core i5-8259U κατασκευασμένο στη 14 nm με τέσσερις πυρήνες και τέσσερα νήματα εκτέλεσης που κινείται μεταξύ 2,3 και 3,8 GHz και μια GPU Intel Iris Plus 655 έως 1,05 MHz με 96 EU. Αυτό το τσιπ έχει μέγιστη κατανάλωση 20/28 W TDP, τα αποτελέσματα είναι σωστά μέσα σε αυτή τη γενιά και όπως βλέπουμε είναι σε επίπεδο πιο σύγχρονων μοντέλων με ανάλογη κατανάλωση. Ένα mini PC που λειτουργεί άψογα για περιήγηση, αναπαραγωγή πολυμέσων με KODI, χρήση αυτοματισμού γραφείου σε επίπεδο χρήστη και ακόμη και με εφαρμογές σχεδιασμού σε καλό επίπεδο.

 • Αν θέλετε να μάθετε μερικά από τα σύγκριση μοντέλων Μπορείτε να διαβάσετε τις αναλυτικές κριτικές τους σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Όπως βλέπουμε στα τεστ απόδοσης του Beelink GTi i5-8259U Είναι αρκετά ομοιόμορφη στην υπολογιστική ισχύ με το AMD Ryzen 5 3550H που βρίσκουμε σε άλλους μίνι υπολογιστές, όπου παρατηρούμε πτώση στην απόδοση στην ισχύ γραφικών. Η εγκατεστημένη GPU Iris Plus 655 Αν και είναι ένα από τα πιο ισχυρά της ενσωματωμένης Intel, δεν μπορεί να πάρει την απόδοση της AMD Vega.

Σχετικά με θερμικό τμήμα το σύστημα διατηρείται σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες σε κανονική χρήση επιτραπέζιου υπολογιστή και το σύστημα ανεμιστήρα δεν είναι ενοχλητικό 14 nm είναι αποτελεσματικά αλλά είναι ήδη ξεπερασμένα. Αν αρχίσουμε να παίζουμε απαιτητικούς τίτλους, έχουμε αύξηση της θερμοκρασίας και οι οπαδοί είναι κάπως ενοχλητικοί αν τους έχουμε κοντά.

 • Κατανάλωση: Απενεργοποίηση 0,9W / Ύπνος 9W / Βασική χρήση 30W / Μέγιστο 52W.
 • Θερμικός: Αναμονή 47ºC / Βασική χρήση 56ºC / Μέγιστη 70ºC / CPU 3,4 GHz max. / Απόδοση έως 100%.
 • Επιδόσεις σε παιχνίδια: Fortnite 79ºC / CPU 2,9 GHz κατά μέσο όρο.
 • Θόρυβος: 32dBA Min – 51dBA Max / Αρκετά αθόρυβο, κάπως ενοχλητικό σε δυνατά παιχνίδια.
 • Θαυμαστές: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ρυθμιστεί στο BIOS.

Παιχνίδια

Πραγματοποιήσαμε τις δοκιμές επιδόσεων gaming στο Beelink GTi i5-8259U έχουμε κάποια αποτελέσματα είναι στη σειρά αυτού του τύπου προϊόντων και της GPU Intel Iris Plus 655 Ισχύει απόλυτα για απλά παιχνίδια και μπορούμε επίσης να τρέξουμε μερικά απαιτητικά παιχνίδια σε χαμηλές ρυθμίσεις. Σε επίπεδο εξομοιωτές το πολύ μένουμε σε κάποιους απλούς τίτλους Wii και μπορούμε επίσης να τρέξουμε Παιχνίδια με χαμηλές ρυθμίσεις 3D τίτλοι όπως Υπό την προϋπόθεση τα παρόμοια.

 • Προσαρμογή: Υψηλή ποιότητα / Ανάλυση 1080p / Χωρίς VSync./ Οδηγός διαμόρφωσης PUBG Lite.
 • Σε μοντέλα με ενσωματωμένη Intel HD GPU χαμηλής ποιότητας και ανάλυση 720p.

Δοκιμή απόδοσης σε Υπό την προϋπόθεση, με τις ρυθμίσεις γραφικών σε χαμηλή ποιότητα με ανάλυση 1080p, όπως βλέπουμε είναι playable. Τίτλους με παρόμοιο επίπεδο ζήτησης θα πρέπει επίσης να τους προσαρμόσουμε σε χαμηλή ποιότητα ή να περάσουν 720p. Αν μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα η ενότητα Gaming, είναι προτιμότερο να πάμε για μίνι υπολογιστή με αποκλειστική GPU.

ΤΕΣΤ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΗΧΟΥ

Δοκιμή αναπαραγωγής

Σχετικά με την αναπαραγωγή βίντεο το mini PC Beelink GTi i5-8259U διαθέτει ενσωματωμένη GPU Intel Iris Plus 655 που διαθέτει VPU με υποστήριξη υλικού για τον κωδικοποιητή HEVC και στο VP9 βασικός. Σε αυτόν τον επεξεργαστή έχει υποστήριξη για 10bit χρώμα, αλλά δεν έχει υποστήριξη HDR εγγενές από προεπιλογή και μειώνει τα χρώματα σε επίπεδο SD. Αυτός ο μίνι υπολογιστής είναι απόλυτα έγκυρος ως σύστημα πολυμέσων για χρήση KODI, IPTV ή για χρήση με PLEX.

Αποτελέσματα δοκιμών βίντεο και ήχου

Μορφές Αποτέλεσμα
h.264 / 1080i / 8bit Σωστός
h.264 / 1080p / 4K / 8bit Σωστός
h.264 / 1080p / 10 bit (anime) Σωστό (SW)
h.265 / 1080p / 8bit Σωστός
h.265 / 1080p / 10 bit (anime) Σωστός
h.265 / [email protected] / 8bit Σωστός
h.265 / [email protected]/60fps / 10bit HDR Σωστό SD
VP9 P1 / 4K @ 24fps / 8bit Σωστός
VP9 P2 / [email protected]/60fps / 10bit HDR Σωστό SD
VP9 P2 / [email protected] / 10bit HDR Άλμα πλαισίου
AV1 / 4K @ 24fps / 10bit Frame Break (SW)
Μέγιστη. Ρυθμός bit 100 Mbps = 12,5 MB/s
 • Ο μέγιστος ρυθμός μετάδοσης bit εξαρτάται από τη θύρα που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση ή τους περιορισμούς των δικτύων SAMBA.
 • SW = δεν έχει επιτάχυνση υλικού και μπορεί να έχει συγκεκριμένο άλμα σε πολύ μεγάλα αρχεία.
Μορφές ήχου Αποτέλεσμα
Dolby 5,1 / Συν = ΟΚ || True HD / Atmos = Core
DTS 5,1 / MA = ΟΚ || HR / X = Πυρήνας
 • PCM – Στερεοφωνικό μόνο downmixing από DD ή DTS.
 • Πυρήνας – Μόνο ο πυρήνας της μορφής αναπαράγεται με αυτό που μεταφέρουμε στο βασικό σύστημα Dolby / DTS, περισσότερες πληροφορίες.

Υπηρεσίες ροής

Δοκιμάζουμε την απόδοση στο Beelink GTi i5-8259U από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ροής όπως YouTube, Netflix, HBO, Movistar +, Disney +, Amazon Prime Video και beIN Connect με τις εγγενείς εφαρμογές τους ή χρησιμοποιώντας το πιο συμβατό πρόγραμμα περιήγησης. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τους οδηγούς μας όπου εξηγούμε λεπτομερώς όλες τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ροής, πώς να τις διαμορφώσετε και ποιες απαιτήσεις είναι απαραίτητες για την προβολή περιεχομένου σε ποιότητα FullHD ή 4K.

Αποτελέσματα ροής

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Εκτίμηση

Beelink GTi i5-8259U

0,00

Beelink GTi i5-8259U

Πλεονεκτήματα

 • Δυνατό και συμπαγές
 • Επεκτάσιμο με δύο δίσκους
 • Αποτύπωμα ξεκλειδώματος
 • Μεγάλη χωρητικότητα 16/512 GB
 • GPU Intel Iris Plus

Μειονεκτήματα

 • Κάτι δυνατό σε δυνατά παιχνίδια

Γνώμη

Μόλις δοκιμάσουμε το mini PC Beelink GTi i5-8259U Μπορούμε να πούμε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια ισχυρή και ευέλικτη λύση. Είναι ένας υπολογιστής που προορίζεται για οικιακή χρήση ή για ελαφριά παιχνίδια χάρη σε αυτόν GPU Intel Iris Plus 655Έχουμε επίσης πολλές επιλογές για εξόδους βίντεο και διπλή σύνδεση Gigabit Ethernet. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το μοντέλο διαθέτει υποστήριξη VESA για να το κρεμάμε πίσω από μια οθόνη και να το κρατάμε πολύ κρυμμένο στο γραφείο μας.

Το μικρό Beelink GTi i5-8259U μπορούμε επίσης να ενσωματώσουμε έναν δίσκο M.2 2280 NVMe μας επιτρέπει να αυξήσουμε αρκετά τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης χάρη στη δυνατότητα προσθήκης δύο μονάδων, μιας M.2 2280 SATA ή otra SATA 3 2,5 ″ για πιο αργή αποθήκευση. Εχουμε επισης 16 GB RAM μνήμη στις δύο υποδοχές DDR4 SODIMM. Γενικά, ένα ενδιαφέρον mini PC για όσους αναζητούν τις λειτουργίες που προσφέρει και σκέφτονται να το επεκτείνουν στον χώρο αποθήκευσης.

Όπως βλέπουμε το Beelink GTi i5-8259U είναι ένας υπολογιστής κατάλληλο για επιτραπέζια χρήση και ελαφριά παιχνίδια. Ένα προϊόν με ποιοτικά φινιρίσματα και εξαρτήματα που σας επιτρέπει να επεκτείνετε σημαντικά τον αποθηκευτικό σας χώρο.

Επιλογές αγοράς

 • σιeellink GTi i5-8259U με 16 / 512 GB μπορεί να αγοραστεί στο Amazon.es μόνο για 509 € ενεργοποίηση του κουπονιού -50 €.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *