Ανάλυση Beelink GKmini: ένας συμπαγής μίνι υπολογιστής χαμηλής κατανάλωσης

Ανάλυση Beelink GKmini: ένας συμπαγής μίνι υπολογιστής χαμηλής κατανάλωσης


Beelink GKmini Είναι μια μάρκα μικρού υπολογιστή μικρού μεγέθους Beelink του οποίου σήμερα παρουσιάζουμε ανάλυση ή ανασκόπηση, έναν υπολογιστή που μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε επιτραπέζιους υπολογιστές και πολυμέσα για την ημέρα.

Αυτό το μικρό ενσωματώνει επεξεργαστή mini PC Intel Celeron J4125 που έχει α GPU Intel UHD Graphics 600Μια ενότητα 8 GB DDR4 RAM, δίσκος undiad Μ.2 ΩΡΕΣ εγκατεστημένο και δυνατότητα επέκτασης άλλου δίσκου SATA 2,5″ εσωτερικός. Το εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα είναι Windows 10 Pro και το υλικό μπορεί να το χρησιμοποιήσει για την ένταξη αυτοματισμού γραφείου, πολυμέσα, περιήγηση ή χρησιμοποιώντας εφαρμογές επιφάνειας εργασίας. Ας δούμε πώς αυτή η συσκευή συμπεριφέρεται στην έκθεσή μας, όπως είναι για τον ανταγωνισμό.

 • Beelink GKmini 8/128 GB μπορεί να αγοραστεί στο Beelink ο Αμαζόνα μόνο για 248 € (279 $) με δωρεάν αποστολή.
 • Beelink GKmini 8 / 256 GB μπορεί να αγοραστεί στο Beelink ο Αμαζόνα μόνο για 266 € (299 $) με δωρεάν αποστολή.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ MINIPC

Unboxing

Το νέο Beelink GKmini Έρχεται σε κουτί από χαρτόνι με το κλασικό σχέδιο της μάρκας Beelink. Βρέθηκε στον κεντρικό υπολογιστή, καλώδια HDMI (μακρύ και κοντό), φορτιστής 12V 2A (24 W) και δαντέλα VESA.

Περιγραφή

Αυτό το μικρό μίνι υπολογιστή Beelink GKmini Προσφέρουμε προσεγμένο σχέδιο, έχουμε το λογότυπο Beelink στην κορυφή με γυαλιστερό φινίρισμα. Στο μπροστινό μέρος έχουμε ένα LED κατάστασης στο κουμπί λειτουργίας, υποδοχή ήχου, κουμπί επαναφοράς BIOS σε μια οπή και δύο θύρες USB 3.1 μόνο για δεδομένα. Στο πίσω μέρος υπάρχουν δύο υποδοχές HDMI 1.4 που επιτρέπουν διπλή έξοδο βίντεο, Gigabit Ethernet και περιοχή κάτω βραχίονα ΒΛΑΣΤΑΡΙ Σειρά για κρέμασμα.

Εντός αυτού του μίνι προσαρμογέα υπολογιστή βρέθηκε Wifi ac + BT 4.2 (Intel 3165) με δύο εσωτερικές κεραίες. Για να βρείτε τον ανοιχτό δίσκο M.2 2280 SATA Τοποθετήσαμε δίπλα έχουμε μια υποδοχή DIMM στα 2400 MHz και το εξωτερικό περίβλημα για την υποδοχή του δίσκου SATA 3 να φιλοξενήσει α δίσκου 2.5 “ που ταιριάζει στο καλούπι.

 • Δίκτυα: Wi-Fi ac + BT 4.2 (Intel 3165) / 1x Ethernet Gigabit (Realtek RTL8168 / 8111).
 • Επεκτάσεις: 1x M.2 SATA / 1x SATA 2,5″ / 1x 8GB SODIMM DDR4 2400MHz / 8GB μέγ.
 • Πρόσθετα: VESA.

Στον εσωτερικό πυθμένα εμείς ένας ανεμιστήρας τύπου ανεμιστήρα που πέρασε τον αέρα για ένα καλοριφέρ χαλκού Είναι χρησιμεύει ως ένα σύστημα ψύξης. Όπως θα δούμε ένα σύστημα επαρκής για να διατηρήσει τις θερμοκρασίες στο κόλπο σε όλα τα σενάρια, ο ανεμιστήρας έχουν χαμηλό επίπεδο θορύβουΑλλά δεν είναι ημιπαθητικό.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ

Περιβάλλον και εμπειρία χρήστη

Ξεκινάμε το mini PC Beelink GKmini πατώντας το μπροστινό κουμπί λειτουργίας και όπως αναφέρουν οι προδιαγραφές έχουμε Windows 10 Pro 64bit ενεργοποιηθεί και τα προγράμματα οδήγησης έχουν εγκατασταθεί σωστά. Το σύστημα κινείται καλά χάρη σε 8 GB RAM και μπορείτε να φορτώσετε πολλές καρτέλες πλοήγησης χωρίς απώλεια απόδοσης. Ισχύει απόλυτα για υπολογιστή γραφείου, πολυμέσα και μπορεί να επεκταθεί εύκολα.

 • Εγκατεστημένη έκδοση συστήματος: Τα Windows 10 Pro 64bit.

Το BIOS του συστήματος έχει πολλές επιλογές, συνιστούμε το NOT TOUCH για να μην ενεργοποιήσετε καμία λειτουργία που μπορεί να κρεμάσει το σύστημα. Αν έχουμε προβλήματα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το κουμπί επαναφοράς του BIOS που έχουμε στο μπροστινό μέρος.

 • Μεσαίο: Beelink Έχει το δικό του web και mail επικοινωνίας για να στέλνει τα ερωτήματά μας.
 • BIOS: Πρόσβαση πατώντας ESC / AMI BIOS mode text / WOL / Auto Power ON.
 • Άλλα συστήματα: Συμβατό με LibreELEC για υπολογιστή συμβατό με Ubuntu / SI.

Δίκτυο, αποθήκευση, RAM και θύρες

Όσο για τη συνδεσιμότητα δικτύου Mini PC Beelink GKmini έχετε έναν ασύρματο προσαρμογέα Wifi ac + BT 4.2 (Intel 3165) Και μια θύρα Ethernet Gigabit (Realtek RTL8168/8111). Περάσαμε δοκιμές ταχύτητας αποθήκευσης του ντίσκο M.2 SATA εγκατεστημένο από προεπιλογή και παρατηρούμε ότι συμπεριφέρεται κανονικά. Δοκιμάσαμε επίσης το 8 GB μνήμης RAM DDR4 2400 MHz που διατίθεται στάνταρ σε διαμόρφωση ΜονοκαναλικόΣτην καταμέτρηση μόνο μία μονάδα δεν μπορεί να τοποθετηθεί στο Dual Channel.


Επεξεργαστής, απόδοση και θερμικά

Στο mini PC Beelink GKmini έχουμε εγκαταστήσει έναν επεξεργαστή Intel Celeron J4125 κατασκευασμένο στη 14 nm με τέσσερις πυρήνες που κινούνται μεταξύ 2,0 και 2,7 GHz στα γραφικά έχουν GPU Intel UHD Graphics 600 έως 750 MHz με 12 EU. Αυτό το τσιπ έχει κλιμακωτή κατανάλωση 10 W TDP και τα αποτελέσματα είναι σωστά σε αυτό το εύρος, όπως φαίνεται από την τιμή του δεν ανταγωνίζεται ακριβότερους επεξεργαστές Intel Core ή AMD Ryzen. Ένας μίνι υπολογιστής που λειτουργεί καλά για περιήγηση, αναπαραγωγή πολυμέσων με KODI, χρήση για γραφείο, ακόμη και σε επίπεδο απλών εφαρμογών επεξεργασίας.

 • Αν θέλετε να μάθετε μερικά από τα σύγκριση μοντέλων Μπορείτε να διαβάσετε τις αναλυτικές κριτικές τους στο αυτός ο σύνδεσμος.

Όπως βλέπουμε στα τεστ απόδοσης του Beelink GKmini είναι αρκετά ισοδύναμη σε υπολογιστική ισχύ με άλλους επεξεργαστές παρόμοιας εμβέλειας, δεν μπορούμε να περιμένουμε περισσότερα από ένα βασικό Celeron. Η εγκατεστημένη GPU UHD Graphics 600 Αποτυγχάνει να κάνει την απόδοση της AMD Vega και πρέπει να περιορίσουμε τα ελαφριά παιχνίδια.

Σχετικά με θερμικό τμήμα το σύστημα διατηρεί ελεγχόμενες θερμοκρασίες με το Οι στροφές ανεμιστήρα σταθερέςΈχει πάντα τον ίδιο ρυθμό επιφάνεια εργασίας ή παιχνίδια, δεν είναι ενοχλητικό. ο 14 nm Είναι αποτελεσματικά, αλλά έχουν ήδη κατακλυστεί σήμερα από τα 10 nm της Intel. Αν αρχίσουμε να παίζουμε απαιτητικούς τίτλους θα έχουμε άνοδο της θερμοκρασίας.

 • Κατανάλωση: Απενεργοποίηση 0,9W / 3W Standby / Χρησιμοποιήστε βασικά 9W / 18W μέγιστο.
 • Θερμικός: Υπόλοιπο 39C / 45C Βασική χρήση / Μέγιστο 70 / 2,7 GHz CPU max. / Απόδοση έως 100%.
 • Επιδόσεις σε παιχνίδια: LoL 72 ° C / CPU μέσο όρο 2,7 GHz.
 • Θόρυβος: Ελάχ. 37dBA – 39dBA Μέγ. / RPM σταθερό / ΟΧΙ Ημιπαθητικό.
 • Θαυμαστές: Το NO μπορεί να ρυθμιστεί στο BIOS.

Παιχνίδια

Περάσαμε τα τεστ απόδοσης σε παιχνίδια στο Beelink GKmini είμαστε σε μια σειρά από αυτά τα αποτελέσματα προϊόντων, GPU Intel UHD Graphics 600 Είναι κατάλληλο μόνο για απλά παιχνίδια, σε απαιτητικά παιχνίδια το σύστημα είναι αρκετά έλκιμο. Ως προς εξομοιωτές το πολύ να ήμασταν σε κάποιους απλούς τίτλους GC και τα σχετικά.

Μπορούμε να παίξουμε τίτλους όπως ΧαχαχαΑλλά πιο απαιτητικά παιχνίδια όπως Υπό την προϋπόθεση με ρυθμίσεις γραφικών μέσα λειτουργία απόδοσης Δεν παίζεται γιατί δεν ανταποκρίνεται στα 30fps σε αξιοπρεπή ποιότητα. Εάν μας ενδιαφέρει, ειδικά η ενότητα Gaming είναι καλύτερο να πάμε για μίνι υπολογιστή με αποκλειστική GPU, θα έχουμε μια πολύ πιο ομαλή εμπειρία.

ΤΕΣΤ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΗΧΟΥ

Δοκιμή αναπαραγωγής

Στην ενότητα της αναπαραγωγής βίντεο mini PC Beelink GKmini διαθέτει ενσωματωμένη GPU Intel UHD Graphics 600 που διαθέτει VPU με υποστήριξη υλικού για κωδικοποιητές HEVC Υ VP9 και δεν υποστηρίζουμε σύγχρονο κωδικοποιητή βίντεο AV1. Σε αυτόν τον επεξεργαστή έχει υποστήριξη για 10bit χρώμα, αλλά Δεν υποστηρίζει HDR εγγενή και μειώνει τα προεπιλεγμένα χρώματα σε επίπεδο SD. Αυτός ο μίνι υπολογιστής είναι απόλυτα έγκυρος ως σύστημα πολυμέσων για χρήση KODI, IPTV ή για χρήση με PLEX.

Αποτελέσματα δοκιμών βίντεο και ήχου

Μορφές Αποτέλεσμα
h.264 / 1080i / 8bit Σωστός
h.264 / 1080p / 4K / 8bit Σωστός
h.264 / 1080p / 10 bit (anime) Σωστό (SW)
h.265 / 1080p / 8bit Σωστός
h.265 / 1080p / 10 bit (anime) Σωστός
h.265 / [email protected] / 8bit Σωστός
h.265 / [email protected]/60fps / 10bit HDR Εντάξει, Χρώμα SD
VP9 P1 / 4K @ 24fps / 8bit Σωστός
VP9 P2 / [email protected]/60fps / 10bit HDR Εντάξει, Χρώμα SD
VP9 P2 / [email protected] / 10bit HDR Frame Break (SW)
AV1 / 4K @ 24fps / 10bit Frame Break (SW)
Μέγιστη. Ρυθμός bit 100 Mbps = 12,5 MB/s
 • Ο μέγιστος ρυθμός μετάδοσης bit εξαρτάται από τη θύρα που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση ή τους περιορισμούς των δικτύων SAMBA.
 • SW = δεν έχει επιτάχυνση υλικού και μπορεί να έχει συγκεκριμένο άλμα σε πολύ μεγάλα αρχεία.
Μορφές ήχου Αποτέλεσμα
Dolby 5,1 / Συν = ΟΚ || True HD / Atmos = Core
DTS 5,1 / MA = ΟΚ || HR / X = Πυρήνας
 • PCM – Στερεοφωνικό μόνο downmixing από DD ή DTS.
 • Πυρήνας – Μόνο ο πυρήνας της μορφής αναπαράγεται με αυτό που μεταφέρουμε στο βασικό σύστημα Dolby / DTS, περισσότερες πληροφορίες.

Υπηρεσίες ροής

Δοκιμάζουμε την απόδοση Beelink GKmini με τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ροής όπως YouTube, Netflix, HBO, Movistar +, Disney +, Amazon Prime Video και beIN Connect με τις εγγενείς εφαρμογές τους ή χρησιμοποιώντας το πιο συμβατό πρόγραμμα περιήγησης. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τους οδηγούς μας όπου εξηγούμε λεπτομερώς όλες τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ροής, πώς να τις διαμορφώσετε και ποιες απαιτήσεις είναι απαραίτητες για την προβολή περιεχομένου σε ποιότητα FullHD ή 4K.

Αποτελέσματα ροής

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Εκτίμηση

Beelink GKmini

0,00

Beelink GKmini

Πλεονεκτήματα

 • Μικρό
 • Οικονομικός
 • Ελκυστικό σχέδιο
 • Ντίσκο M2 + 2,5″
 • Διπλή έξοδος βίντεο

Γνώμη

Όπως είδαμε το mini PC Beelink GKmini είναι ένας μίνι υπολογιστής με ενδιαφέρουσες δυνατότητες για οικιακή χρήση, εφαρμογές πολυμέσων και επιτραπέζιων υπολογιστών. Ένας υπολογιστής που ενσωματώνει α GPU Intel UHD Graphics 600Δύο HDMI 1.4 εξόδους και θύρα Gigabit Ethernet για τη μεταφορά μεγάλων αρχείων βίντεο. Έχουμε επίσης μια πρακτική υποστήριξη ΒΛΑΣΤΑΡΙ να κρεμάμε πίσω από μια οθόνη και να έχουμε πολύ ύπουλο στο γραφείο μας ή πίσω από την τηλεόραση.

Το μικρό Beelink GKmini έχει δίσκο M.2 2280 SATA και επίσης μας επιτρέπει να αυξήσουμε τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης αρκετά χάρη στη δυνατότητα προσθήκης δίσκου SATA 3 2,5″. Εχουμε επισης 8 GB RAM μια αντικαταστάσιμη υποδοχή DIMM μνήμης. Με αυτή τη διαμόρφωση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε χωρίς προβλήματα Windows 10 και άλλα προγράμματα αρκετά άπταιστα. Συνολικά ένας ενδιαφέρον μίνι υπολογιστής για χρήστες που θέλουν ένα μίνι υπολογιστή μικρού μεγέθους.

Όπως βλέπουμε το Beelink GKmini είναι ένας υπολογιστής μικρό και διακριτικό. Ένα προϊόν επαρκές για πολλούς χρήστες, δείχνει η εμπειρία αυτής της μάρκας στον κλάδο, σίγουρα ένα έγκυρο σύστημα για επιτραπέζια χρήση ή διακομιστή HTPC 24/365.

Επιλογές αγοράς

 • Beelink GKmini 8/128 GB μπορεί να αγοραστεί στο Beelink ο Αμαζόνα μόνο για 248 € (279 $) με δωρεάν αποστολή.
 • Beelink GKmini 8 / 256 GB μπορεί να αγοραστεί στο Beelink ο Αμαζόνα μόνο για 266 € (299 $) με δωρεάν αποστολή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *